ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه اندازی هاستینگ

alireza1991
October 2nd, 2011, 21:06
سلام دوستای خوبم

دوستای عزیزم من چند وقته میخوام یه هاستینگ راه بندازم واسه فروش هاست و دامین
میخواستم بدونم آیا به نظر شما درآمد خوبی داره یا نه.
و اینکه آیه میتونه آیندم رو تضمین کنه یا خیر

Mehdi_Enter
October 2nd, 2011, 21:13
سلام دوستای خوبم

دوستای عزیزم من چند وقته میخوام یه هاستینگ راه بندازم واسه فروش هاست و دامین
میخواستم بدونم آیا به نظر شما درآمد خوبی داره یا نه.
و اینکه آیه میتونه آیندم رو تضمین کنه یا خیر

به نظر من اگه پول برات مهم هست نخیر خوب نیست چون هم نفر زیاد شده و هم ..

شما باید وقتی امدی این کار فکر پول نکنی و کارت را به خوبی و با قدرت و قانونی انجام بدی اگه خوب انجان دهی

بله اون وقت میتونی درامد خوبی داشته باشی

البته نظر شخصی بنده بود

موفق باشید

alireza1991
October 2nd, 2011, 21:22
سلام مهدی جان

نه پولش برام مهم نیست........و همین اول کار به پول فکر نمیکنم

منظورم آینده کار بود.......

alborzhost
October 2nd, 2011, 22:53
سلام

هر کسی که کمی به اینترنت آشنایی داره میاد تو کار هاستینگ بعد از گذشت 3 4 ماه میره کنار ! (مثل ایام تابستان که یک آفر میخواستن 100 نفر میریخت الان خبری نیست !)
اگه واقعا میخواهید کار کنید , شرکت ثبت کنید , سرمایه گذاری کنید , تخصصش رو دارید بله خوب هست.

alireza1991
October 2nd, 2011, 23:15
سلام

هر کسی که کمی به اینترنت آشنایی داره میاد تو کار هاستینگ بعد از گذشت 3 4 ماه میره کنار ! (مثل ایام تابستان که یک آفر میخواستن 100 نفر میریخت الان خبری نیست !)
اگه واقعا میخواهید کار کنید , شرکت ثبت کنید , سرمایه گذاری کنید , تخصصش رو دارید بله خوب هست.

خوب منظورتون از سرمایه گذاری یعنی حدودا چه مقدار باید سرمایه گذاری کرد.
من میخوام به صورت جدی شروع کنم . و تصمیم جدی دارم.
و این که منظورتون از تخصص یعنی چه چیزهایی رو باید باهاش آشنایی داشته باشیم

Yashost!ng
October 2nd, 2011, 23:36
شما برای شروع کار حداقل باید اشنایی به کار با نرم افزار های ssh سیستم های whm /cpanel و مدیریت سرور و کانفیگ و این چیزا بلد باشید به نظر من چند سرویس بگیرید اول کار روشون تست کنید اموزش ها رو تا راه بیفتید .

سرمایه هم هر چی بزاری بازم کمه :) با 500 هزار هم میتونی شروع کنی با 10میلیون هم با 100 هزار هم این بستگی به کار شما داره

alireza1991
October 3rd, 2011, 09:39
شما برای شروع کار حداقل باید اشنایی به کار با نرم افزار های ssh سیستم های whm /cpanel و مدیریت سرور و کانفیگ و این چیزا بلد باشید به نظر من چند سرویس بگیرید اول کار روشون تست کنید اموزش ها رو تا راه بیفتید .

سرمایه هم هر چی بزاری بازم کمه :) با 500 هزار هم میتونی شروع کنی با 10میلیون هم با 100 هزار هم این بستگی به کار شما داره

یعنی اگه کار با نرم افزار ssh و سیستم cpanel/whm و مدیریت سرور رو بلد باشم کافیه.
یا اینکه باید تخصص دیگه ای هم داشته باشم در این زمینه

nimo0ol
October 3rd, 2011, 14:35
سلام دوست گرامی

در سالهای گذشته روال به این صورت بود که هر کس وارد محیط وب میشد بیشتر به چت و سرگرمی و به قول بچه های chater : شاخ شدن ، فکر میکرد.

