PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب و کانفیگ dns از طریق ssh

p2m
October 7th, 2011, 14:31
سلام
دوستان چند روزیه میخوام dns رو روی vps نصب و کانفیگ کنم که به مشکل میخورم مقالات خارجی و فارسی هم خوندم ولی هر کدوم یه کسری داره و هر کدوم یه روشی رو گفته که ادم رو سردر گم میکنه میخواستم ببینم کسی هست کمک کنه یا مقاله ای داشته باشه که به درد بخوره در ضمن میخوام از طریق ssh مراحل رو انجام بدم نمیخوام از پنل استفاده کنم منتظر جوابتون هستم
با تشکر

atilnic
October 7th, 2011, 14:32
میشه یکم بیتشر توضیح بدید؟
سیستم عامل سرور چی هست؟

با تشکر

p2m
October 7th, 2011, 15:08
سیستم عامل لینوکس توزیع هم centos هستش میخوام dns رو نصب وکانفیگ کنم تا بتونم یه دامنه رو روی سرور ست وبا dnsهای شخصی ایجاد شده سایت رو بالا بیارم

---
October 7th, 2011, 15:18
سلام
ازکنترل پنل انجام بدید
اگر نصب ندارید به صورت دستی یه پروسه ی حد اقل 5 مرحله ای دارید + اینکه همه ی فایل های سرویس دی ان اس رو باید دستی بنویسید و ...
به نظر من کنترل پنل خیلی بهتر میتونه کمک کنه از تلف شدن وقت هم جلو گیری میکنه :)

p2m
October 7th, 2011, 16:07
دوست عزیز میشه این 5 مرحله رو توضیح بدید تا ما هم استفاده کنیم

---------- Post added at 03:07 PM ---------- Previous post was at 02:30 PM ----------

دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟

---
October 8th, 2011, 00:24
حد اقل 20 صفحه مطلب میتونم براش بنویسم
چطوری توضیح بدم شما باید فایل zone رو دستی بنوسید مقدار دهی کنید این یه مرحله البته شاید دوستان روش های دیگه ای هم بلد باشن

p2m
October 8th, 2011, 00:26
دوستان کسی نیست کمک کنه