PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در کاربران ibsng و میکروتیک

mersad-mr
October 7th, 2011, 18:54
سلام
دوستان یک سوال
تو ibsng من بهش میکروتیک چنتا وصل کردم
مشکلی که دارم این هست که بعضی مواقع که کاربر اتصالشو قطع می کنه تو ibsng آنلاین نمایش میده و در حالی که کاربر قطع شده و دیگه نمی تونه وصل بشه
و هیچ کار نمیشه کرد جز اینکه ibsng رو stop , start کنم.
باید چیکار کنم؟ مشکل از کجاس؟

1- هم تو میکروتیک یک ادمین دیگه ساختم و دو قسمت تنظیمات ibsng زدم
2- هم پورت میکروتیک که اتصال یافته رو به 1700 نغییر دادم

دیگه چیکار کنم؟

Ramin
October 7th, 2011, 20:29
سرور لینوکس را کلا ریست کنید.معمولا این مشکل رفع می شود !

hassanshaikhi
October 7th, 2011, 21:07
نوی ibs برای گروها idle timeout تعریف کنید

mersad-mr
October 7th, 2011, 21:53
سرور لینوکس را کلا ریست کنید.معمولا این مشکل رفع می شود !

انجام دادم اما بازم نشد! یعنی دوباره کاربرا بعضی یاشون آف بشن باز نمایش میده

نوی ibs برای گروها idle timeout تعریف کنید

میشه هم بگین چطور این کارو کنم هم این کار به چه معناست؟

hassanshaikhi
October 7th, 2011, 22:10
به قسمت group برید و وارد یکی از گروهاتون بشید. قسمت limitation برای Idle Timeout بر حسب ثانیه یه مقدار بهش بده مثلا 120. یعنی بعد از 120 ثانیه اگه یوزری نه send داشته باشه نه receive یوزر رو دی سی میکنه.

mersad-mr
October 8th, 2011, 00:04
به قسمت group برید و وارد یکی از گروهاتون بشید. قسمت limitation برای idle timeout بر حسب ثانیه یه مقدار بهش بده مثلا 120. یعنی بعد از 120 ثانیه اگه یوزری نه send داشته باشه نه receive یوزر رو دی سی میکنه.

دوست عزیز ibsng من فکر نکنم این کارو انجام بده
چون حتی زورش نمی رسه کیل کینه چه برسه به قطع کردن کاربر اما این کارو انجام می دم باز بهتر از هیچی ببینم چی میشه . همینجا اعلام می کنم

hassanshaikhi
October 8th, 2011, 00:06
برای حل مشکل کیل کردن باید توی قسمت ras یوزر پسورد میکروتیک برای ssh رو وارد کنی بعدش راحت یوزر ها رو کیل میکنه خودم تست کردم!

tehvps
October 8th, 2011, 01:46
برای حل مشکل کیل کردن باید توی قسمت ras یوزر پسورد میکروتیک برای ssh رو وارد کنی بعدش راحت یوزر ها رو کیل میکنه خودم تست کردم!

من این کارو کردم جواب نداده