در 3 سال اخیر این روال تغییر کرده و اکثراً به فکر راه اندازی کسب و کار در اینترنت هستند. و در این بین دو نوع کار به صورت کاملاً کاذب طرفدار پیدا کرده : 1 - فروشگاه آنلاین سی دی و محصولات 2 - ارایه خدمات وب (هاست، سرور مجازی و...)

1 - فروشگاه آنلاین:
روال بدین صورت بود که 1000 فروشگاه داریم که 990 تاشون از روی هم و محصولات همدیگر کپی می کنند. که اینکار فقط میتونه تا یه جاهایی جواب بده و بعدش = ورشکستگی

2 - و اما بحث خدمات میزبانی وب:
اینجا با بحث فروشندگی سی دی و محصولات آرایشی کاملاً متفاوت هست. پیش نیازهایی داره که بسیار مهم و قابل توجه هستند و اگر در نظر گرفته نشه بعد از یه مدت شما هم تبدیل میشید به : خدمات میزبانی فصلی!
سوالاتی اینجا مطرح هست:
1 - چقدر با مباحث شبکه در سطوح مبتدی و پیشرفته آشنایی دارید؟ (بخصوص شبکه های لینوکس)
2 - چند ساعت تا بحال برای کسب تجربه هم که شده با کنترل پنل هایی از جمله cpanel و plesk کار کردید؟
3 - آیا حداقل 10 قانون از قوانین عمومی شرکتهای میزبانی وب را درک کرده و کاملاً به آنها واقفید؟
4 - چه ایده ای برای راه اندازی چنین کسب و کاری دارید؟ آیا فقط قصد دارید همانند خیلی از ارایه دهنده گان فقط به امر نسخه برداری از ایده های دیگران بپردازید؟
5 - در مورد نحوه قیمت گذاری و سیاستهای آن در میزبانی وب آشنایی دارید یا صرفاً با مشاهده سایتهای موجود این امر را انجام خواهید داد؟
و....

من نه به شما پیشنهاد میکنم که وارد اینکار شوید ، و نه شما را منع می کنم از این کار.

من فقط یه رویه رو به عنوان پیشنهاد دارم براتون:
- در هر کاری ابتدا تخصص لازم را کسب نمایید.
- تحقیقات وسیع و واقع گرایانه ای در مورد آن انجام دهید.
- احساسی عمل نکنید و خود را در موقعیت "عمل انجام شده" قرار ندهید.
- سعی کنید در مورد آن بحث کاری حداقل یک ایده کاری داشته باشید.
- گاهی بی هیچ سرمایه ای هم میتوان شروع کرد و به در آمدهای خوبی دست یافت.

اگر تصمیمتان برای ورود به بازار میزبانی وب حتمی شد ، پیشنهاد میکنم ابتدا با همکاری در فروش شروع کنید تا کم کم از لحاظ فنی ، اقتصادی و سایر مواردی که بهشون اشاره کردم، کاردان بشید. دوستان بسیاری در همین انجمن هستند که متخصص هستند و پلن های قابل توجهی جهت فروش پورسانتی دارند. به طوریکه حتی مشتریان شما متوجه نماینده بودن شما نخواهند شد.

ببخشید اگر جسارتی شد و طولانی نوشتم.

alireza1991
October 3rd, 2011, 14:52
سلام دوست گرامی

در سالهای گذشته روال به این صورت بود که هر کس وارد محیط وب میشد بیشتر به چت و سرگرمی و به قول بچه های chater : شاخ شدن ، فکر میکرد.

در 3 سال اخیر این روال تغییر کرده و اکثراً به فکر راه اندازی کسب و کار در اینترنت هستند. و در این بین دو نوع کار به صورت کاملاً کاذب طرفدار پیدا کرده : 1 - فروشگاه آنلاین سی دی و محصولات 2 - ارایه خدمات وب (هاست، سرور مجازی و...)

