PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لیچر با ویندوز یا لینوکس

th90
October 5th, 2011, 23:39
سلام خسته نباشید
اگه ممکنه یه راهنمایی بکنید:
1. برای راه اندازی لیچ کدام سیستم بهتر هست؟ ویندوز یا لینوکس؟( هدف از لیچ فقط دانلود سنتر هست در حال حاضر اما اینم در نظر گرفته بشه که بعدا نصب اسکریپت روی هر سیستم چه مسائلی میتونه داشته باشه؟)
2. ایا رم 128 توانایی پاسخ به لیچ شخصی رو نداره؟ مخصوصا برای ویندوز 2003

makh000f
October 6th, 2011, 00:03
سلام دوست عزیز
لییچر یک اسکریپت قوی میخواد به همراه سرور خوب و قدرتمند
فکر نکنم رم 128 جوابگوی کار شما باشه
سرور لیچر باید سی پیو و رم خوب داشته باشه
سرور اختصاصی اگه کارتون فقط لییچ هست استفاده باید کرد

th90
October 6th, 2011, 00:20
سلام ممنون از پاسخ
یعنی به نظر شما نمیشه از یه وی پی اس لینوکس یا ویندوز مثل یه سیستم شخصی استفاده کرد و فقط روش فایل دانلود کرد و در استفاده ی عموم برای دانلود قرار داد؟( تنها یه دانلود در یک زمان انجام بگیره نه مثل لیچ که چندین دانلود در یک زمان انجام میشه اما ممکنه چندین دانلود در یک زمان انجام بشه)

makh000f
October 6th, 2011, 00:40
دوست من لیچر اگه فایلتون بزرگ باشه نمیشه رو vps حساب کرد
در کل گفتم من - اگه کارتون شخصی هست و لییچر حجیم ندارید vps بگیرید یا vds بهتره مشکلی نداره اما نه رم 128 :d
یکمی خوبش و سی پیو هم کمی بهترش که با یک لییچ داون نشه سرور.موفق باشید

MagicVps.Com
October 6th, 2011, 02:11
دوست عزیز رم 128 برای ویندوز کم هست و ویندوز جون میکنه چه برسه به نصب لیچیر روی همچین سروری فرق نمیکنه چه ویندوز چه لینوکس

th90
October 9th, 2011, 00:35
دوست عزیز رم 128 برای ویندوز کم هست و ویندوز جون میکنه چه برسه به نصب لیچیر روی همچین سروری فرق نمیکنه چه ویندوز چه لینوکس ممنون از جوابتون.
اما هدف همونطور که عرض کردم نصب لیچر نیستش.
کاری که این سرور باید انجام بده این هست که:
هر از گاهی یک فایل با حجم حد اکثر 100 مگ از یک سایت رو دانلود خواهد کرد و اون فایل رو برای استفاده عموم به صورت لینک مستقیم قرار خواهد داد. که تعداد دانلود کنندگان هم ناچیز هست در حال حاضر.
اما درباره اینکه مجازی ساز vmware رم 256 رو حد استاندارد برای ویندوز تایین میکنه این حد استانداردش خیلی بیشتر از حد اقل هست یعنی فاصله بین حد اقل و حد استاندارد زیاد هست. همونطوری که حد استاندارد رو برای فضای مورد نیاز 40 گیگ اعلام میکنه در صورتی که 10 گیگ هم زیاد هست.
نظر دوستان برای چنین سیستم با رم 128 چی هست ؟

hostiran
October 9th, 2011, 14:20
باید memory footprint پروسس هایی که انجام میدید رو بررسی کنید بعد بیبنی به صورت همزمان چندتا از اون proccess داری . فقط رم هم مهم نیست برای کاری که شما میکی io wait هاردت هم بسیار تاثیر داره . واسه همین کلا vps برای این کار پیشنهاد نمی شه اگر سرویس به صورت public میدید