PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دوستان خواهش مي كنم كمك كنيد

shazo
September 30th, 2011, 23:01
سلام دوستان من يه رام vps كه از اونجا هم براي سايت خود وي پي ان رايگان مي دادم و هم به چندين نفر

مي فروختم الان با مشكل جديدي كه پيش اومده ديگه كار نمي كنه الان بايد ي كار كنم ؟

چي كار كنم كه وي پي ان ها اكتيو بشه ؟

ممنون

armintanha
September 30th, 2011, 23:05
سلام دوستان من يه رام vps كه از اونجا هم براي سايت خود وي پي ان رايگان مي دادم و هم به چندين نفر

مي فروختم الان با مشكل جديدي كه پيش اومده ديگه كار نمي كنه الان بايد ي كار كنم ؟

چي كار كنم كه وي پي ان ها اكتيو بشه ؟

ممنون

پورت ها بسته شده ... قبل ایجاد تایپک قوانیین رو بخون

۶- از ایجاد مباحث مربوط به v-p-n ، اکانتینگ و نرم افزار های مربوطه خودداری کنید (اعم از خرید و فروش سرویس یا سرور برای اینکار یا مباحث آموزشی یا سوالات در این مورد)

smartieuser
September 30th, 2011, 23:08
- لطفا از ایجاد تاپیک های مغایر با قوانین سایت خودداری کنید.
۲- در صورتی که امکان ایجاد تاپیک در بخش فروش ندارید لطفا قوانین آنرا مطالعه کنید.
۳- جهت ارسال پست های انتقادی قوانین بخش مربوطه را مطالعه کنید.
۴- مسئولیت خرید و فروش های انجام شده در سایت به عهده طرفین میباشد و انجمن وب هاستینگ تالک هیچ مسئولیتی بر عهده ندارد.
۵- از ایجاد تاپیک های خلاف قوانین کشور خودداری کنید. این تاپیک ها حذف خواهد شد.
۶- از ایجاد مباحث مربوط به v-p-n ، اکانتینگ و نرم افزار های مربوطه خودداری کنید (اعم از خرید و فروش سرویس یا سرور برای اینکار یا مباحث آموزشی یا سوالات در این مورد)

shazo
September 30th, 2011, 23:09
دوستان من مي دونم الان هم اين تاپيك منفجر ميشه دستم به هيچ جا بند نيست يكي كمك كنـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــه

ms313
October 1st, 2011, 00:21
فعلا پورت ها بسته هستن.باید از یه پورتی که باز باشه استفاده کنی.
تایپیکت هم الان حذف میشه توسط مدیرا . مثل تایپیک مال من:67:

shazo
October 1st, 2011, 00:36
خوب من الان چي كار كنم ؟ چه طوري اكتيو كنم/.

ms313
October 1st, 2011, 00:40
فکر کنم باید از پورت sstp استفاده کنی

shazo
October 1st, 2011, 00:49
چه طوري؟

ms313
October 1st, 2011, 00:51
- از ایجاد مباحث مربوط به v-p-n ، اکانتینگ و نرم افزار های مربوطه خودداری کنید (اعم از خرید و فروش سرویس یا سرور برای اینکار یا مباحث آموزشی یا سوالات در این مورد)