PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در مورد سرور مجازی ایران

azinhost
October 6th, 2011, 19:30
با عرض سلام خدمت تمام دوستان

دوستان یک از نهادهای دولتی شهرستان ما قصد داره برای پژوهش سرای خود یک سایت با امکانات آموزش مجازی , چت روم علمی و ... راه اندازی نماید.

پورتال ساز ها و سیستم آموزش مجازی خریده شده است, فقط موندیم برای میزبانی این سایت با امکانات بالا از سرویس های میزبانی ایران استفاده کنیم یا خارج از کشور ؟

من یک سرویسی که میخوام که کنترل هاستش کلا دست خودم باشه ؟ به نظر شما نمایندگی هاست با کیفیت خوبه یا سرور مجازی ارزان ؟؟

smartieuser
October 6th, 2011, 19:40
ماهیانه چه قدر می خواین هزینه کنین ؟

ten_soldier
October 6th, 2011, 21:15
بستگی به هزینه ایی داره که میخواین بکنید .. نظر من رو بخواین اینه که اگه دارین هزینه میکنید و پورتال ها رو خریدین هاستی تهیه کنید که ارزش کارتون رو پایین نیاره و پایداری بالایی داشته باشه ..

سرور مجازی ما از ماهانه 39000 شروع میشه به بالا .. هاست اشتراکیمونم از سالانه 20000 تومان شروع میشه به بالا ... محل سرورها هم ایرانه ..

باز هم به راهنمایی که سایر دوستان میکنن توجه کن تنها چیزی که هست اینه که سایت رو از اول خوب بالا ببر ..

www.skyserver.ir (http://skyserver.ir)

kingoftehran
October 7th, 2011, 14:53
با سلام
سرور پارس با 7 سال سابقه در خدمت شماست چه در ایران و چه خارج از کشور
لیست وب سایت های سازمانی و دولتی نیز خدمت شما ارائه می گردد.