PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کدوم پنل تحت وب امکان لود ایزو داره؟ (vps)

best74op
October 7th, 2011, 08:40
سلام.

(هدف: من میخوام یه VPS با امکان نصب سیستم عامل توسط کلاینت خریداری کنم.)

میخواستم ببینم کدوم پنل تحت وب امکان ریست/شات داون/نصب سیستم عامل رو به کلاینت ها میده؟

ضمناً میخوام مراحل نصب سیستم عامل و پارتیشن بندی هارد رو ببینم و خودم بتونم انجام بدم.

قبلا با پنل SolusVm کار کردم و تمام امکاناتی که ذکر کردم رو داره و مراحل نصب سیستم عامل و همچنین لود سیستم عامل رو میشه از طریق ارتباط VNC که مخصوص پنل Solus هست، مشاهده کرد. حالا میخوام ببینم چه پنل دیگه همچین امکاناتی رو بهم میده.

ضمنا نوع مجازی ساز + نوع دسترسی و مشاهده مراحل نصب سیستم عامل (مثلاً از چه طریق میشه مراحل رو دید: VNC ، جاوا و...) رو هم بیان کنید.

با تشکر.

best74op
October 9th, 2011, 17:47
لطفاً اگه امکانش هست، پاسخ بدید.ممنون.

mohsen1
October 9th, 2011, 18:49
وی ام ویر هم میشه .
تا با دادن دسترسی کنسول به کاربر خودش بتونه سیستم عامل نصب کنه.

DATAFARM.IR
October 9th, 2011, 22:04
HyperVM
SolusVM
ProxMox
VMware
Virtualizor (از بقیه قدرت‌مندتر هست)

best74op
October 9th, 2011, 22:33
با تشکر از پاسخ شما عزیزان.

فقط اگه میشه لطفاً بگید که در هر کدوم از پنل های زیر با استفاده از چه برنامه ای میشه سرور رو قبل از لود شدن سیستم عامل مشاهده کرد؟ (مثلاً SolusVm با استفاده VNC میشه به سروری که هنوز سیستم عامل روش نصب نشده دسترسی داشت.)

HyperVM : با استفاده از ...........

SolusVM : با استفاده از VNC

ProxMox : با استفاده از ...........

VMware : با استفاده از ...........

Virtualizor :با استفاده از ...........

DATAFARM.IR
October 9th, 2011, 22:43
HyperVM : با استفاده از ........... VNC

SolusVM : با استفاده از VNC

ProxMox : با استفاده از ........... VNC

VMware : با استفاده از ........... برنامه vmware و VNC (با کمی دردسر)

Virtualizor :با استفاده از ........... VNC

best74op
October 9th, 2011, 23:08
بسیار بسیار ممنون از ارائه پاسخ شما.

فقط به عنوان آخرین سوال:

اسم برنامه vmware برای این کار چیه؟ همه جا بهش میگن کنسول. این کنسول اسم نداره!؟ از سایت vmware باید دانلود کرد، یا اینکه برنامه اش داخل پنل تحت وبش موجود هست و برای هر سروری جداگانه باید دانلود بشه؟

شما خودتون کدوم یک از پنل ها رو برای ارائه افر دارید؟

best74op
October 15th, 2011, 18:00
اسم برنامه vmware برای این کار چیه؟ همه جا بهش میگن کنسول. این کنسول اسم نداره!؟ از سایت vmware باید دانلود کرد؟چون کسی پاسخی نداد، خودم پاسخ خودم رو میدم!!
اسم نرم افزار مربوطه VMware vSphere Client است که حدوداً 200مگابایت است و میتوان از سایت VMware دانلود نمود.

sellpad
June 28th, 2012, 01:53
چیز های دیگه هم هست تو این سایت معرفی شده
www.freenetlearn.com

AfrikaansAlbanianArabicArmenianAzerbaijaniBasqueBe larusianBulgarianCatalanChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDetect languageDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchG alicianGeorgianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrish ItalianJapaneseKoreanLatinLatvianLithuanianMacedon ianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRom anianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSw edishThaiTurkishUkrainianUrduVietnameseWelshYiddis h⇄AfrikaansAlbanianArabicArmenianAzerbaijaniBasq ueBelarusianBulgarianCatalanChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstoni anFilipinoFinnishFrenchGalicianGeorgianGermanGreek Haitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrish ItalianJapaneseKoreanLatinLatvianLithuanianMacedon ianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRom anianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSw edishThaiTurkishUkrainianUrduVietnameseWelshYiddis h
Detect language » Persian