ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرورم http آف شده کمک کنیددددد

kargar
October 2nd, 2011, 10:20
سلام سرور HTTP

شده باید چیکار کنم همونجوری که میدونید من بخش پشتیبانی سیستم عامل ها هستم خواهشا یه راحی بزارید جلوم

m.hoseynpur
October 2nd, 2011, 10:43
ویندوز هستید یا لینوکس؟اگر لینوکس هستید دستور زیر رو تو خط فرمان لینوکس بزنید
service httpd restart

kargar
October 2nd, 2011, 10:54
ممنون توی چی بزنم توی

خود سی پنل سرور نمیشه زد ؟

m.hoseynpur
October 2nd, 2011, 10:57
ممنون توی چی بزنم توی

خود سی پنل سرور نمیشه زد ؟

وارد ssh بشید این دستور رو اونجا بزنید از سی پنل هم میشه رستارت کرد اپاچی رو اما بهتره از ssh دستوری که دادم رو بزنید اگر نمیتونید اطلاعات رو پخ کنید انجام بدم

kargar
October 2nd, 2011, 11:17
لایت اسپید هست یه گزینه توی لایت اسپید دیدم به نام

Restart Litespeed

m.hoseynpur
October 2nd, 2011, 11:19
دوست عزیز من گفتم از داخل ssh دستوری که گفتمو بزنید .لایت اسپید فقط یک مکمل هست که تو لود بالا بکار میاد وگرنه وب سرور اصلی شما آپاچی هست

kargar
October 2nd, 2011, 11:24
ممنون Online شد پس از مدتی دوباره آفلاین شد

m.hoseynpur
October 2nd, 2011, 11:27
خوب دیگه معلومه روشن میشه خوب حالا باید بررسی کرد دید چرا اف میشه یه دلیلش میتونه حمله باشه که با دستور زیر تعداد کانکشن هایی که دارن رو سرور فعالیت میکنند روببینید
netstat -plan|grep :80|awk {'print $5'}|cut -d: -f 1|sort|uniq -c|sort -n

اگر دیدید غیر طبیعی هست و یه ای پی زیاد داره فعالیتت میکنه با دستور زیر پرت کنید بیرون
iptables -I INPUT -s 10.10.10.10 -j DROP

توجه:در دستور بالا به جای 10.10.10.10 باید ای پی حمله کننده قرارداده بشه

توجه کنید که همه چیزو نمیشه اینجا با تاپیک گفت ممکنه کانفیگتون خوب نباشه...

kargar
October 2nd, 2011, 11:56
به 2 تا از یوزر ها دیداس زدن نمیدونم چرا ولی بعد از این که ریفیش های یه نفر از 120 بره بالا آی پی رو بلوک میکنه ولی در هر صورت ممنون از شما

m.hoseynpur
October 2nd, 2011, 11:58
به 2 تا از یوزر ها دیداس زدن نمیدونم چرا ولی بعد از این که ریفیش های یه نفر از 120 بره بالا آی پی رو بلوک میکنه ولی در هر صورت ممنون از شما

دوست خوبم حتما برنامه ای نصب شده که وقتی سالنت کانکت بالا میره مثلا به 120 میرسه ای پی بلاک میکنه .خواهش میکنم