ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اتصال یک دامنه و یا ساب دامنه به یک سرور بدون کنترل پانل

sdsp
October 9th, 2011, 05:23
من می‌خوام یک دامنه و یا یک ساب دامنه از طریقه ARecord به یک سرور از طریق فرمان متصل کنم از طرف کنترل پانل دامنه می‌دانم چه کار باید بکنم اما از طرف سرور متاسفانه نه .
اساتید لطفا راهنمایی فرمائید .

mersad-mr
October 9th, 2011, 06:31
من می‌خوام یک دامنه و یا یک ساب دامنه از طریقه ARecord به یک سرور از طریق فرمان متصل کنم از طرف کنترل پانل دامنه می‌دانم چه کار باید بکنم اما از طرف سرور متاسفانه نه .
اساتید لطفا راهنمایی فرمائید .

برای این کار اول باید به هاست میزبانی وب که در سرور اولی هست و سایت شما روی آن قرار دارد بروید و در کنترل پنل یک ساب دامین بسازید بعد در کنترل پنل سی پنل در قسمت Domain بروید
در این قسمت یک آپشن وجود دارد با عنوان advanced DNS zone Editor
بعد در این قسمت در زیر صفحه رکورد ها را مشاهده میکنید که رکورد ساب دامنه شما باید اینجا وجود داشته باشد در سمت راست گزینه Edite وجود دارد

بعد از زدن این گزینه چند تا کارد برای شما باز خواهد شد که آخرین کادر مربوط به ای پی هست که شما باید ای پی را به ای پی سرور مجازی تغییر بدهید
بعد از اینکه ای پی جدید را قرار دادید گزینه Edite Record را بزنید
توجه داشته باشید که برای ساب دامین دوتا رکورد مشاهده خواهید کرد یک رکورد با www و یکی بدون www که هردو باید به همین صورت ای پی جدید جایگزین شود

Mohammad_reza
October 9th, 2011, 06:48
آموزشش رو قبلا یکی از دوستان گذاشته بودن ، بهتر بود سرچ می کردید
موفق باشید