توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با xampp روی vps ویندوز
halker2010
October 5th, 2011, 01:07
سلام من یک مشکل بزرگ دارم اونم این که روی سرور مجازی ویندوز 2003 برنامه xampp را نصب کردم ولی apachi را استارت نمی کند این ارور را میدهد : warning: terminating worker thread 0 apache started [port 80] busy
nasa_de
October 5th, 2011, 01:12
برای بنده هم این ارور رو میداد. اما IP سرور رو روش کانفیگ کردم و یک فولدر به نام "1" و فایل در آن پوشه، در پوشه Htdocs ایجاد کردم و الان که ای پی سرور مثلا : 127.0.0.1/1 رو میزنم اون فایل رو میبینم.
اگر مشکل حل نشد از ورژن های قبلی استفاده کنید.
MagicVps.Com
October 5th, 2011, 02:37
سلام من یک مشکل بزرگ دارم اونم این که روی سرور مجازی ویندوز 2003 برنامه xampp را نصب کردم ولی apachi را استارت نمی کند این ارور را میدهد : warning: terminating worker thread 0 apache started [port 80] busy
یک نکته بعضی از سرورهای ویندوز همکارن برای راحتی مشتری بصورت دیفالت ils ویندوز را نصب و فعال کردن که اگر اینطور ی باشه وقتی که xampp یا برنامهای مشابه نصب میکند این خطا میبنید چون پورت قبلا توسط ils و گرفته شده شما میتونید از قسمت سرویسهای ویندوز چک کنید اگر فعال بود دیسیبل کنید و یکبار ریوبت کنید
مشکلتون برطرف میشه