1 - فروشگاه آنلاین:
روال بدین صورت بود که 1000 فروشگاه داریم که 990 تاشون از روی هم و محصولات همدیگر کپی می کنند. که اینکار فقط میتونه تا یه جاهایی جواب بده و بعدش = ورشکستگی

2 - و اما بحث خدمات میزبانی وب:
اینجا با بحث فروشندگی سی دی و محصولات آرایشی کاملاً متفاوت هست. پیش نیازهایی داره که بسیار مهم و قابل توجه هستند و اگر در نظر گرفته نشه بعد از یه مدت شما هم تبدیل میشید به : خدمات میزبانی فصلی!
سوالاتی اینجا مطرح هست:
1 - چقدر با مباحث شبکه در سطوح مبتدی و پیشرفته آشنایی دارید؟ (بخصوص شبکه های لینوکس)
2 - چند ساعت تا بحال برای کسب تجربه هم که شده با کنترل پنل هایی از جمله cpanel و plesk کار کردید؟
3 - آیا حداقل 10 قانون از قوانین عمومی شرکتهای میزبانی وب را درک کرده و کاملاً به آنها واقفید؟
4 - چه ایده ای برای راه اندازی چنین کسب و کاری دارید؟ آیا فقط قصد دارید همانند خیلی از ارایه دهنده گان فقط به امر نسخه برداری از ایده های دیگران بپردازید؟
5 - در مورد نحوه قیمت گذاری و سیاستهای آن در میزبانی وب آشنایی دارید یا صرفاً با مشاهده سایتهای موجود این امر را انجام خواهید داد؟
و....

من نه به شما پیشنهاد میکنم که وارد اینکار شوید ، و نه شما را منع می کنم از این کار.

من فقط یه رویه رو به عنوان پیشنهاد دارم براتون:
- در هر کاری ابتدا تخصص لازم را کسب نمایید.
- تحقیقات وسیع و واقع گرایانه ای در مورد آن انجام دهید.
- احساسی عمل نکنید و خود را در موقعیت "عمل انجام شده" قرار ندهید.
- سعی کنید در مورد آن بحث کاری حداقل یک ایده کاری داشته باشید.
- گاهی بی هیچ سرمایه ای هم میتوان شروع کرد و به در آمدهای خوبی دست یافت.

اگر تصمیمتان برای ورود به بازار میزبانی وب حتمی شد ، پیشنهاد میکنم ابتدا با همکاری در فروش شروع کنید تا کم کم از لحاظ فنی ، اقتصادی و سایر مواردی که بهشون اشاره کردم، کاردان بشید. دوستان بسیاری در همین انجمن هستند که متخصص هستند و پلن های قابل توجهی جهت فروش پورسانتی دارند. به طوریکه حتی مشتریان شما متوجه نماینده بودن شما نخواهند شد.

ببخشید اگر جسارتی شد و طولانی نوشتم.

سلام دوست خوبم
واقعا ممنون از راهنمایی و مشاوره شما
خیلی عالی بود.
من رو به فکر کردن در مورد این کار واداشت.

camelian77
October 3rd, 2011, 15:07
با برادر nimo0ol موافقم! خیلی ها الان شدن هاستینگ فصلی.

نظر شخصی من این هست که در این کار ( یا بهتر بگم، شغل) پشتیبانی از همه چیز مهمتره. این که شما وقتی کاربر هاتون مشکل پیدا کردن بهشون کمک کنید و این کار رو سریع و دقیق انجام بدید.

یک نکته‌ی دیگه هم هست، اینکه الان دست توی این بازار خیلی زیاد هست.

(راستی، به پ.خ. که بهتون دادم هم یه نگاهی بندازید!!! )

MbjHosting
October 3rd, 2011, 16:28
من رو به فکر کردن در مورد این کار واداشت.

سلام.
باتشکر از nimo0ol عزیز؛
باید عرض کنم که بله ! حتما باید کاری با فکر انجام گیرد. نمی شود که همینطوری هاستینگ راه انداخت و پس از چند ماه خدانگهداری کرد !
باید بطور برنامه ریزی شده صورت گیرد.

