توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پاک شدن اینترنت از vps
Mehdi_Enter
September 29th, 2011, 08:15
دلیل این کار چیه که خود یک خود یک وی پی اس اینجوری شه:-|@-)
توی وی پی اس بودم یه هو قطع شد بالا نیومد بعد از VMware رفتم تو دیدم اینترنت قطع شده حالا هی چی میکینم نمیتونم اینترنت بدم
شما حواستون نبوده موس که داشتید حرکت میدادین زدین کارت شبکه را دیسیبل کردن از توی کنسول سرور اصلی برید و کارت شبکه را ادد کنید درست میشه
Mehdi_Enter
September 29th, 2011, 08:31
کارت شبکه نیست کلا .. بود که کارم حل شده بود
rn4j1m1
September 29th, 2011, 08:37
منظورشون این بود که واسه این وی پی اس یه کارت شبکه اضافه کنید
MagicVps.Com
September 29th, 2011, 09:00
عزیزم طبق عکسی که زدی کارت شبکه پریده یه کارت شبکه ادد کن درست میشه
Mehdi_Enter
September 29th, 2011, 09:49
والا اد کردیم ولی اینترنت نداره ایپی هم دادیم
یه کار میشه کرد .. که مثلا که 2 تا درایو دارم و توی یکی ویندوز هست
حالا میشه مثله کامپیوتر خودمون بدون اینگه اون یکی درایو ها پاک شه ویندوز جدید نصب کنیم سوال بود میشه
من 2 تا درایو به این داده بودم که یکی هاست دانلود بود الان نمیخوام اون پاک شه ولی ویندوز جدید بزنم شدنی هست آیا:)
---------- Post added at 09:49 AM ---------- Previous post was at 09:27 AM ----------
دوستان چی میشه کرد که من فقط فایل های توی درایو d را بردارم .. راهی هست اینا برداشته شه ..
هر چی کار میکنم اینترنت شناسایی نمیشه .. هر چی هست انجام دادم .. اد کردم ایپی هم دادم ولی نشد
چیکار کنیم که فایل ها از دست نره ممنون
rn4j1m1
September 29th, 2011, 10:02
یه هارد دیگه به وی پی اس اضافه کنید
ویندوز رو دوباره نصب کنید روی هارد جدید
فایل های قبلی رو هر جا لازم بود منتقل کنید
یا وی پی اس رو با نسخه لایو یه سیستم عامل مثل ubuntu بالا بیارید و فایل ها رو منتقل کنید
Mehdi_Enter
September 29th, 2011, 10:10
یه هارد دیگه به وی پی اس اضافه کنید
ویندوز رو دوباره نصب کنید روی هارد جدید
فایل های قبلی رو هر جا لازم بود منتقل کنید
یا وی پی اس رو با نسخه لایو یه سیستم عامل مثل ubuntu بالا بیارید و فایل ها رو منتقل کنید
هارد اضافه کنم ویندوز نصب کنم یعنی ویندوز به اون درایو ست میشه و اینترنت هم میشه داد
من انجام میدم:d
rn4j1m1
September 29th, 2011, 10:20
بله
شما فقط حواستون باشه موقع نصب پارتیشن های هارد قبلی رو پاک یا فرمت نکنید
Mehdi_Enter
September 29th, 2011, 11:03
اخه من نمیدونم .. هارد که به وی پی اس اد کردم از وی پی اس فعال کردم ..
حالا نمیدونم که چه طوری بوت ویندوز را شروع کنیم یعنی f8میزنم اجرا نمیشه .. چر کار کنم به بوت بره نمیشه که میشه بیشتر توضیح بدهی:-*
راه دیگه نیست برای بدست رسیدن فایل ها
---------- Post added at 10:50 AM ---------- Previous post was at 10:48 AM ----------
:-|
---------- Post added at 11:03 AM ---------- Previous post was at 10:50 AM ----------
خیلی برام جالب هست من ویندوز جدید هم نصب کردم ولی کارت شبکه ندارم .. توی وی پی اس اصلان شبکه ی وجود نیست
چیکار کنیم .. راهنمایی کنید
rn4j1m1
September 29th, 2011, 11:07
اخه من نمیدونم .. هارد که به وی پی اس اد کردم از وی پی اس فعال کردم ..
