ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین خدمات در دیتاسنتر آمریکا

best
October 2nd, 2011, 13:45
سلام
وقت بخیر
پس از بررسی دیتاسنترهای مختلف در امریکا از لحاظ پورت ، سخت افزار ، پشتیبانی و .... به دو دیتا سنتر زیر رسیدم
SingleHop
Huge Server
بهترین کدام است
ممنون

tactools
October 2nd, 2011, 13:58
SingleHop

ولی نظر جای دیگه بخای بگیم لیزوب

novinvps.com
October 2nd, 2011, 14:30
Huge Server دیتاسنتر نیست

best
October 2nd, 2011, 16:40
یعنی leasweb در امریکا از همه جا ها بهتر است ؟

SingleHop

ولی نظر جای دیگه بخای بگیم لیزوب

---------- Post added at 04:40 PM ---------- Previous post was at 04:38 PM ----------

جدا ؟؟؟ پس دیتاسنترش کجاست ؟؟

Huge Server دیتاسنتر نیست

novinvps.com
October 2nd, 2011, 16:46
از جاهای مختلف سرویس میده

best
October 2nd, 2011, 16:51
ولی تو سایتش یک نوشته دیتاسنتریم که
https://www.hugeserver.com/dedicated/los-angeles
دوستان نظر دیگه ندارند ؟

novinvps.com
October 2nd, 2011, 16:54
من جایی ندیدم اشاره کنه دیتاسنتر داشته باشند
فکر میکنم کولو دارند از جاهای مختلف در هر صورت کارشون خوبه

HugeServer
October 3rd, 2011, 07:24
با سلام.

بله.درسته!
ولی ما مالک تمام سخت افزار های مورد استفاده هستیم و همچنین سرور ها در cage خصوصی قرار داده میشود.
همیشه از بهترین قطعات موجود در بازار استفاده کرده تا بهترین کیفیت ممکن رو به کاربران ارائه بدیم.
درباره شبکه نیز career های زیادی وجود دارند و همچنین peering خصوصی با softlayer,google و برخی از ISP ها که باعث کاهش latency و افزایش قدرت transit خواهد شد:)
درباره پشتیبانی هم 24 ساعته هست و این که تمامی سرور ها دائم مانیتور میشوند و درصورت اینکه حتی خود شما مشکلی ایجاد کرده باشید هم ما شمارو مطلع خواهیم کرد و برای حل مشکل شمارو یاری میکنیم.
پورت 1gbps هم میتوانید به راحتی boost کنید زیرا ما همیشه ظرفیت خالی زیادی در شبکه داریم.
همچنین شما مشکلات کمتری از نظر تحریم و پرداخت خواهید داشت - امکان پرداخت ریالی.
و اینکه تعدادی پشتیبان به زبان پارسی نیز موجود میباشد:)
و اینکه مانند تمام دیتاسنتر ها پنل مدریتی کاملی برای کاربران تهیه کردیم که همیشه در حال بروز رسانی برای افزایش امکانات هستیم.

درصورتی که سوالی دارید لطفا بفرمایید.
موفق باشید.

best
October 3rd, 2011, 18:29
دیتاسنترهای استفاده کننده شما کجاست ؟
redundancy شبکه شما در چه حد است ؟ از لحاظ بک بن ؟ آیا فقط در Cage های خصوصی خود تون redundancy خاصی وجود دارد ؟
پیام خصوصی نیز ارسال شد

با سلام.

بله.درسته!
ولی ما مالک تمام سخت افزار های مورد استفاده هستیم و همچنین سرور ها در cage خصوصی قرار داده میشود.
همیشه از بهترین قطعات موجود در بازار استفاده کرده تا بهترین کیفیت ممکن رو به کاربران ارائه بدیم.
درباره شبکه نیز career های زیادی وجود دارند و همچنین peering خصوصی با softlayer,google و برخی از ISP ها که باعث کاهش latency و افزایش قدرت transit خواهد شد:)
درباره پشتیبانی هم 24 ساعته هست و این که تمامی سرور ها دائم مانیتور میشوند و درصورت اینکه حتی خود شما مشکلی ایجاد کرده باشید هم ما شمارو مطلع خواهیم کرد و برای حل مشکل شمارو یاری میکنیم.
پورت 1gbps هم میتوانید به راحتی boost کنید زیرا ما همیشه ظرفیت خالی زیادی در شبکه داریم.
همچنین شما مشکلات کمتری از نظر تحریم و پرداخت خواهید داشت - امکان پرداخت ریالی.
و اینکه تعدادی پشتیبان به زبان پارسی نیز موجود میباشد:)
و اینکه مانند تمام دیتاسنتر ها پنل مدریتی کاملی برای کاربران تهیه کردیم که همیشه در حال بروز رسانی برای افزایش امکانات هستیم.

درصورتی که سوالی دارید لطفا بفرمایید.
موفق باشید.

HugeServer
October 3rd, 2011, 22:53
دیتاسنترهای استفاده کننده شما کجاست ؟
redundancy شبکه شما در چه حد است ؟ از لحاظ بک بن ؟ آیا فقط در Cage های خصوصی خود تون redundancy خاصی وجود دارد ؟
پیام خصوصی نیز ارسال شد

با سلام.

پاسخ شما داده شد.
در صورتی که سوال دیگری دارید لطفا مطرح نمایید.

موفق باشید.

ServerDL.com
October 4th, 2011, 01:44
سلام
من نزدیک یکساله که شروع به همکاری با دیتاسنتر های huge server و single HOP کردم !
تقریبا سه ماه اول ماه huge بودم بدون down time + ساپورت فارسی زبان + پرداخت ریالی که خیلی موارد کمتر از واسطه های در می یاد واسه آدم
چون اینجا فقط هزینه دلار می گرد از شما + بدون کارمزر !
تجربه تلخی از سینگل هاپ در مدت 6ماه داشتم ! از مجبوری 6 ماه ادامه دادم !
با کیفیت و قیمتای خوبی که huge server ارائه داده بهم دارم کم کمک همه سرورام رو انتقال می دهم !
تا الان تو مدت 1ماه گذشته 3 تا سرور به راحتی انتقال دادم و هیچ مشکلی هم نداشتم و شب راحت خوابیدم !
با اجازه سامان عزیز کسی نیار به خرید داشت از این سرور می تونم با شرایط استثنایی بهشون واگذار کنم زیر قیمت خود سایت hugeserver به عنوان ریسلر البته می تونم قیمت پایین بدهم !
سرور دی ال - پشتیبانی (http://www.serverdl.com/portal)

با آرزوی موفقیت برای سامان و محمد عزیز
مدیریت سرور دی ای

alirezaheidari
October 10th, 2011, 14:19
من قصد خرید دارم ،به دلار هم پرداخت میکنم ،،فقط اگر پروموشن کد خوبی دارید ،،،هوای مارو داشته باشین...لطفا:">