PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب ویندوز 2003 در vmware 5 ???

saeed.spore
October 7th, 2011, 19:29
سلام
کسی می دونه چه جوری تو vmware 5 ویندوز سرور 2003 r2 نصب کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟
من یه سرور خریدم هر چی می خواهم ویندوز آپلود کنم زمانش می ره روی 150 دقیقه از یک سرور مجازی اینم می خوام بدونم
مرسی کمک کنید لطفا

Mehrvarzan
October 7th, 2011, 19:47
سلام
اول چرا وی ام ویر 5 نصب کردی؟ من شنیدم باگ امنیتی داره..

بعدشم هر چقدر طول بکشه باید صبر کنید که ایزو ویندوز اول آپلود بشه. وقتی آپلود شد اول سیستم مجازی براش ایجاد کن و بعد ایزو رو توی ادیشن بهش بده و سرور رو از طریق کنسول استارت کن و بقیه کار مشخصه و مثل نصب ویندوز ایکس پی هست ولی وسطای نصب آی پی میخواد که باید بهش بدی. :)

saeed.spore
October 7th, 2011, 19:57
عزیز اینا را می دونم ولی مشکل اینه این ارور میده

3380

saeed.spore
October 7th, 2011, 20:25
کسی هست به من کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه مشکل از windows معرفی کنید برم دانلود کنم :)

bootable
October 7th, 2011, 23:22
خوب یا اون ویندوزی که داناود کردی بوت نیست، یا اینکه ویندوز رو روی درایو cdromش نزارشتی

خواستی میتونی آیدی یاهومو اد کنی، در خدمتم

MagicVps.Com
October 8th, 2011, 00:24
عزیز اینا را می دونم ولی مشکل اینه این ارور میده

3380

اگر مطمنی که ایزوت بوتیبل هست این مسیر را برید و اول مسیر فایل ایزو بدین و بعدش اون 2تا تیک بزنید و اوکی کنید و یکبار وی پی اس را ریبوت کنید که بوت بشه مجدد و از ایزو بخونه

http://8200.6.img98.net/out.php/i82252_vm5.png

---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------

این هم فایل ایزو مطمن و تست شده تضمینی هم بوتیبل هم بدون مشکل میشه گفت مثل ویندوز اورجینال میمونه

http://www.webhostingtalk.ir/dl/os/Windows-Server-2003-SP2.iso

trueenzo
October 8th, 2011, 03:18
بله شما احتمالا تیک
connected
رو تو همون عکس قبلی نگذاشتید
چون خودش اتومات نمی گذاره و باید سری اول دستی فعال بشه

saeed.spore
October 8th, 2011, 11:14
اما مشکل اساسی من اینه اون روشن نمیشه تا تیکشا بزنم میشه طریقه کامل ساختشا به من بگید ممکنه من یه جایی اشتباه کردم :x

NovinServer
October 8th, 2011, 11:57
سلام
اول چرا وی ام ویر 5 نصب کردی؟ من شنیدم باگ امنیتی داره..

بعدشم هر چقدر طول بکشه باید صبر کنید که ایزو ویندوز اول آپلود بشه. وقتی آپلود شد اول سیستم مجازی براش ایجاد کن و بعد ایزو رو توی ادیشن بهش بده و سرور رو از طریق کنسول استارت کن و بقیه کار مشخصه و مثل نصب ویندوز ایکس پی هست ولی وسطای نصب آی پی میخواد که باید بهش بدی. :)

شنیدید یا مطمئن هستید ؟
اگر باگ امنیتی داشت الان VMware برای Patch کاری می کرد و باگ را اعلام می کرد !
در هر حال VMware 5.0 پیشنهاد میشه چون از VMware 4.1 خیلی پیشرفته تر است و لایه های امنیتی در ان دو برابر شده است !
من دیشب نصب کردم و برسی کردم !

saeed.spore
October 8th, 2011, 12:10
شنیدید یا مطمئن هستید ؟
اگر باگ امنیتی داشت الان VMware برای Patch کاری می کرد و باگ را اعلام می کرد !
در هر حال VMware 5.0 پیشنهاد میشه چون از VMware 4.1 خیلی پیشرفته تر است و لایه های امنیتی در ان دو برابر شده است !
من دیشب نصب کردم و برسی کردم !

آخه مشکل اینجاست خود datacenter میاد برامون vmware 5 نصب می کنه

NovinServer
October 8th, 2011, 12:14
آخه مشکل اینجاست خود datacenter میاد برامون vmware 5 نصب می کنه
کار درستی می کنه !
VMware ESXI 5.0 یک مدت نسخه ازمایشی بود و دیتاسنتر هم به هیچ عنوان ازش استفاده نمی کرد !
اما الان نسخه اصلی انتشار داده شده است و همه دارند از نسخه جدید استفاده می کنند !

bootable
October 8th, 2011, 12:23
منم چند روز پیش یه سرور گرفتم، 5 نصب بود! اوایل اذیت شدم، چون vsphere 4 باهاش سازگار نبود، ولی الان مشکلی ندارم
من پیشنهاد میکنم واسه اتصال به سرور از VMware Workstation 8 استفاده کنید. خیلی سریعتر کارتون راه میافته، امکاناتش مثل vsphere نیست، ولی در نوع خودش جالبه