موفق باشید.

hostiran
October 8th, 2011, 12:59
بهترین کار اینکه دنبال دردسر فنی نری . یک ریسلر بگیرید شروع کنید . الوده بحث فنی بشید اعصاب فولادین باید داشته باشید

mrahi
October 22nd, 2011, 16:15
سلام من هم میخواه هاستینگ راه بندازم. قرار بود با یکی شریک بشم ولی متاسفانه نشد. من سرور اختصاصی خریدم از اینجا
Dediserv Dedicated Servers | Dedicated Servers, VPS, SEO Hosting (http://dediserv.com/)
و قرار شد با هم راه اندازیش کنیم که بین کار مشکلی برای دوست من پیش اومد. الان تنها هستم و به کسی احتیاج دارم که باهام همکاری کنه. دفتر کار هم دارم. سرور تا جایی تنظیمات روش اعمال شده که میشه باهاش vps ساخت من چندتایی ساختم و دادم به کاربرا ولی سرور واسه هاستینگ میخواه راه اندازی کنیم. کار با نرم افزار putty را تا حدودی بلدم و سیپنل و whm هم وارد هستم کم و بیش.

Mehdi_Enter
October 29th, 2011, 23:36
سلام من هم میخواه هاستینگ راه بندازم. قرار بود با یکی شریک بشم ولی متاسفانه نشد. من سرور اختصاصی خریدم از اینجا
Dediserv Dedicated Servers | Dedicated Servers, VPS, SEO Hosting (http://dediserv.com/)
و قرار شد با هم راه اندازیش کنیم که بین کار مشکلی برای دوست من پیش اومد. الان تنها هستم و به کسی احتیاج دارم که باهام همکاری کنه. دفتر کار هم دارم. سرور تا جایی تنظیمات روش اعمال شده که میشه باهاش vps ساخت من چندتایی ساختم و دادم به کاربرا ولی سرور واسه هاستینگ میخواه راه اندازی کنیم. کار با نرم افزار putty را تا حدودی بلدم و سیپنل و whm هم وارد هستم کم و بیش.

دفتر کار هم دارید .. منظورتون اینه که فقط به خاطره این سرور دفتر کار اجاره کردین

توی کدام شهر هستی ...

و ایا میخواهید به طور رسمی و دایمی کار خودتون را شروع کنید ..

شهرتون را اعلام کنید ..

موفق باشید

mrahi
October 31st, 2011, 14:09
دفتر کار هم دارید .. منظورتون اینه که فقط به خاطره این سرور دفتر کار اجاره کردین

توی کدام شهر هستی ...

و ایا میخواهید به طور رسمی و دایمی کار خودتون را شروع کنید ..

شهرتون را اعلام کنید ..

موفق باشید

بله دفتر کار داریم در خیابان مطهری تهران و قصد ادامه کار به صورت رسمی داریم. در صورت تمایل به همکاری تماس بگیرید
rahi.mohamad3@gmail.com
09123797097

ezat1
November 13th, 2011, 20:33
من کلی وقت گذاشتم اما هنوزاندر خکم یه کوچه هستم برای آموزس از سایت youtube ستفاده کن ضرر نمیکنی :55:

ADMlN
April 27th, 2013, 22:49
هر کاری با جدیت دنبال بشه حتما سود خوبی نصیب طرف میکنه

ولی تو کار هاستینگ معمولا چون اوایل کار هیچ نام و نشونی نداری و مشتری هم نداری
تا مدتی فقط باید ضرر بدی و اصلا انگیزه ای برای ادامه نداری

d4rk00b
May 3rd, 2013, 18:57
تبلیغات و همینطور پشتیبانی خیلی مهم هست.

SAJJADSAA
May 3rd, 2013, 19:22
سمت راست بالای هر پست تاریخش نوشته شده قبل از پاسخ به تاریخ ناهی بکنیند.
ممنون

liveserver
May 10th, 2013, 19:11
مهم در بهره اول اینکه تجربه قبلی داشتید یا اطلاعات و معلومات لازم رو دارا هستید...در غیر این صورت به هیچ وجه پیشنهاد نمیشه... بهتر است در یک هاستینگ شروع به کار کنید تا به امادگی لازم برسید... در مورد اینده نیز بستگی به نحوه کار کردنتون داره...