PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتخاب سرور مجازی در حالی که کاملاً مبتدی هستم :(

bmppc
October 5th, 2011, 01:56
با سلام خدمت همه ی دوستان

خوب چند روز پیش یه تاپیک زدم در مورد انتخاب هاست که فدای همه ی کسائی بشم که کمک کردن و راهنمائی
واقعاً ممنون از همشون

تصمیم گرفتم با توجه به نیاز به منابع بالای سیستمم هاست اشتراکی نگیرم و vps بگیرم

من در هاست اشتراکی همه کار بلدم و تقریباً 7 ساله سایت دارم و با دایرکت ادمین و سی پنل فول حرفه ای هستن

اما بدبختانه تا حالا اصلاً vps نداشتم و نمیدونم باید چیکار کنم

چند تا سوال دارم :
منی که هیچی بلد نیستم از مدیریت vps و ...... چه چیزائی رو باید یاد بگیرم ؟؟

برای خرید به چه چیزائی باید توجه کنم ؟

برای مدیریت چیا باید یاد بگیرم ؟

این config که میگن چی هستش ؟

بعد اینکه مثلاً یه vps با رم 256 برای یه شبکه اجتماعی چقد تحمل داره و چند نفر آنلاین رو تحمل میکنه ؟

و توروخدا خیلی مبتدیانه بگین از کجا شروع کنم و چه چیزائیرو یاد بگیرم چون واقعاً نیاز دارم

از همه پیشاپیش ممنونم :x

Warez-Host.IR
October 5th, 2011, 11:24
سلام

منی که هیچی بلد نیستم از مدیریت vps و ...... چه چیزائی رو باید یاد بگیرم ؟؟
اگر مطلب خاصی در مورد مدیریت سرور و کار با لینوکس و ... یاد ندارید بهتر هست با هاست اشتراکی کار کنید

برای خرید به چه چیزائی باید توجه کنم ؟
در زمان خرید باید سرورمجازی متناسب با نیاز خودتون تهیه کنید
از نظر سیستم عامل , سخت افزار و ...
شما باید زمان خرید , سخت افزار مناسب با بازدید و امار سایتتون تهیه کنید
یعنی هیچ زمان یک سرور مجازی با رم 256 یا 512 برای یک سایت با بازدید بالا مناسب نیست حتی اگر بهترین بهینه سازی ها روی آن انجام شود
دقت کنید که کنترل پنلی که برای سایت انتخاب میکنید , همه رایگان نیست و تعدادی هزینه ماهیانه دارد و متناسب با بودجه خود اقدام به خرید کنید
همچنین هر کنترل پنل خود مقداری از منابع اصلی سرور استفاده میکند که در کنار استفاده سایت شما به منابع بیشتری نیاز خواهید داشت

این config که میگن چی هستش ؟
سلام
کانفیگ شامل موارد امنیتی و بهینه سازی های سرور می شود

بعد اینکه مثلاً یه vps با رم 256 برای یه شبکه اجتماعی چقد تحمل داره و چند نفر آنلاین رو تحمل میکنه ؟
اصلاً مناسب نیست

موفق باشید

trueenzo
October 5th, 2011, 12:17
در تایید کامنت بالا، دقت کنید که اگر مخصوصا به لینوکس آشنایی ندارید برای استفاده کاری روی آن سوییچ نکنید
در صورتی که می خواهید این کار را بکنید حتما طی دوره ای فقط روی آن تمرین و یادگیری کنید تا سایتتان را داون نکنید
سعی کنید اگر به سی پنل آشنا شده اید روی وی پی اس خود یک سی پنل هم تهیه کنید تا کار برایتان راحت شود
و در نهایت اینکه وی پی اس وقت بیشتری از شما خواهد گرفت
راحت ترین روش استفاده از سیستم های ابری است تا یک سری از مشکلات شما را پیشاپیش مرتفع کند
موفق باشید

