ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست قدم به قدم آموزش مفاهیم resseler از مجرب ها

nima6286
October 6th, 2011, 12:32
لطفا کسانی که سوال راجع به resseler دارن (مثل خودم) بیان اینجا بپرسن :x=D>

سوالای من؟
1.خب resseler در واقع یه فضا میگیره و خودش اونو تقسیم بندی میکنه..یعنی فضا و ترافیک هر کدوم از فضاهارو مشخص میکنه و برای فروش میذاره؟درسته؟
2.مقدار هاست و پهنای باند متعارفی که برای هر پلان در نظر میگیرین چه مقداراییه؟و بیشترین استفاده رو کدوم پلان داره بطور معمول(البته شاید بگین بسته به محتوای سایت و نوع سایته..میشه یه تقسیم بندی کلی بکنین؟

Mehrvarzan
October 6th, 2011, 13:47
سلام
1) بله شما مقداری فضا و پهنای باند با یک سیستم مدیریت میگیرید که بتونید بر فضای خودت مدیریت کنید.. که میتونه اورراید باشه که بشه بیش از اندازه فضای اصلی فضا داد .
2)اگه هاست معمولی ما محدودیتی ایجاد نمیکنیم چون کاربران مصرفی ندارند. فوقش خیلی مصرف کنند 30 40 گیگ باشه :)

ahmad.m3710
October 26th, 2011, 23:00
لطفا کسانی که سوال راجع به resseler دارن (مثل خودم) بیان اینجا بپرسن :x=D>

سوالای من؟
1.خب resseler در واقع یه فضا میگیره و خودش اونو تقسیم بندی میکنه..یعنی فضا و ترافیک هر کدوم از فضاهارو مشخص میکنه و برای فروش میذاره؟درسته؟
2.مقدار هاست و پهنای باند متعارفی که برای هر پلان در نظر میگیرین چه مقداراییه؟و بیشترین استفاده رو کدوم پلان داره بطور معمول(البته شاید بگین بسته به محتوای سایت و نوع سایته..میشه یه تقسیم بندی کلی بکنین؟

سوال 1- بله عزیز
سوال 2- بستگی داره... خب مثلا 100 مگابایت فضا رو با ماهی 5 گیگ پهنای باند می بندند. بیشترین استفاده پهنای باند رو معمولا سایت های موزیک، سایت های پر بازدید و ... دارن.

TukaNet
October 26th, 2011, 23:20
یک نکته ! :دی

resseler نه عزیزم ، reseller درست هست :)