سلام دوستان برای راه اندازی سرویس اشتراک ویدئو نیاز به هاست دارم..دوستانی که در این زمینه خدمات میدن لطفا راهنمایی کنن ...تشکر
Mohammad_reza
September 30th, 2011, 11:57
سلام ،
بهتره سرور مجازی بگیرید
pardishosting
September 30th, 2011, 12:03
با سلام
تا جایی که می دونم قدیمی ترین ارائه دهنده سرویس هاست ویدئو در ایران ما هستیم که سرور مجزا برای این کار داریم.
پردیس هاستینگ ، کلیپ هاستینگ ویدئو هاستینگ ، میزبانی سایت های ویدئو و کلیپ (http://www.pardishosting.com/clip-host.php)
البته (قابیلت تخفیف روی بعضی پلان ها هست.)
البته اغلب همکاران به شما می گند سرور مجازی بگیرید که من اینو پیشنهاد نمی کنم ، چون در زمان کانورت فیلم CPU مصرفش بالا می ره و باید یه سرور قوی داشته باشید که بتونه ساپورت کنه. کیفیت کاری ما از شرکت های معروف دنیا مثل ارویکس و سیتریکس به مراتب بالاتر هست .
سایت های نمونه هم خواستید از طریق پ . ن درخواست بدید براتون ارسال کنم.
Mohammad_reza
September 30th, 2011, 12:07
البته اغلب همکاران به شما می گند سرور مجازی بگیرید که من اینو پیشنهاد نمی کنم ، چون در زمان کانورت فیلم CPU مصرفش بالا می ره و باید یه سرور قوی داشته باشید که بتونه ساپورت کنه. کیفیت کاری ما از شرکت های معروف دنیا مثل ارویکس و سیتریکس به مراتب بالاتر هست .
ایشون حرفی از اینکه قراره ویدئو کانورت بشه نزدند.
اسکریپت مورد استفاده تون رو بذارید دقیقا میگیم چی باید بگیرید که به صرفه باشه و در آینده به مشکل نخورید !
pardishosting
September 30th, 2011, 12:12
ایشون حرفی از اینکه قراره ویدئو کانورت بشه نزدند.
اسکریپت مورد استفاده تون رو بذارید دقیقا میگیم چی باید بگیرید که به صرفه باشه و در آینده به مشکل نخورید !
این نظر اغلب همکاران هست. کسی که 3 ساله داره هاست ویدئو داره می ده بهتر می دونه مشکلات کاربران چی هست. و نیازشون هم همینطور
Mohammad_reza
September 30th, 2011, 12:18
ایشون حرفی از اینکه قراره ویدئو کانورت بشه نزدند
این نظر اغلب همکاران هست. کسی که 3 ساله داره هاست ویدئو داره می ده بهتر می دونه مشکلات کاربران چی هست. و نیازشون هم همینطور
فکر نمی کنم سابقه کاریتون رو پرسیده باشم ، درضمن طرف مقابل من استارتر تاپیک بود ، احتیاجی نبود شما خودتون رو معرفی کنید ;)
ایشون اگه کانورت (تبدیل ویدئو) از طریق سایت نداشته باشن بهترین گزینه براشون سرور مجازی هست چراکه قیمت های کلیپ هاستینگ و... خیلی گرون در میاد ... سرور مجازی شاید هزینه هارو براشون نصف کنه ...
pardishosting
September 30th, 2011, 12:27
سایت ویدئو می شه کانورت نداشته باشه ؟؟
برای همینه که سابقه مهم هست ، منم برای شما نگفتم برای کاربری گفتم که داره پست رو می خونه.
Mohammad_reza
September 30th, 2011, 12:39
سایت ویدئو می شه کانورت نداشته باشه ؟؟
برای همینه که سابقه مهم هست ، منم برای شما نگفتم برای کاربری گفتم که داره پست رو می خونه.
شما پست منو نقل و قول کردی ، یعنی طرف مقابلت من بودم. با 3 سال سابقه بعیده این حرف از شما ... :78:
بله میشه ، اگه سایت مثل یوتیوب مردمی باشه ، باید کانورت رو سایت انجام بده.
اما اگه مثل خیلی از سایت های دیگه ارسال کلیپ توسط مدیریت یا نویسنده ها انجام بشه ، کانورت رو خود نویسنده هم می تونه تو کامپیوتر خودش انجام بده و احتیاجی به پرداخت هزینه اضافی نداره ...
درضمن سوء تفاهم نشه ، من نه پردیس هاستینگ رو می شناسم نه قصد خراب کردن ایشون رو دارم. از این بحثی که بین ما پیش اومد کسی دلخور نشه ...
alborzhost
September 30th, 2011, 12:47
سلام
ایشون هاست لازم داره نه سابقه شما رو !!
در صورت نیاز در خدمتتون هستیم لیست قیمت رو میتونید از سایت مشاهده کنید , به نظر من بهتر هست از سرور مجازی استفاده کنید
یکی از دلایل دارا بودن هارد زیاد هستش !
دلیل دوم اینکه رم و سی پی یو اختصاصی !
در ضمن هر کسی بگه کیفیت هاستینگ من از سرور مجازی بهتر هست باور نکنید ! چرا که اگه فشار رو سرورشون بیارید فورا سایت شما رو خواهند بست !!!