CANOR
October 5th, 2011, 13:22
توجه داشته باشید که فقط کنترل پنل شما به تنهایی بین 256 تا 512 مگابایت رم نیاز دارد و همانطور که در سایت سی پنل ذکر شده در صورتیکه تعداد اکانتهای شما زیاد است 1 گیگ رم مورد نیاز خواهد بود + به طور متوسط 10 گیگابایت هارد
بنابراین در هنگام انتخاب سرور مجازی، در صورتیکه بازدید شما بالاست و سایتهای شما منابع زیادی استفاده میکنند حداقل 1 گیگ رم را در نظر بگیرید
جهت کانفیگ و تامین امنیت سرور هم بهتر است از یک متخصص کمک بگیرید

bmppc
October 5th, 2011, 15:33
سلام واقعاً ممنون از پاسخاتون :x

دوست عزیز Warez-Host.IR

اگر مطلب خاصی در مورد مدیریت سرور و کار با لینوکس و ... یاد ندارید بهتر هست با هاست اشتراکی کار کنید

اما هاست اشتراکی به هیچ وجح جوابگوی سیستم من نیستش :(

در زمان خرید باید سرورمجازی متناسب با نیاز خودتون تهیه کنید
از نظر سیستم عامل , سخت افزار و ...
...................................

دوست عزیز ممنون من هم این تاپیک رو زدم تا بدونم نیازم رو چطوری برطرف کنم که مثلاً فلان vps به درد کار من میخوره یا نه ؟

من یک سایت جامعه مجازی میخوام بزنم با سیستم phpfox و هاست اشترا***و کلاً بیخیال جوابگو نیست و حالا میخوام یه vps بگیرم اما همانطور که گفتم من تا حالا با سرور کار نکردم ولی با هاست اشتراکی و دایرکت دمین و cpanel حرفه ای هستم

بعد اینکه من نمیخوام کاری با سرور کنم که فقط میخوام سیستم رو آپلود کنم و تمام
دیگه با سرور کاری ندارم مگه اینکه گاهی بخوام تو کدها تغییر ایجاد کنم یا بخوام پلاگینی چیزی نصب کنم رو سیستم که اونتم فک کنم هر کنترل پنلی باشه بتونم باهاش فایل آپلود کنم و نصب کنم
بعد یه سوال حالا نمیشه من توی ماه اول فقط کنترل پنل بگیرم برای اینکه سیستم رو نصب کنم و تغییرات و ...... cpanel یا دایرکت ادمین بگیرم بعد که سایت راه افتاد و من دیگه وارد vps نمیشم و کاری باهاش ندارم دیگه کنترل پنل نداشته باشه ؟
آره این config رو فهمیدم :D

ممنون trueenzo

در تایید کامنت بالا، دقت کنید که اگر مخصوصا به لینوکس آشنایی ندارید برای استفاده کاری روی آن سوییچ نکنید

ممنون ولی من برای استفاده کاری نمیخوام برای استفاده شخصی میخوام و نهایتش 2 تا سایت روش بالا بیارم یکی جامعه مجازی و یکی هم وردپرس همین دیگه کاری باهاش ندارم

ممنون CANOR عزیز
آره برای کانفیگ کردن میدم یکی برام کانفیگ میکنه که کار بلد باشه
اما یه سوال آیا هر ماه باید یه بار کانفیگ کنه ؟؟؟؟
چون هزینه کانفیگ زده هر بار 50 تومن :|

الآن یکی بگه من چی یاد بگیرم برای این کاری که میخوام انجام بدم :
بعد از گرفتن سرور سیستم رو آپلود کنم بعد دیتابیس بسازم و سیستم رو نصب کنم همین
چون دیگه کاری باهاش ندارم فقط شاید گاه گاهی بخوام کدی چیزی رو تغییر بدم یا پلاگین بنصبم

ممنون و تشکر :x

allbert
October 5th, 2011, 15:41
خیر فقط بار اول
کانفگ اصلا چیز مهم و سختی نیست

جامعه مجازی هم چون مقدار درگیریش با io زیاده و لود دیتابیس نسبتا بالای میخواد یه سرور با رم 1 گیگ و پنل دایرکت ادمین بگیر اگر هم بخوای من میتونم واست سرورتو کانفیگ کنم هم سرور هم فایروال

اگر خواستی پیام خصوصی بده سرور هم خواستی در خدمتیم d:

Warez-Host.IR
October 5th, 2011, 16:01
اما هاست اشتراکی به هیچ وجح جوابگوی سیستم من نیستش :(

سلام
دوست عزیز هاست اشتراکی داریم تا هاست
یکی میاد با یک سرور 4 گیگ رم و یک پردازنده 2 هسته ای اقدام به فروش میکنه
یکی هم با یک سرور قدرتمند 24 گیگ رم و .... اقدام به ارائه هاست میکنه
100% در این دو تفاوت وجود داره , از نظر قیمت و ...