حالا نمیدونم که چه طوری بوت ویندوز را شروع کنیم یعنی f8میزنم اجرا نمیشه .. چر کار کنم به بوت بره نمیشه که میشه بیشتر توضیح بدهی:-*
راه دیگه نیست برای بدست رسیدن فایل ها
---------- Post added at 10:50 AM ---------- Previous post was at 10:48 AM ----------
:-|
---------- Post added at 11:03 AM ---------- Previous post was at 10:50 AM ----------
خیلی برام جالب هست من ویندوز جدید هم نصب کردم ولی کارت شبکه ندارم .. توی وی پی اس اصلان شبکه ی وجود نیست
چیکار کنیم .. راهنمایی کنید
شما وی پی اس رو خاموش کنید
روش کلیک راست کنید
Edit Settings ...
رو بزنید
اونجا ببینید
Network Card
وجود داره یا نه
اگه نیست اضافه کنید
Mehdi_Enter
September 29th, 2011, 11:42
:-* واقعا یه دینا ممنون 2 ساعت 3 تا ویندوز زدیم و اوکی نشد
آخره کار فهمیدم که از Network Card سرور اصلی بوده که اد نشده بود ... در کل تجربه خوبی بود:d حالا این چه جوری شده بود که اون غیر فعال شده بود:)
بعد این ویندوز اصلان دیگه جواب نمیده بهتر هر چه زود یک ویندوز جدید وی پی جدید باز کنم ...
حالا ترفندی نیست که من تمامی فایل هام را انتقال بدم به وی پی اس جدید یا باید 40 گیگ فایل را اونجا دوبار دانلود کنم:106:
اینم بگید خیلی اقایی کردید که فایل ها را چی کنم .. وی پی اس جدید میخوام بزنم به این ویندوز فایل ها چون این اصلان به این همه دست کاری دیگه فایده نمیده
MagicVps.Com
September 29th, 2011, 15:14
:-* واقعا یه دینا ممنون 2 ساعت 3 تا ویندوز زدیم و اوکی نشد
آخره کار فهمیدم که از Network Card سرور اصلی بوده که اد نشده بود ... در کل تجربه خوبی بود:d حالا این چه جوری شده بود که اون غیر فعال شده بود:)
بعد این ویندوز اصلان دیگه جواب نمیده بهتر هر چه زود یک ویندوز جدید وی پی جدید باز کنم ...
حالا ترفندی نیست که من تمامی فایل هام را انتقال بدم به وی پی اس جدید یا باید 40 گیگ فایل را اونجا دوبار دانلود کنم:106:
اینم بگید خیلی اقایی کردید که فایل ها را چی کنم .. وی پی اس جدید میخوام بزنم به این ویندوز فایل ها چون این اصلان به این همه دست کاری دیگه فایده نمیده
شما حواستون نبوده موس که داشتید حرکت میدادین زدین کارت شبکه را دیسیبل کردن از توی کنسول سرور اصلی برید و کارت شبکه را ادد کنید درست میشه
عزیزم طبق عکسی که زدی کارت شبکه پریده یه کارت شبکه ادد کن درست میشه
پ دکتر جون توی پست دوم بهت گفتم توی پست 5 هم بهت گفتم یه کارت شبکه ادد کن ول کو گوش شنوا خو ت اینهمه فیلم کردی اخرش هم رفتی کارت شبکه ادد کردی درست شد من که بهت گفتم توی عکست کارت شبکه نیست باید کارت شبکه ادد کنی و.ی خودت لقمت دور سرت پیچوندی هی ویندوز نصب کردی
arao
September 29th, 2011, 15:49
راست میگن اینو همه به شما گفتن و گوش نکردید
اما برای انتقال از vps1 به vps2 رموت کنید دراوی که میخواید اطلاعات جابه جا شه رو هم تیک بزنید بعد انتقال بدید
یه راه ام اینه که فایل vmdk که برا vps است رو برا سرور جدید استفاده کنید
Mehdi_Enter
October 10th, 2011, 05:47
راست میگن اینو همه به شما گفتن و گوش نکردید
اما برای انتقال از vps1 به vps2 رموت کنید دراوی که میخواید اطلاعات جابه جا شه رو هم تیک بزنید بعد انتقال بدید
یه راه ام اینه که فایل vmdk که برا vps است رو برا سرور جدید استفاده کنید