PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برای فروش با تخفیف کارت شارژ چه کار کنم؟

soheyl_ir89
October 7th, 2011, 13:33
سلام دوستان
می خوام شارژ ایرانسل و همراه اول رو با تخفیف به صورت آنلاین بفروشم.
کاربر، کارت مورد نظر رو انتخاب کنه، پرداخت کنه و بعد کد شارژ رو ببینه.
از چه اسکریپتی استفاده کنم؟ یا چه راه دیگه ای دارم؟
تازه با اسکریپت ها و ومپ آشنا شدم.
لطفا راهنماییم کنید.
ممنون از پاسخ شما

TakCloud
October 7th, 2011, 13:46
سلام
به اسکریپت های رایگانی که در اینترنت برای دانلود قرار دارد اطمینان نکنید
بهتر است از برنامه نویسان خریداری کنید

soheyl_ir89
October 7th, 2011, 13:56
ممنونم از شما.
فعلا به راه های با سرمایه کمتر فکر می کنم.
از فروشگاه ساز ها می تونم استفاده کنم؟
بعد از این که مشتری پرداخت رو انجام داد، کد شارژ رو مشاهده کنه.
اما هر دفعه باید یه کد نمایش داده شه و هر کد فقط یک بار.

TakCloud
October 7th, 2011, 13:58
فکر نمیکنم فروشگاه سازی چنین قابلیتی داشته باشد

Mehrvarzan
October 7th, 2011, 14:02
خیلی ها اسکریپتشو میفروشن که نوشته شده قبلا دیدم پیدا کردم لینکشو میزارم

TakCloud
October 7th, 2011, 14:03
البته آقای امیری مدیر زرین پال یک اسکریپت فکر میکنم در این مورد نوشته اند که فقط بر روی زرین پال کار میکند
در انجمن جستچو کنید پیدا میکنید

soheyl_ir89
October 7th, 2011, 14:06
ممنون دوستان.
هر اسکریپتی که فقط پرداخت آنلاین داشته باشه
و بعد از پرداخت مبلغ شارژ، کد شارژ رو نشون بده مناسبه کارمه
با تشکر از شما

TakCloud
October 7th, 2011, 14:10
اگر عچله ندارید بخش برنامه نویسی ما در حال نوشتن یک اسکریپت کارت شارژ است که فکر میکنم تا 2 هفته آینده آماده شود
به صورت Ajax است و امنیت مناسبی دارد

Mehrvarzan
October 7th, 2011, 14:15
http://edelivery.maker.ir (http://edelivery.maker.ir/)

soheyl_ir89
October 7th, 2011, 14:21
اگر عچله ندارید بخش برنامه نویسی ما در حال نوشتن یک اسکریپت کارت شارژ است که فکر میکنم تا 2 هفته آینده آماده شود
به صورت Ajax است و امنیت مناسبی دارد
دوستانی که اسکریپت برای فروش دارند و یا برنامه نویسی می کنند، قیمت پیشنهادی و زمان تحویل را اعلام کنند.

---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------

خیلی ممنون دوست من.
سیستم های شبیه این رو دیدم
قیمتش خیلی مناسبه. شاید از همین سیستم استفاده کنم.
از وقتی که گذاشتی خیلی ممنونم
پیروز و سربلند باشید دوستان

TakCloud
October 7th, 2011, 14:21
دوستانی که اسکریپت برای فروش دارند و یا برنامه نویسی می کنند، قیمت پیشنهادی و زمان تحویل را اعلام کنند.
در حال برنامه نویسی است و یک اسکریپت کاملا تضمینی به شما تحویل میدهیم
و هر تغییری بخواهید در آن دهید براتون خیلی سریع انجام میدهیم و میتوانید آن را به تمامی درگاه های بانکی متصل کنید
هزینه سیستم 75 هزار تومان است

Mehrvarzan
October 7th, 2011, 14:24

---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------

خیلی ممنون دوست من.
سیستم های شبیه این رو دیدم
قیمتش خیلی مناسبه. شاید از همین سیستم استفاده کنم.
از وقتی که گذاشتی خیلی ممنونم
پیروز و سربلند باشید دوستان

خواهش میکنم وظیفه بود..

اگه خواستی بگیری و گرفتی و تست کردی و اگه خوب بود یه خبر بده تا منم بگیرم .. چون منم نیاز دارم :)

ten_soldier
October 7th, 2011, 14:25
من از این سیستم استفاده کردم .. انصافا هم خوبه هم آقای کریم آبادی خیلی خوب پشتیبانی میکنن ... توی یک سالی که با این سیستم کار کردم فقط به دو سه مورد مشکل برخوردم که دو موردش از طرف بانک بود که باز در این مورد هم نویسنده اسکریپت آقای کریم آبادی نوع درخواست رو به من گفتن تا با کارشناس مطرح کردم..

soheyl_ir89
October 7th, 2011, 14:33
از همه دوستان خیلی خیلی ممنونم.
خیلی زود جوابمو گرفتم.
Mehrvarzan عزیز حتما بهت خبر می دم.
TakCloud عزیز در صورتی که کارم پیش نرفت، حتما بهت پیغام می دم.
ten-solider عزیز ممنونم که بابت کار با این سیستم دلگرمم کردی.
پیروز و سربلند باشید

Mehrvarzan
October 7th, 2011, 16:01
من از این سیستم استفاده کردم .. انصافا هم خوبه هم آقای کریم آبادی خیلی خوب پشتیبانی میکنن ... توی یک سالی که با این سیستم کار کردم فقط به دو سه مورد مشکل برخوردم که دو موردش از طرف بانک بود که باز در این مورد هم نویسنده اسکریپت آقای کریم آبادی نوع درخواست رو به من گفتن تا با کارشناس مطرح کردم..