دوست عزیز ممنون من هم این تاپیک رو زدم تا بدونم نیازم رو چطوری برطرف کنم که مثلاً فلان vps به درد کار من میخوره یا نه ؟

من یک سایت جامعه مجازی میخوام بزنم با سیستم phpfox و هاست اشترا***و کلاً بیخیال جوابگو نیست و حالا میخوام یه vps بگیرم اما همانطور که گفتم من تا حالا با سرور کار نکردم ولی با هاست اشتراکی و دایرکت دمین و cpanel حرفه ای هستم

بعد اینکه من نمیخوام کاری با سرور کنم که فقط میخوام سیستم رو آپلود کنم و تمام
دیگه با سرور کاری ندارم مگه اینکه گاهی بخوام تو کدها تغییر ایجاد کنم یا بخوام پلاگینی چیزی نصب کنم رو سیستم که اونتم فک کنم هر کنترل پنلی باشه بتونم باهاش فایل آپلود کنم و نصب کنم
بعد یه سوال حالا نمیشه من توی ماه اول فقط کنترل پنل بگیرم برای اینکه سیستم رو نصب کنم و تغییرات و ...... cpanel یا دایرکت ادمین بگیرم بعد که سایت راه افتاد و من دیگه وارد vps نمیشم و کاری باهاش ندارم دیگه کنترل پنل نداشته باشه ؟
آره این config رو فهمیدم :D
شما برای انتخاب سرورمجازی باید ببینید که این سایت چه میزان بازدید تقریبی داره
برنامه ای که روی سایت نصب میشه چه میزان از منابع را استفاده میکنه
مثلاً یک سیستم مثل وردپرس به همراه پلاگین ها با یک نیوک از نظر استفاده منابع اصلی تفاوت داره
چون در مورد سیستم شما اطلاعاتی ندارم نمی تونم نظری بدم
اما همین که میخواید از سی پنل استفاده کنید به نظر من حداقل 1024 مگابایت رم تهیه کنید
در مورد خرید لایسنس نیز مشکلی ندارید
چون شما نمی خواید اقدام به ارائه هاست کنید یا از کنترل پنل استفاده زیادی ندارید میتونید از نسخه آزمایشی به مدت 25 تا 35 روز استفاده کنید و بعد از آن اقدام به خرید نکنید
برای آپلود و تغییر در فایلها از ftp استفاده کنید
برای کانفیگ و تغییر فایلهای سیستمی نیز از طریق ssh اقدام کنید
اصولاً کنترل پنل ها رابطه گرافیکی برای کاربران هستن تا راحت تر بعضی موارد را انجام دهند
در صورتی که مقداری به ssh آشنایی داشته باشید هر موردی را میشه انجام داد

اما یه سوال آیا هر ماه باید یه بار کانفیگ کنه ؟؟؟؟
چون هزینه کانفیگ زده هر بار 50 تومن :|

کانفیگ یک بار انجام میشه اما ....
همیشه یک امایی وجود داره شاید بعد از مدتی مجبور به تغییرات باشید که بعد از مدتی کار کردن با سرور می تونید خودتون موارد جزئی را رفع کنید

موفق باشید

---------- Post added at 03:01 PM ---------- Previous post was at 02:58 PM ----------

خیر فقط بار اول

جامعه مجازی هم چون مقدار درگیریش با io زیاده و لود دیتابیس نسبتا بالای میخواد یه سرور با رم 1 گیگ و پنل دایرکت ادمین بگیر اگر هم بخوای من میتونم واست سرورتو کانفیگ کنم هم سرور هم فایروال

سلام
1 - هر زمان ایشون درخواست کانفیگ یا سرور داشتند میتونید شما هم مثل دیگر سرویس دهندگان آفر بدید
2 - کانفیگ و بهینه سازی یک سرور مهمترین بخش هست - لطفاً اطلاعات اشتباه به کاربر ندید ;)

موفق باشید

allbert
October 5th, 2011, 16:12
من افر ندادم . . .=)) گفتم اگر مایل باشه رایگان این کار رو انجام بدم

اطلاعاتی که دادم غلط نیست :78: بهینه سازی سرور . . . یه طوری میگیب بهینه سازی ادم شک میکنه . . .

