PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور مجازی با کارت صدا

optic
October 7th, 2011, 16:17
سلام من یه سرور ویندوز میخوام کارت صدا داشته باشه.برا رووم یاهو میخوام.چون اسپید خودم پایینه. میخوام با این تالک بگیرم.تا حالا چند تا سرور گرفتم اما وقتی دکمه تالکو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته.صدای رووم رو دارم اما نمیتونم خودم تالک بگیرم.بچه ها میگن اگه سرور کارت صدا داشته باشه ویندوز سرور 2008 هم باشه میشه تالک گرفت.اگه کسی میدونه راهنمایی کنه؟

CmanDesign
October 7th, 2011, 16:51
راحت ترین راه استفاده از برنامه ی TeamSpeak هست برای Voice سرور که حتی با دایال‌اپ هم میشه کار کرد .

reza115
October 7th, 2011, 19:24
راحت ترین راه استفاده از برنامه ی TeamSpeak هست برای Voice سرور که حتی با دایال‌اپ هم میشه کار کرد .
میشه بیشتر توضیح بدین

به کاری که دوستمون اشاره کردند ربط داره ؟

optic
October 7th, 2011, 19:56
راحت ترین راه استفاده از برنامه ی TeamSpeak هست برای Voice سرور که حتی با دایال‌اپ هم میشه کار کرد .دوست عزیز من برنامه های زیادی برای چت هست. اما مشکل من با یاهو هست.شما متوجه عرض بنده نشدید.توی یاهو هر کی اسپید بالاتری داشته باشه تالک میگیره.چون سرور مجازی اسپید بالایی داره میخوام از سرور برای تالک گیری یاهو استفاده کنم .توی روم هم که میرم صدای دیگران رو دارم اما وقتی خودم روی دکمه تالک کلیک میکنم تا تالکو بگیرم هیچ اتفاقی نمیفته.بعضی ها میگن باید کارت صدات نصب باشه و ویندوز 2008 داشته باشی.منم چون تازه کارم سر در نمیارم.برا همین گقتم از شما دوستان بپرسم.اگر کسی میدونه ممنون میشم منو راهنمایی کنه

reza115
October 7th, 2011, 22:31
دوست عزیز من برنامه های زیادی برای چت هست. اما مشکل من با یاهو هست.شما متوجه عرض بنده نشدید.توی یاهو هر کی اسپید بالاتری داشته باشه تالک میگیره.چون سرور مجازی اسپید بالایی داره میخوام از سرور برای تالک گیری یاهو استفاده کنم .توی روم هم که میرم صدای دیگران رو دارم اما وقتی خودم روی دکمه تالک کلیک میکنم تا تالکو بگیرم هیچ اتفاقی نمیفته.بعضی ها میگن باید کارت صدات نصب باشه و ویندوز 2008 داشته باشی.منم چون تازه کارم سر در نمیارم.برا همین گقتم از شما دوستان بپرسم.اگر کسی میدونه ممنون میشم منو راهنمایی کنه
فکر نکنم کارت صدا روی این سرورها باشه که این قابلیت(پخش صدای خروجی) رو داشته باشه !

شما می تونید از برنامه های وی سی کشی استفاده کنید و با استفاده از اونها قدرت رو بدست بگیرید

optic
October 8th, 2011, 14:08
اینم میدونم دوست عزیز با ویسی کشی میشه اما من یه حجم محدودی دارم که سریع تموم میشه و سرعتم هم بالا نیست.سرور مجازی هم چون پهنای باند بالایی داره و هم سرعت بالاتره به درد من میخوره.اما مشکل همون تالک گرفتن که وقتی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته