توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل ثبت ir در ردریسلر
mojbala
October 4th, 2011, 08:28
دوستان سلام
مشتری من یه هاست با یه آی آر خریده ولی من دیدم که دامنه ثبت نشده براش و وقتی رفتم دستی و از اوی مدیریت رجیسترش کنم به من ارور 2303 رو داد! به ردریسلر گفتم یعنی چی گفت این ارور یعنی مورد درخواست شده موجود نیست.در سامانه وجود ندارد!
اگه لطف کنین و این مشکل خیلی فوری منو حل کنین خیلی لطف کردین.
مرسی
mohsen1
October 4th, 2011, 09:55
ارسال تیکت داره این سایت.
از طریق پشتیبانی شون مشکل رو برطرف کنید.
آقای امیری تو این سایت فعالیت نمی کنند.
mojbala
October 4th, 2011, 10:08
ارسال تیکت داره این سایت.
از طریق پشتیبانی شون مشکل رو برطرف کنید.
آقای امیری تو این سایت فعالیت نمی کنند.
آره عزیزم درسته و من هم قبل از اینجا اونجا تیکت زدم ولی آقای امیری به من گفت توی این (http://www.redreseller.com/files/Webservice.pdf) PDF توضیحش هست.منم اینو خوندم و توی ارورهاش همون جمله قرمزه بود که در پست بالا گفتم.
الان چیکار کنم؟
mohsen1
October 4th, 2011, 10:15
اسم دامنه چی بوده؟
قرار بوده دامنه رو شما ثبت کنی یا کسی که هاست رو خریدی ازش؟
mojbala
October 4th, 2011, 10:22
قرار بوده دامنه رو شما ثبت کنی یا کسی که هاست رو خریدی ازش؟
هاست رو ازش خریدم؟! من خودم هاست رو فروختم به مشتریم که اونم با هاستش یه دومین آی آر خریده از من ولی من هنوز نتونستم ثبتش کنم و اون ارور رو که گفتم مدیریت whmcs به من داده و برای مشتریم گویا هیچ مشکلی در ناحیه کاربری وجد نداشته و همه چیز خوب پیشرفته اما من که بعدش رفتم توی مدیریت دیدم یه To-Do هم دارم که گفته بود این ثبت نشده اتوماتیک! منم چون یه دفع این مشکلو با دات کام داشتم رفتم و دستی رجیستر رو زدم ولی بعد از تایید ارور 2303 رو داد و ....
mohsen1
October 4th, 2011, 10:29
ببخشید اشتباه متوجه شدم.
حالا شما می خواستید دامنه تو پنل شما باشه یا ایشون؟
ثبت مستقیم تو ردریسلر رو هم امتحان کردید؟
اگه آره اونجا هم این پیغام رو داد؟
mojbala
October 4th, 2011, 10:42
ببخشید اشتباه متوجه شدم.
اختیار داری عزیزم.خواهش میکنم
حالا شما می خواستید دامنه تو پنل شما باشه یا ایشون؟
این رو متوجه نمیشم! ببینید ایشون پول یه دومین رو برای من ریخته ولی من هنوز نتونستم با whmcs ثبتش کنم توی ردریسلر.
ثبت مستقیم تو ردریسلر رو هم امتحان کردید؟
نه.آخه اگه مستقیم ثبتش کنم باید فاکتور و اینا رو دستی بدم که نمیشه که.حالا این اولیشه و مشکل داره ولی بقیه که نمیشه دستی کار کرد. دقیقا میخوام همین مشکل رفع بشه.
در ضمن دامنه الان آزاده و عکس ارور هم اینه
3365
mohsen1
October 4th, 2011, 10:52
ببین کسی که می خواد توی nic.ir دامنه ثبت کنه باید عضو حقیقی یا حقوقی باشه و نیک ، شناسه اون رو تایید کرده باشه.
موقع ثبت دامنه ، از شما شناسه یا نیم هندل خواسته میشه که یا باید شناسه خودتون یا کاربرتون رو وارد کنید.
کدوم رو وارد می کنید ؟
mohsen1
October 4th, 2011, 11:07
منظورم عبارتی شبیه mb612-irnic هست و قتی تو سایت ایرنیک (IRNIC) – ایرنیک (http://www.nic.ir/) عضو بشی بهت میدن!
شما یا کاربرتون همچین چیزی دارید؟
mojbala
October 4th, 2011, 11:07
والا راستش اگه منظورت Webservice_id هست که من اینو از ردریسلر گرفتم و تمامش ردیفه و ثبت شده و توی ستاپ Domain Registrars انجام شده همون اول.ولی اگه نیست بیزحمت بگو چیه و کجاست و در ضمن در قسمت دومین اون مشتریم که میرم فیلد Subscription ID خالیه! ایم مال چیه؟
منظورم عبارتی شبیه mb612-irnic هست و قتی تو سایت ایرنیک (IRNIC) – ایرنیک عضو بشی بهت میدن!
شما یا کاربرتون همچین چیزی دارید؟
والا راستش فکر کنم کلا با خود نیک کاری ندارم و باید از نمایندش بگیرم. نه من اون رو دارم و نه کاربرام
mohsen1
October 4th, 2011, 11:28
بالاخره دامنه باید یجا ثبت بشه! یا تو پنل شما یا کاربرتون یا من ... ! رو هوا که نمیشه ثبت بشه.
از کاربرتون که هاست سفارش دادن بپرسید توی نیک دات آی آر عضون؟
اگه نه که خودتون حتما باید عضو بشید و شناسه کاربریتون باید تایید بشه تا دامنه تو پنل شما ثبت بشه.
رد ریسلر و امثال اون فقط کار پرداخت دامنه رو انجام میدن و دامنه ی درخواست داده شده حتما باید تو پنل کسی باشه.
mojbala
October 4th, 2011, 13:24
بالاخره دامنه باید یجا ثبت بشه! یا تو پنل شما یا کاربرتون یا من ... ! رو هوا که نمیشه ثبت بشه.
از کاربرتون که هاست سفارش دادن بپرسید توی نیک دات آی آر عضون؟
اگه نه که خودتون حتما باید عضو بشید و شناسه کاربریتون باید تایید بشه تا دامنه تو پنل شما ثبت بشه.
رد ریسلر و امثال اون فقط کار پرداخت دامنه رو انجام میدن و دامنه ی درخواست داده شده حتما باید تو پنل کسی باشه.
آره راس میگی حواس مواس ندارم که ببخشید
آقا من الان رفتم همه چیزو اوکی کردم توی نیک ولی بازم همونجوریه.به نظرت هنوز ثبت نشده؟چه قدر فکر میکنی طول بکشه تا ثبت بشه؟
mohsen1
October 4th, 2011, 13:53
الان دامنه تو پنل شماست ؟ اگه آره باید جلو دامنه بزنه که تو چه مرحله ای هست.
kamran_b
September 23rd, 2012, 23:33
سلام
دوستان من همددر ثبت دامنه بهمشکل برخوردم وقتی دامنه رومیخای ثبت کنی ارور 2303 می داد ماژول ورژن دو رونضب کردم الان ارور 11 میده همه چی هم درسته ولی باز ارور میده دخل خود رد رسیلر میشه ثبت کرد ولی whmcs جواب نمیده بکلی کلافم کرده دوستان کسی اینمشکل رو داشته ؟چطور برطرفش کرده لطفا بگین