گفتم مهم نیست چون کار سختی نیست

bmppc
October 5th, 2011, 16:18
خیر فقط بار اول

آها پس خیالم راحت شد چون هر ماه 50 تومن یه خورده ..... :D

آره دارم تو نت میگردم ببینم چیه این کانفیگ
دوست عزیز اگر میشه مطلبی یا منبعی فارسی در مورد این کانفیگ و آموزش اگر هست بده تا منم یه چیزی یاد بگیرم

آره جامعه مجازی همینطوره و مخصوصاً phpfox که دیتابیس رو وحشتناک استفاده میکنه
تو هاست اشتراکی که کاربرا از 300 تا میزنن بالا بعد از 5 دقیقه کار با سایت خطای can not conect to database رو میزنه

پس یعنی هاست اشتراکی پر :D
کانفیگ رو خودشون رایگان انجام میدن بار اول بعد نوشته کرنل اختصاصی اینو نفهمیدم چیه :(

آره دنبال یه جای خوب و مطمئن و شرکت ثبت شده هستم برای vps اگر میشه آدرس سایتت رو بده
ممنون
فعلاً سرویسای سایت پارس پک خوبن و تعریفشو میکنن ولی بزرگترین مشکلی که داره اینه که رم پایین میده و نمیشه ارتقاء داد و خصوصی کرد :|

allbert
October 5th, 2011, 16:38
داش بین کانفیگ vps یعنی اماده سازی سایت برای سرویس دهی وبسایت شما
نصب پنل مورد نیاز نصب ماژول هایی که نیاز دارید و همینطور غیر فعال کردن بعضی از موارد که امنیت بره بالا
اموزش نصب دایرکت ادمین رو که اصلا لازم ندارید چون همونایی که وی پی اس میفروشن این کارو انجام میدن
و موارد دیگه به cms شما و امنیت مربوط میشه

من هم سایت ندارم واسه فروش و تو اکثر موارد نوعی واسط میشم و از اونهایی که مطمئن هستم سرور میگیرم و به مشتری هام میفروشم
پارس پک هم خوبه 2تا سرور ازش دارم سرعت پرتش بین 5 تا 7 مگابایت هست و اگر شما 300 یوزر همزمان دارید یعنی اگر مقدار دریافت این یوزر ها 30 کیلوبایت باشه 300*30 شما نیاز به 9000 کیلوبایت سرعت دارید که پرت جواب نمیده اما اگر کمتر هست پارس پک مناسبتون هست
پشتیبانی پارس پک هم مناسب هست و هر زمان که تیکت بزنید جوابتون رو میدن من 12 شب رو تست کردم .

اما رو پرت خیلی دقت کنید اگر بازدید زیاد دارید

---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:34 PM ----------

راستی پارس پک اگر 1 گیگ بگیرید میتونید رمش رو مثلا از ماه بعد ارتقا بدید اما هاردش نمیشه اگر بخواید هارد رو ارتقا بدید باید کلا دیتابیس رو انتقال بدید .

اقا من تبلیغات نمیکنم . . . اخطار ندید :109:

---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:35 PM ----------

کرنل هم مربوط میشه به پردازنده که یعنی پردازنده شما اختصاصی سرور شماست

bmppc
October 5th, 2011, 19:48
ممنون از پاسخت Warez-Host.IR

بله دست میگین اما هرچی باشه باز هم اشتراکی هستش و مشکلات مربوط به خودش رو داره

چون شما نمی خواید اقدام به ارائه هاست کنید یا از کنترل پنل استفاده زیادی ندارید میتونید از نسخه آزمایشی به مدت 25 تا 35 روز استفاده کنید و بعد از آن اقدام به خرید نکنید
برای آپلود و تغییر در فایلها از ftp استفاده کنید
برای کانفیگ و تغییر فایلهای سیستمی نیز از طریق ssh اقدام کنید
اصولاً کنترل پنل ها رابطه گرافیکی برای کاربران هستن تا راحت تر بعضی موارد را انجام دهند
در صورتی که مقداری به ssh آشنایی داشته باشید هر موردی را میشه انجام داد

این جوابت و راهنمائیت واقعاً یک کمک مفید برام بود چون من به این جور جواب ها خیلی خیــــــــــــلی احتیاج دارم :x

خوب آره ftp هم راه خوبیه

خوب حالا از اونجائی که من گفتم مبتدی هستم الآن این ssh رو که گفتین رو نفهمیدم
یه کم توضیح بدین که مثلاً اگر مدیریت هستش ( اینو فهمیدم ازش ) چطوری باید باهاش کار کنم ؟
عکسی دموئی چیزی ازش توی نت هستش ؟
یا مطلب آموزشی ؟

در مورد کنترل پنل هم همون کاری که گفتین رو انجام میدم چون من نهایتش 20 روز با کنترل پنل کار دارم بعد میره تا چندین ماه شایدم سال که بخوام تغییراتی در سیستم بدم
البته ناگفته نمونه یه متخصص استخدام میکنم که هر موقع نیاز به کانفیگ باشه اینکارو کنه

بله میدونم یک بار انجام میشه اما از اونجائی که امنیت هیچ وقت نمیتونه کامل باشه مورد نیاز هست که هر چند وقت یه دستی به سیستم بکشیم :D
چون دمشون گرم برادران هکر روز به روز دارن شل های تازه و نو مینویسن و حتی اگر دسترسی مثلاً config.php رو رو 444 یا 400 هم بزاری میتونن بخونن !!!

در مورد پاسخ به آقای Warez-Host.IR هم بگم ایشون همونطور که گفتن آفر ندادن و فقط یک راهنمائی و کمک بود

من افر ندادم . . .=)) گفتم اگر مایل باشه رایگان این کار رو انجام بدم

اطلاعاتی که دادم غلط نیست :78: بهینه سازی سرور . . . یه طوری میگیب بهینه سازی ادم شک میکنه . . .

گفتم مهم نیست چون کار سختی نیست

البته همچین راحت هم نیست مخصوصاً من که مبتدی هستم و این مساًله کانفیگ میتونه فوق العاده برام مهم باشه
ممنون که میخواستین رایگان انجام بدین اما هر زحمتی یک هزینه ای داره و اگر قرار باشه اینکارو کنید بنده هزینش رو میپردازم

gajetkh
October 5th, 2011, 19:56
آها پس خیالم راحت شد چون هر ماه 50 تومن یه خورده ..... :D

آره دارم تو نت میگردم ببینم چیه این کانفیگ
دوست عزیز اگر میشه مطلبی یا منبعی فارسی در مورد این کانفیگ و آموزش اگر هست بده تا منم یه چیزی یاد بگیرم

آره جامعه مجازی همینطوره و مخصوصاً phpfox که دیتابیس رو وحشتناک استفاده میکنه
تو هاست اشتراکی که کاربرا از 300 تا میزنن بالا بعد از 5 دقیقه کار با سایت خطای can not conect to database رو میزنه

پس یعنی هاست اشتراکی پر :D
کانفیگ رو خودشون رایگان انجام میدن بار اول بعد نوشته کرنل اختصاصی اینو نفهمیدم چیه :(

