توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Name.com چطوره ؟
fatimagorrani
October 7th, 2011, 15:46
Name.com چطوره ؟
دامین همونو میخوام ببرم اونجا
برای تمدید دامین نیازی به هزینه اضافی که تو اکانت بمونه، نداره درسته ؟
TakCloud
October 7th, 2011, 15:54
سلام
تا جایی که بنده اطلاع دارم با ایران مشکل دارد
بهترین ResellerClub است
atilnic
October 7th, 2011, 15:55
نیم.کام هم خوبه
مشکلی نداره
میتونید استفاده کنید
دامنه دارم خودم اونجا
حایی خوبی هست و امکانات خوب یهم داره
اما معمولا ایرانی ها با ریسلر کلاب کار می کنند
با تشکر
fatimagorrani
October 7th, 2011, 16:49
من حالا ایران نیستم و کلا ایرانی هم نیستم برای تمدید دامین نیازی به هزینه اضافی که تو اکانت بمونه، نداره درسته ؟
---------- Post added at 04:49 PM ---------- Previous post was at 04:11 PM ----------
سوال بعدی اینکه، دامین حالا ۹ ساله متولی داره تمدید میشه و اگه به رجیستر دیگه منتقل بشه، چون چندین سال میپرن ؟ و از نو ثبت میشه ؟
و اونا دیگه دیده نمیشن ؟
alimosavi
October 7th, 2011, 19:12
name عالی هست .
درصورت انتقال دامین همون تمدید حساب می شه ..
itjavani
October 7th, 2011, 22:45
name .com حرف نداره
بهترین گزینست واستون...
CANOR
October 8th, 2011, 02:28
اگر ایران نیستید و ایرانی هم نیستید بهترین گزینه برای شما Godaddy.com هستش
در صورت انتقال هیچ اتفاقی برای سابقه دامنه تون نمی افته
donsaeed
October 8th, 2011, 03:08
سلام . name.com تایید میشه و مزایا رایگانش زیاده مثلا private whois در گزینه هایی که دوستان فرمودند گشتم یا نبود یا پولی بود
trueenzo
October 8th, 2011, 03:12
private whois
برای سال اولش فقظ رایگام می ده
سالهای بعدیش هزینه می گیره
نسبت به بقیه بسیار خوش دسته
البته چندین سری شده که آپدیت دی ای اس هاش تا یک روز هم ظول کشیده و تو این چند سال واسه من
اما در کل سریع و راحت و بی دردسر هست
کلا اسمی هم از ایران نبر واسش
nasa_de
October 8th, 2011, 03:27
مزیت هاش نسبت به Directi چی هست؟
alimosavi
October 8th, 2011, 10:13
مزیت هاش نسبت به Directi چی هست؟
دسترسی به مدریت دامینش راحتره ولی در کل امکانات یکسانی دارن .
در صورتی که به باز کردن اکانت مشکل ندارید حتما از goddady استفاده کنید . خیلی نسبت به سایر رجیسترار ها سر هست .. ولی name.com هم اولویت بعدی من هست بعدش reseller club
hostiran
October 8th, 2011, 10:24
private whois رو ریسلر کلاب هم میده .
ولی منم کلا اگر ایران نیستید و تعداد زیادی دامنه ندارید godaddy رو پیشنهاد می کنم.
trueenzo
October 8th, 2011, 11:30
یکی از تفاوتها بین
name.com & resellerclub
اینجاست
ICANN | ICANN-Accredited Registrars (http://www.icann.org/en/registrars/accredited-list.html)
نیم دات کام ریجیسترار مستقیم هست ولی ریسلر کلاب با یک واسطه
(یکم شک دارم رو جزییاتش)
up:
ظاهرا شک درست بود و ریسلر کلاب هم مستقیم است
hostiran
October 8th, 2011, 13:36
ای بابا کی گفته ؟
resllerclub با نام directi از زمان قلی قلی میرزا registrar بود.
alimosavi
October 8th, 2011, 14:10
ای بابا کی گفته ؟
resllerclub با نام directi از زمان قلی قلی میرزا registrar بود.
زمان قلی قلی میرزا رو نمی دونم ولی آره قدیمی هست :)
البته اولین ثبت کننده انحصاری دامنه network solution بوده و در دهه گذشته که از حالت انحصاری دراومد دوم goddady و بترتیب بقیه شرکت ها ...
fatimagorrani
October 8th, 2011, 17:13
۲ تا سوال دیگه بی زحمت جواب بدین ممنونم
۱- حالا ۲ تا دمینمو هزینشو به name.com دادم و دارن ترسفر میکنن ، چقدر طول میکش از منیکر به name.com بره ؟
۲- سابقه دامینها میمونه یا پاک میشه ؟
webdata
October 8th, 2011, 17:48
یکی از تفاوتها بین
name.com & resellerclub
اینجاست
ICANN | ICANN-Accredited Registrars (http://www.icann.org/en/registrars/accredited-list.html)
نیم دات کام ریجیسترار مستقیم هست ولی ریسلر کلاب با یک واسطه
(یکم شک دارم رو جزییاتش)
با واسطه؟ خير، اشتباه ميفرماييد. ريسلر کلاب همان DirectI هست که با اين نام، و برندهای ديگر فعاليت ميکنه.
fatimagorrani
October 8th, 2011, 19:17
در حال ترسفر بودیم که ۱ ایمیل از Name.com اومده که دقیقا نفهمیدم چی میگه
استتوس هم آنلاک هست، پس مشکل چیه ؟ این ایمیل رو دادن
You are receiving this email in regards to Transfer ID 72105. It appears that there are domains in your transfer that have stalled. Generally a stall at this stage of the transfer process means that your domain is locked at the original registrar.
If your domain is locked please contact the loosing registrar and follow their guidelines to unlock it. Once the domain is unlocked your transfer will proceed.
If you are unsure of the status of your domain, please contact your original registrar about the status of your domain.
We want to let you know that if your transfer remains stalled for over 5 days it is likely that the transfer will be cancelled. If that happens you will receive another email informing you of the cancellation and refund.
webdata
October 9th, 2011, 00:33
گفته شده که ظاهراً دومین شما لاک(قفل) هست و امکان انتقال وجود نداره و بايد آنلاک بشه. و ظاهراً ثبت کننده دومین اين کار رو انجام داده که بايد به اون مراجعه کنيد.
اگر هم تا پنج روز بعد از دريافت اين ايميل نسبت به آنلاک کردن اقدام نکنيد، فرايند انتقال کنسل و لغو ميشه و شما يک ايميل ديگه دريافت ميکنيد و وجه برگشت داده ميشه.
trueenzo
October 9th, 2011, 03:42
الانه کجا هست دومین؟
کد آنلاک تو پنل و دستور استفادش تو
faq
همونجا باید باشه
fatimagorrani
October 9th, 2011, 07:35
hamin Email ro be Moniker.com dadim, ke Peygiri konan
az Shoma ham mamnonam
fatimagorrani
October 16th, 2011, 16:25
Domain ha be Name.com enteghal va Whoiseshon monde :X
ty all
Milad._.R
November 11th, 2011, 17:28
من تو name.com دو تا دامین دارم
مشکلی هم ندارم!
h4m3d
November 11th, 2011, 17:46
من هم دامین دارم خوبه راضی هستم
cartman10mpi
November 11th, 2011, 20:34
name.com از اعتبار خوبی بر خوردار است . بنده هم تعداد زیادی دامنه اونجا دارم و کاملا راضی هستم.امکاناتش خوب هست و استفاده از پانل راحت. البته باید گفت که با ایرانیان مشکل دارند ولی خوب چون بحث دامنه هست و اونها به تعداد زیادی دارند پیگیری سخت است . به دامنههایی که کلمههای ایران یا ... داشته باشه مشکل ندارند ولی توجه داشته باشید که اکانتی که میسازیدهای در whois نشانی از ایرانی نباشد ... بابت اینکه فرقش با resellerclub چی هست باید بگم که تا اونجایی که میدونم resellerclub خدمات نمایندگی دامنه میده ، و فروش مستقیم دامنه امکان پذیر نیست ، پس شما اگر بخواهید از resellerclub باید از یکی از نمایندگیهای این شرکت خرید کنید که اون هم واسطه تلقی میشه و اطمینان خاطر رو پایینتری از ثبت مستقیمی که میتونید از name داشته باشید رو میده.در name بدون واسطه کنترل کنندهٔ دامنه شما خواهید بود. اگر در این مورد اشتباهی دارم دوستان تصحیح بفرمایند