سلام
یه سوال داشتم..
شما لیست شارژ رو وارد میکنید و وقتی خرید میشه یکی از لیست ها رو بهش میده یا مستفیم با ایرانسل و همراه اول کار میکنه و مستقیم همون لحظه شارژ رو از اونجا میگیره؟ و تحویل مشتری میده؟

soheyl_ir89
October 7th, 2011, 21:01
نمی دونم.
فردا یا پس فردا (شنبه و یکشنبه) تو همین موضوع اطلاعاتی که می گیرم رو می نویسم.
همین سوالی که پرسیدی هم برام سواله.
منتظر باش

nasa_de
October 7th, 2011, 21:03
پرستاشاپ این قابلیت رو داره.

sardarn
October 7th, 2011, 21:42
پرستاشاپ این قابلیت رو داره.

کدوم قابلیت؟
همشون فکر کنم کارت از قبل وارد می شه

Mehrvarzan
October 8th, 2011, 00:02
اگه قرار باشه از قبل وارد بشه که منم میتونم اسکریپتشو بنویسم بزارم واسه فروش .. کاره شاقی نیست

ten_soldier
October 8th, 2011, 00:20
سلام
یه سوال داشتم..
شما لیست شارژ رو وارد میکنید و وقتی خرید میشه یکی از لیست ها رو بهش میده یا مستفیم با ایرانسل و همراه اول کار میکنه و مستقیم همون لحظه شارژ رو از اونجا میگیره؟ و تحویل مشتری میده؟
ببخشید دوست عزیز دیر جواب دادم آخه نبودم ...
من لیست شارژ رو به صورت تک تک وارد میکنم مثلا کد 16 رقمی و یا اینکه یک فایل text که هر خطش میشه یک کد رو فراخونی میکنم توی برنامه و خودش اتومات هر خط از فایل text رو یک کد فرض میگیره ..
نه مستقیم از ایرانسل و همراه اول نمیگیره باید خودمون شارژ رو بخیرم و وارد کنیم .. اگه بخوای مستقیم کار کنی باید با ایرانسل و همراه اول قرارداد ببندید که مکافات زیاد داره و به این راحتیا نیست اما مراکزی هستند که عمده با قیمت نسبتا خوب ارائه میدن و من چندتاشون رو میشناسم اگه خواستین معرفی میکنم ..

soheyl_ir89
October 8th, 2011, 00:48
ببخشید دوست عزیز دیر جواب دادم آخه نبودم ...
من لیست شارژ رو به صورت تک تک وارد میکنم مثلا کد 16 رقمی و یا اینکه یک فایل text که هر خطش میشه یک کد رو فراخونی میکنم توی برنامه و خودش اتومات هر خط از فایل text رو یک کد فرض میگیره ..
نه مستقیم از ایرانسل و همراه اول نمیگیره باید خودمون شارژ رو بخیرم و وارد کنیم .. اگه بخوای مستقیم کار کنی باید با ایرانسل و همراه اول قرارداد ببندید که مکافات زیاد داره و به این راحتیا نیست اما مراکزی هستند که عمده با قیمت نسبتا خوب ارائه میدن و من چندتاشون رو میشناسم اگه خواستین معرفی میکنم ..
دوست عزیز لطفا معرفی کنید این مراکز رو. ممنون می شم. چون می خوام شروع به کار کنم.
برای محاسباتم ازشون قیمت بگیرم و بعد از شروع کار خریداری کنم.
ممنون

ten_soldier
October 8th, 2011, 02:06
دوست عزیز لطفا معرفی کنید این مراکز رو. ممنون می شم. چون می خوام شروع به کار کنم.
برای محاسباتم ازشون قیمت بگیرم و بعد از شروع کار خریداری کنم.
ممنون
این فایلی که پیوست کردم لیست نمایندگی های پخش عمده محصولات ایرانسله دانلود کن با برنامه اکسل باز کن ..
لینکش هم توی اینجا هست : نقاط عرضه محصولات ایرانسل با بهای توزیع عمده (http://irancell.ir/Layer2/?id=441)
من خودم از نمایندگی توی جمهوری - بعد از شیخ هادی تهیه میکردم ... باز اگه تهرانی توی جمهوری بین نمایندهای ایرانسل چون تعدادشون بیشتره یکم رقابت روی قیمت بیشتره ...
مورد بعدی هم اینکه روی نام دامنه ایی که اگه تهیه نکردی میخوای تهیه کنی دقت کن که مشتری رو جذب کنی.
با چه بانکی قرارداد درگاه داری؟