آره دنبال یه جای خوب و مطمئن و شرکت ثبت شده هستم برای vps اگر میشه آدرس سایتت رو بده
ممنون
فعلاً سرویسای سایت پارس پک خوبن و تعریفشو میکنن ولی بزرگترین مشکلی که داره اینه که رم پایین میده و نمیشه ارتقاء داد و خصوصی کرد :|
الان سایت شما روی هاست اشتراکی است یک پنل سایت را فقط داری
در سرور مجازی شما باز هم همان پنل دایرکت ادمین یا سی پنل را داری و هیچ فرقی از هیج جهت با قبل نداری
در ثانی انتقال سایتت به سرور جدید هم وظیفه مسیول سرور مجازی جدید است و نهایت برای این کار بین 10 الی 15 تومان پول می گیرند بعضی ها هم نمی گیرند لذا وقتی سایت شما می ره روی سرور مجازی پنل شما با پنل فعلی هیچ فرقی نمی کند
من توصیه اکید بهت می کنم از جایی خدمات بگیری که بهشون دسترسی داری تا اینکه در دو سه روز اول مشکلات احتمالی تغییر فضا حل شود بعدش شما اصلا نیاز به هیج تغییر و کانفیگی نداری و هر کاری بکنی جز خرابکاری معنی دیگری ندارد
من از فراسو سامانه خدمات گرفتم ازشون راضی هستم تنها شرکتی هست که پشتیبانی تلفنی داره و هر وقت در ساعات اداری به انها زنگ بزنی جواب می دهند من جایی را نمی شناسم این طور خدمات بدهد
این را هم بگم من هم هیچ اطلاعی از انتقال سایت و کانفیک و این موارد نداشتم وندارم و تمام موارد را خود شرکت فراسو رایگان برایم انجام داد و برای پنل دایرکت ادمین هم فراسو وجهی از شما نمی گیره در حالیکه اکثر شرکتها حداقل ماهی 10 تومان بابت پنل دایرکت ادمین از شما پول می گیرند

bmppc
October 5th, 2011, 20:45
سلام gajetkh جون ممنون از پاسخت :x

در سرور مجازی شما باز هم همان پنل دایرکت ادمین یا سی پنل را داری و هیچ فرقی از هیج جهت با قبل نداری

:-O
اگر اینطور که میگی باشه خب زودتر میگفتی که من هم دچار سردر گمی نشم چون کار با دایرکت ادمین و cpanel خیلی خوبم و حرفه ای

اینکه شما گفتی مثل همون هاست میمونه و دیگه کار کردن باهاش راحته :)
در مورد انتقال به جائی دیگه خودم اینکارو میکنم و لآن اینکارا کاری نداره و اکثر اترائه کننده های خدمات این کار رو رایگان انجام میدن که یه تشویقی برای کاربر باشه :x

در مورد پشتیبانی که گفتی من الآن با بخش فروش پارس پک از ساعت 12 دارم تا الآن صحبت میکنم که واقعاً خیلی سریع جواب میدن و محترمانه و دقیق که این چیزشون واقعاً خوبه
سوال رو میفرستم بعد از 5 یا 7 دقیقه جواب میدن
تا حالا 34 تا تیکت فرستادم که همرو زیر 10 دقیقه جواب دادن !!!
سرویساشونم که واقعاً عالیه تنها ضعفی که من دیدم و منصرف شدم از خریدش این بود که مقدار رم ها در پلن های vps که دارن ثابت هست و نمیشه رم رو ارتقا داد :((

شرکت فراسو رو هم که شما گفتیرو دیدم و اون هم همینطور رم هاش خیلی پائینه و هزینه ارتقاء رو هم زیاد حساب میکنن

allbert
October 5th, 2011, 22:21
عزیز من خیلی وقت پیش با پشتیبان پارس پک صحبت کرده بودم گفت میشه ارتقا داد رم رو . . .

جدیدا میگن نمیشه ؟

bmppc
October 6th, 2011, 18:12
آره میگن نمیشه چیز اظافی سفارش داد و امکانات پیش فرض ثابت هستند و اگر میخواین رم بالاتر باشه باید پلن بالاتر رو سفارش بدین :(

همه چیش خوبه جز این یه دونه چیزش که فوق العاده ضعف بزرگیه و کلی مشتری به همین خاطر میپره :)

allbert
October 6th, 2011, 20:51
مطمئن هستید گفتید رم ؟ اخه هارد رو نمیشه ولی رو رو میشه ارتقا داد

bmppc
October 7th, 2011, 16:05
اتفاقاً گفتن هارد رو میشه اما رم رو نمیشه
گفتن هارد زیاد مهم نیست این روزا و ملاک اصلی رم هستش !!!!
خودتون جواب هایی که دادن رو ببینید :

http://s2.picofile.com/file/7153688816/1.jpg

http://s2.picofile.com/file/7153694622/2.jpg

کسی نیست بیشتر راهنمائیم کنه ؟؟

در مورد مجازی سازها و ssh و مدیریت و .......
؟؟؟

ممنون و تشکر

arix
October 7th, 2011, 16:16
سلام.این تاپیک را کامل مطالعه فرمایید

http://www.webhostingtalk.ir/f14/12956/

bmppc
October 7th, 2011, 16:37
ممنون دوست عزیز
من الآن با جائی که صحبت میکنم در مورد خرید vps اینو بهم گفت :