ولی اگه به فضای کمتری نیاز دارید میتونید یک هاست خریداری کرده و سایتتون رو ایجاد کنید.
September 30th, 2011, 13:10
با تشکر از دوستانی که اینجا همراهی کردن و به خاطر من اعصابشون و خورد کردن!!
راستش چون من تجربه ای تو زمینه هاست بای اشتراک ویدئو ندارم فعلا دارم از دوستان تجربه کسب میکنم..
اسکریپت مورد نظر من مدیا کور هست
mediacore
نسخه دمو رو هم میتونید ازین جا ببینید
mediacore.com/demo
بازم تشکر
alborzhost
September 30th, 2011, 13:15
سلام
فقط سرور مجازی یا اختصاصی
September 30th, 2011, 13:37
mediacore توصیه نمی شه. لطفا سایتش رو خوب بررسی و مطالعه کنید.
---------- Post added at 12:37 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------
سلام
ایشون هاست لازم داره نه سابقه شما رو !!
در صورت نیاز در خدمتتون هستیم لیست قیمت رو میتونید از سایت مشاهده کنید , به نظر من بهتر هست از سرور مجازی استفاده کنید
یکی از دلایل دارا بودن هارد زیاد هستش !
دلیل دوم اینکه رم و سی پی یو اختصاصی !
در ضمن هر کسی بگه کیفیت هاستینگ من از سرور مجازی بهتر هست باور نکنید ! چرا که اگه فشار رو سرورشون بیارید فورا سایت شما رو خواهند بست !!!
ولی اگه به فضای کمتری نیاز دارید میتونید یک هاست خریداری کرده و سایتتون رو ایجاد کنید.
وقتی شما جایی پست می زنید من می ام دخالت می کنم که شما دخالت می کنید ؟ اصلا به شما ارتباطی داره ؟ سایقه مهم نیست ؟ جمله تازه ایی و متناقضی هست که می شنوم به خصوص از شما !
در ضمن تو کل مجموعه ما اعم از هاست اشتراکی و ویدئو کسی به دلیل بازدید زیاد یا فشار به سرور ساسپند نشده. وقتی چیزی رو نمی دونید نظر بیخود هم ندید .
Mohammad_reza
September 30th, 2011, 13:37
اسکریپت مورد نظر من مدیا کور هست
mediacore
نسخه دمو رو هم میتونید ازین جا ببینید
mediacore.com/demo
اسکریپت مورد علاقه من ...
مدتی بود منم می خواستم با این اسکریپت کار کنم اما مشغله کاری نذاشت ...
ببینید ، من نسخه قدیمی این اسکریپت رو که دیده بودم امکان تبدیل آنلاین ویدئو نداشت ، پس هاست برای شروع کافیه. بعداً که به امید خدا بازدیدتون رفت بالا ، می تونید خیلی راحت انتقال بدید به سرور مجازی یا حتی اختصاصی ...
در صورت نیاز می تونم هاست مورد نظرتون رو با ضمانت 7 روز بازگشت پول در اختیارتون قرار بدم.
در ضمن این اسکریپت با python کار می کنه که روی سرویس های ما نصب شده است.
امکان افزایش فضا یا پهنای باند در هر زمانی امکانپذیر هست ...
TenQhosting | پرتال کاربران (http://tenqhosting.com/clients/cart.php)
البته بازم اگه فکر می کنید سایتتون خیلی خوب میتونه بازدید کننده جذب کنه و سریع محبوب بشه پیشنهاد من همون سرور مجازی هست ...
nasa_de
September 30th, 2011, 13:56
mediacore توصیه نمی شه. لطفا سایتش رو خوب بررسی و مطالعه کنید.
---------- Post added at 12:37 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------
وقتی شما جایی پست می زنید من می ام دخالت می کنم که شما دخالت می کنید ؟ اصلا به شما ارتباطی داره ؟ سایقه مهم نیست ؟ جمله تازه ایی و متناقضی هست که می شنوم به خصوص از شما !
در ضمن تو کل مجموعه ما اعم از هاست اشتراکی و ویدئو کسی به دلیل بازدید زیاد یا فشار به سرور ساسپند نشده. وقتی چیزی رو نمی دونید نظر بیخود هم ندید .
جناب pardishosting (http://www.webhostingtalk.ir/member/17/) چه سیستمی و پیشنهاد میدید. با توجه به اینکه resize و convert ویدیو ها مهم هست تو این نوع سیستم ها. بخصوص که قابلیت embed و درج لوگو هم برای بنده مهم هست.
pardishosting
September 30th, 2011, 14:17
مدیاکور سیستم خیلی خوبیه ... اما برای هر کاربری مناسب نیست. باید نیاز هاتون رو بررسی کنید . موضوع و حجم ویدئو ها و ... همه فاکتور ها رو در نظر بگیرید.
---------- Post added at 01:17 PM ---------- Previous post was at 01:15 PM ----------
برنامه خاصی هم نمی تونم پیشنهاد بدم چون هر کدومشون یه نقص هایی داره. اما پشتیبانی PHPmotion رضایت بخش هست و کلیپ باکت برنامه مزخرفی هست.