PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در خواست خرید سرور اختصاصی

boro2clip
October 7th, 2011, 09:49
سلام به تمام دوستان من میخواهم یک سرور اختصاصی دانلود و آپلود (سرور دانلود) بگیرم

من الان هاستم روی یک سرور هست با ای پی

https://85.25.148.29:8443

با توجه به هزینه ای که مدیر سرور میگه ماهی 102 هزار تومن پول سرور میده بدون منیج و کانفیگ

قیمت خوبیه دوستان کسی میدونه دیتا سنتر این هاست کجاست کسایی که میدونن بهم بگن یعنی

فقط ایمیل بزنن که بدم خودشون برام بگیرن و کاراشو انجام بدن فقط و فقط از همین دیتا سنتر

دوستان جاهای دیگه رو اصلا (اکیدا) معرفی نکنید این دیتا سرور یا هلند هست یا آلمان که فکر

میکنم hetzner.de باشه

اینم ایمیلم

saman360@gmail.com

دوستانی که میدونن کجا و خودشون میخوان برامون بخرن با هزینه ای که ما میدیم لطفا شماره تلفن به همراه اسم دیتا سنتر رو

برای من ایمیل کنن

---------- Post added at 09:49 AM ---------- Previous post was at 09:47 AM ----------

یادم رفت بگم من احساس میکنم hetznet.de باشه بازم دوستانی که تخصصی دارن پیگیری کنن

Hostpolis
October 7th, 2011, 09:52
آی پی متعلق به شرکتی بنام plusserver هست در آلمان. گوگل کنید.

smartieuser
October 7th, 2011, 11:54
اطلاعات کامل : Traceroute, Ping, Domain Name Server (DNS) Lookup, WHOIS express 85.25.148.29 (http://network-tools.com/default.asp?prog=express&host=85.25.148.29)

ehsanx
October 7th, 2011, 13:16
سلام به تمام دوستان من میخواهم یک سرور اختصاصی دانلود و آپلود (سرور دانلود) بگیرم

من الان هاستم روی یک سرور هست با ای پی

https://85.25.148.29:8443

با توجه به هزینه ای که مدیر سرور میگه ماهی 102 هزار تومن پول سرور میده بدون منیج و کانفیگ

قیمت خوبیه دوستان کسی میدونه دیتا سنتر این هاست کجاست کسایی که میدونن بهم بگن یعنی

فقط ایمیل بزنن که بدم خودشون برام بگیرن و کاراشو انجام بدن فقط و فقط از همین دیتا سنتر

دوستان جاهای دیگه رو اصلا (اکیدا) معرفی نکنید این دیتا سرور یا هلند هست یا آلمان که فکر

میکنم hetzner.de باشه

اینم ایمیلم

saman360@gmail.com

دوستانی که میدونن کجا و خودشون میخوان برامون بخرن با هزینه ای که ما میدیم لطفا شماره تلفن به همراه اسم دیتا سنتر رو

برای من ایمیل کنن

---------- Post added at 09:49 AM ---------- Previous post was at 09:47 AM ----------

یادم رفت بگم من احساس میکنم hetznet.de باشه بازم دوستانی که تخصصی دارن پیگیری کنن

فکر کنم مساله اصلی فقط پیدا کردن اسم دیتاسنتر هست، نه خرید! من البته علاقه‌ای به بحث ندارم و خودم رو درگیر نمی‌کنم، اما احساس می‌کنم شعور بچه‌ها رو دست‌کم گرفتی! اگر فقط می‌گفتی این آی پی مال کدوم دیتاسنتره و حرفی از خرید نمی‌زدی، باز هم دوستان بهت جواب می‌دادند. آرزو می‌کنم اشتباه کرده باشم!
برای جواب هم بهتره از mbjhosting.org که ازشون سرویس گرفتی بپرسی که از کجا برات سرویس گرفتن، فقط بدون که هتزنر نیست.

عجب دوره و زمونه‌ای شده!

itjavani
October 7th, 2011, 22:53
آی پی متعلق به شرکت plusserver ، لوکیشن آلمان میباشد...
برای خرید هم میتونید از طریق لینک های زیر از این دیتاسنتر به صورت مستقیم خرید نمایید:
PlusServer.net
Server4You.com
ServerLoft.com
server01.com

ehsanx
October 7th, 2011, 23:14
آی پی متعلق به شرکت plusserver ، لوکیشن آلمان میباشد...
برای خرید هم میتونید از طریق لینک های زیر از این دیتاسنتر به صورت مستقیم خرید نمایید:
PlusServer.net
Server4You.com
ServerLoft.com
server01.com

این سایت پوششی هست، سرور از جای دیگه‌ای گرفته شده. من ازشون سرویس دارم.