کاربر گرامی
مجازی سازی بکار رفته یکی بهترین روش ها میباشد که fully virtualized است.
در این روش هیچ تفاوتی از لحاظ فنی میان سرور مجازی و اختصاصی نیست و تمامی نرم افزار ها قابل نصب میباشد

این یعنی چی ؟

allbert
October 7th, 2011, 17:51
SSH هم یعنی Secure SHel از طریق این میتونید به سرور متصل بشید که امکان کنترول Root رو بهتون میده

نصب همه برنامه ها از همین پروتکل هست

شما میتونید از طریق برنامه Puty یا SSH explorer برای اتصال به سرور استفاده کنید .

شما اگه یه سرور با رم 256 بگیر خودتو خلاص کن دیگه عزیز

راستی رو رم 256 نمیشه فایروال خوبی نصب کرد

پیش نهاد میشه از همون اول قدمتو یکم مهکم برداری و رم 512 بگیری تا یک سال جواب میده

---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:50 PM ----------

ممنون دوست عزیز

کاربر گرامی
در این روش هیچ تفاوتی از لحاظ فنی میان سرور مجازی و اختصاصی نیست و تمامی نرم افزار ها قابل نصب میباشد

این یعنی چی ؟

روی بعضی از مجازی ساز ها چون کرنل اختصاصی نمیدن نمیشه هر نرم افزاری رو نصب کرد:)

arix
October 7th, 2011, 19:36
ممنون دوست عزیز

کاربر گرامی

این یعنی چی ؟

ببینید مجازی سازی چند نوعه.منابع اشتراکی و اختصاصی.برای اینکه راحت تر متوجه شوید به اشتراک اینترنت ADSL خودتون نگاه کنید.یه شرکت میاد سرعت 512 رو ماهی 10 تومن می فروشه یکی میاد 90 تومن می فروشه.فرقش چیه.فرقش اینه که توی اون ارزونه شما هیچ وقت سرعتت به 512 نمی رسه.چون پهنای باند تورو به 3 ، 4 نفر دیگه هم همزمان فروخته.fully virtualized یعنی اینکه همه چیز مال خودتونه و به کس دیگه ای نمی دن.ولی اگر fully virtualized نباشه ، ممکنه سرور بخرید با رم 512 ولی چون چند نفر دیگه هم دارن ازش استفاده می کنن هیچ وقت بیشتر از 128 ازش جواب نگیرین.مورد دیگر نصب یک سری از نرم افزار های سیستمی است که همانطور که دوستمون گفتن فقط با fully virtualized می شه نصب کرد.همچنین مهمترین قسمت بحث امنیته.شما اگر مثلا 512 مگ رم یه سرور اختصاصی با مثلا 8 گیگ رم رو به صورت fully virtualized در اختیار داشته باشید.اگر مثلا یک وبسایت دیگر روی اون سرور هک بشه وبسایت شما سرجاش هست.ولی اگر اشتراکی باشد اگر وبسایت همسایه شما هک بشه وبسایت شما هم می خوابه.به هر حال fully virtualized واقعی نداریم.ولی هرچه به این سمت بیشتر پیش رفته باشن شما از خدمات و سرویس های بهتری می تونید استفاده کنید.در این زمینه اعتبار و تجربه ی شرکت حرف اول رو می زنه.چون در این زمینه نرم افزار ها خیلی بازی در میارن و مشکل درست می کنند و یک نفر باید حسابی در این زمینه خبره باشد تا بتواند این سرور ها رو نگه داره.

