ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل خرابی فایل فول بک اپ

sunyboy2
October 10th, 2011, 14:19
با سلام چند روز پیش توی یکی از سایتام مشکلی پیش اومد که مجبور شدم بک اپ رستور کنم. ولی بک اپی که مال روز قبلش بود بنا بدلایلی مشکل داره حجم فایل 18 گیگ هست ولی وقتی رستور میشه نصف سایت نیست. در ضمن بک اپ رو دانلود کردم وقتی باز میکینی فایل داخلش درسته ولی میخوای اکسترک کنی ارور میده. کسی هست بگه این مشکل رو چطوری باید حل کنم روشی هست بشه فقط فایل حداقل دیتا بیس اون رو استخراج کرد؟ یا فایل مورد نظر را ریپایر کرد؟

سررم لینوکس هست کنترل پنلم سی پنل و بک هم اتوماتیک گرفته شده و به سرور بک اپ فرستاده شده بود

ممنون

Yashost!ng
October 10th, 2011, 14:45
با سلام چند روز پیش توی یکی از سایتام مشکلی پیش اومد که مجبور شدم بک اپ رستور کنم. ولی بک اپی که مال روز قبلش بود بنا بدلایلی مشکل داره حجم فایل 18 گیگ هست ولی وقتی رستور میشه نصف سایت نیست. در ضمن بک اپ رو دانلود کردم وقتی باز میکینی فایل داخلش درسته ولی میخوای اکسترک کنی ارور میده. کسی هست بگه این مشکل رو چطوری باید حل کنم روشی هست بشه فقط فایل حداقل دیتا بیس اون رو استخراج کرد؟ یا فایل مورد نظر را ریپایر کرد؟

سررم لینوکس هست کنترل پنلم سی پنل و بک هم اتوماتیک گرفته شده و به سرور بک اپ فرستاده شده بود

ممنون

80% این مشکل بوسیله نرم افزار Win Rar برطرف میشه. فایل رو با نرم افزار WinRar باز کنید و از تب بالا گزینه Repair رو بزنید و منتظر باشید .

همچنین میتونید فقط فایل sql رو اکسترکت کنید

sunyboy2
October 10th, 2011, 17:15
با نرم افزار winrar پیغام میده فقط فایلهای زیپ و رار ترمم میشن فایل من gz است. داخل فایل فول بک اپچ یک فایل فشروده دیگه ای است بنام home.tar.gz که خیلی حجیم است انونو موقع اکسترک کردن ارور میده و فایل دیتا بیس مطمعنا داخل این فایل خواهد بود