توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور های مجازی مناسب برای سایت های دانلود !
Zhobin
October 10th, 2011, 13:47
با پلان زیر در خدمت شما هستیم !
مشخصات اصلی سرور رو ابتدا میگم !
Dual Xeon 5620
Ram : 48 GB
HDD : 8*1 TB HDD
Port : 1 Gbps Full Deblux
دوستان کسی خرید کرده؟
ایشون را تایید می کنند؟
خود شما سرویس رو تهیه کنید ، بعد بیاید نظر بدید به عنوان یک تازه وارد تا دوستان از نظراتتون استفاده کنند !:-) . به دلیل یک سری مسائل کاربر های سرور های اختصاصی ما قادر به تایید این تاپیک نیستند ، سرور مجازی نیز تا امروز ارائه نمیشد و رسما از ابتدای این تاپیک استارتش خورده شد
tanhatar2
October 11th, 2011, 19:35
من 3 ماه هست که دارم با ایشون کار می کنم مشکلی نبوده
تائید میشن
ََُِ
October 11th, 2011, 23:39
منم ازشون سرور مجازی دارم چند ماهی هست کیفیتش خوب هست تا الان مشکلی نبوده و تایید میشن
Zhobin
October 11th, 2011, 23:54
منم ازشون سرور مجازی دارم چند ماهی هست کیفیتش خوب هست تا الان مشکلی نبوده و تایید میشن
ما تا به حال سرور مجازی ارائه نمی دادیم !!! نمی دونم شما از کجا میگید که از ما سرویس دارید دوست عزیز !!!
Zhobin
October 16th, 2011, 15:47
پلان زیر برای هر سه سرور هلند ؛ امریکا و آلمان اضافه شد
512 مگابایت رم گارانتی شده !
50 گیگابایت فضای دیسک
50 مگابیت پورت تضمین شده
500 گیگابایت ترافیک + ترافیک ورودی به صورت رایگان
پردازنده : 2 هسته بسته به مشخصه سرور !
ماهانه : 10 هزار تومان
ایمیل : myzhobin@gmail.com
mortezaz2000
October 23rd, 2011, 22:14
خود شما سرویس رو تهیه کنید ، بعد بیاید نظر بدید به عنوان یک تازه وارد تا دوستان از نظراتتون استفاده کنند !:-) . به دلیل یک سری مسائل کاربر های سرور های اختصاصی ما قادر به تایید این تاپیک نیستند ، سرور مجازی نیز تا امروز ارائه نمیشد و رسما از ابتدای این تاپیک استارتش خورده شد
من سرویس تهیه کردم ولی...
حداقل جواب میل 3-4 روز پیش را بدید.