موفق باشید

trueenzo
October 8th, 2011, 03:42
شما سوال کنید که مجازی سازشون چی هست و نسبت تقسیم منابعشون رو هم سوال کنید اینجا بگذارید تا دقیقتر راهنمایی بشید

hostiran
October 8th, 2011, 10:37
اگر از سرویس های cloud استفاده کنید دگه دق دقه ارتقا ندارید . البته من تو ایران کسی رو ندیدم که درست سرویس کلود بده . ولی اگر کارتون براتون مهمه برید از امازون کلود بگیرید.

Einstein
October 8th, 2011, 12:42
سلام دوست عزیز

چرا چند سرویس دهنده هستند که دارند سرویس ابری (cloud ) میدن هالا خوب یا بد رو نمیدنم اما نمیشه که بد باشن . . .:70:

اما در حالت معمول رم 256 یه سرور ابری گرون تر از VPS ثابت هست :112:

bmppc
October 8th, 2011, 13:51
سلام

ممنون allbert جون
من رفتم دستورات ssh رو یاد بگیم کلاً دیدم تو محیط مثل داس هستش
منم خدائیش از این جور چیزا یلی بدم میاد
حالا نمیشه این ssh رو یه طور دیگه استفاده کرد ؟
یعنی چه میدونم یه کنترل پنل گرافیکی داشته باشه که به جای استفاده از ssh با دستور ، مثل cpanel یا دایرکت ادمین باهاش کار کرد ؟؟؟؟

اینا میگن ما کرنل اختصاصی میدیم و میتونید هرچی میخواید نصب کنید

ممنون arix دوست عزیز مثال جالبی زدین من هم در مورد adsl میدونستم اینو اما در مورد vps فک نمیکردم اینطوری باشه

اینا میگن ما fully virtualized هستیم اما این رو هم میگن :

"رم به صورت اختصاصی است ولی منابع دیگر مانند پردازنده، هارد و شبکه به صورت اشتراکی استفاده می شود"

حالا این یعنی چی ؟
از یه طرف میگن ما fully virtualized هستیم بعد اون رو هم میگن !

شما سوال کنید که مجازی سازشون چی هست و نسبت تقسیم منابعشون رو هم سوال کنید اینجا بگذارید تا دقیقتر راهنمایی بشید

پرسیدم میگن ما از Xen استفاده میکنیم و منابع هم که جوابشونو تو بالا گفتم

ممنون hostiran من چند جائی دیدم که کلود هم میدن اما ماشاالله قیمتاش دسته کمی از سرور اختصاصی نداره :D

مرسی Einstein آره چند جائی هستن مثل همین پارس پک اما همون طور که گفتی خیلی گرون ترن

arix
October 8th, 2011, 22:32
رم به صورت اختصاصی است ولی منابع دیگر مانند پردازنده، هارد و شبکه به صورت اشتراکی استفاده می شود

خوبه.شبیه ساز xen هم شبیه ساز خوبیه

bmppc
October 10th, 2011, 15:38
ممنون arix جون

میشه بگین توی سیستم عامل ها کدوم بهتره ؟
centos , fedora , obuntu ؟؟؟

trueenzo
October 10th, 2011, 17:28
اوکی زن خوبه هر چند اکثرش رو کامل شیر می ده بهت
واسه وب سرور شما همون سنت او اس رو بگیر هم ثباتش خوبه هم آموزشهاش رو راحت می تونی پیدا کنی

چون ظرف منابع رو گفته شیر می ده بهت، یه حداقلی رو تضمین بگیر ازش واسه سرعت هارد و شبکه ازش. اگر که کار فشرده سازی و رار هم داری بگو سی پی یو رو برات جدا کنه

bmppc
October 10th, 2011, 17:59
ممنون از پاسخت
همه جا میگن xen منابع رو اختصاصی میده اما حالا شده اشتراکی :|
من کار فشرده سازیو اینا ندارم فقط یه سایت شبکه اجتماعی میخوام باهاش بالا بیارم

trueenzo
October 11th, 2011, 07:49
شَما درست شنیدی
زن اختصاصی هم می تونه بده
اگر که تنظیم بشه روش
ولی اینی که شما گذاشتی تنظیم نکرده و شیر گذاشته ظاهرا
مگر اینکه قید کنه واست منابع رو با درصد شیر شون