Mohamad26
October 5th, 2011, 15:30
سلام
خسته نباشيد
راستش من يه زماني با اسپمر ها كار ميكردم شبانه روز و يكي از دوستان بهم پيشنهاد كرد كه سرور مجازي ويندوز بگيرم و توي اون محيط با سرعت بيشتري كار كنم و حجم adsl هم تمام نشه. رفتم و اين كارو كردم و خوشم اومد.
يكسال بعد يه دوست ديگه گفت كه آره براي اينكه هزينه سرورت در بياد ميتوني كنار كار با اون اسپمر ها اكانت هم بفروشي كه ديدم اينم ميشه و فكر خوبيه.
ولي از اون روز فقط اسمهاي مختلف شنيدم و نميدونم چيكار ميشه كرد
ممنون ميشم به طور مختصر چندتا چيز رو برام توضيح بدين در حدي كه بفهمم فقط.
سرور مجازي ويندوز جز اين كارايي كه من ميكنم به درد ديگه اي ميخوره ؟؟؟
سرور مجازي لينوكس رو چه كارهايي ميشه داخلش كرد ؟؟؟
ميكروتيك رو من فقط واسه اكانت دادن تعريفش رو شنيدم. آيا به درد ديگه اي ميخوره ؟؟؟
اين كه من بخوام مثلا يه سايت دانلود بزنم ميگن وي پي اس ميخواي كدوم مدلشه ؟؟؟
اين كه ميگن سرعت سايت فلاني بالاست چون سروره يعني چي ؟؟؟ با سرور ويندوز هم ميشه ؟؟؟
مثلا يه سايت تفريحي دارم ميتونم با سرورم سرعتش رو زياد كنم يا كاري بكنم براش ؟؟؟
ببخشيد اگه زياد پرسيدم.
ممنون ميشم جوابمو بدين.
با تشكر
يا علي
خسته نباشيد
راستش من يه زماني با اسپمر ها كار ميكردم شبانه روز و يكي از دوستان بهم پيشنهاد كرد كه سرور مجازي ويندوز بگيرم و توي اون محيط با سرعت بيشتري كار كنم و حجم adsl هم تمام نشه. رفتم و اين كارو كردم و خوشم اومد.
يكسال بعد يه دوست ديگه گفت كه آره براي اينكه هزينه سرورت در بياد ميتوني كنار كار با اون اسپمر ها اكانت هم بفروشي كه ديدم اينم ميشه و فكر خوبيه.
ولي از اون روز فقط اسمهاي مختلف شنيدم و نميدونم چيكار ميشه كرد
ممنون ميشم به طور مختصر چندتا چيز رو برام توضيح بدين در حدي كه بفهمم فقط.
سرور مجازي ويندوز جز اين كارايي كه من ميكنم به درد ديگه اي ميخوره ؟؟؟
سرور مجازي لينوكس رو چه كارهايي ميشه داخلش كرد ؟؟؟
ميكروتيك رو من فقط واسه اكانت دادن تعريفش رو شنيدم. آيا به درد ديگه اي ميخوره ؟؟؟
اين كه من بخوام مثلا يه سايت دانلود بزنم ميگن وي پي اس ميخواي كدوم مدلشه ؟؟؟
اين كه ميگن سرعت سايت فلاني بالاست چون سروره يعني چي ؟؟؟ با سرور ويندوز هم ميشه ؟؟؟
مثلا يه سايت تفريحي دارم ميتونم با سرورم سرعتش رو زياد كنم يا كاري بكنم براش ؟؟؟
ببخشيد اگه زياد پرسيدم.
ممنون ميشم جوابمو بدين.
با تشكر
يا علي