ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کیفیت خدمات دیتاسنتر FDCserver ( لوکیشن دنور )

TukaNet
September 28th, 2011, 01:19
سلام دوستان و همکاران گرامی

عنوان تاپیک تا حدی گویای این هست که چرا تاپیک رو زدم

دوستان اگر لطف کنند نظرات خودشون رو بفرمایند ممنون میشم

فقط خواهش می کنم مواردی که ذکر می کنید رو با سند و مدرک اعلام کنید

دقت هم کنید که لوکیشن مورد نظر بنده دنور هست و با لوکیشن شیکاگو کاری نداریم

AfaghData
September 28th, 2011, 01:42
کلا fdc پیشنهاد نمیشه ، اگه حرف بنده سند نیست و مدرک میخواین پیشنهاد میکنم سرویس بگیرید مدارک خود به خود میاد دستتون:113:

TukaNet
September 28th, 2011, 01:54
اتفاقا خودم قبلا ( دو سال پیش ) سرور داشتم ازشون ولی از لوکیشن شیکاگو !

البته همون تجربه هم چندان جالب نبود و فقط طیان مالیش باقی موند برای ما

داخل فروم هم زیاد بحث شده ولی بیشتر گفتن که دنور زیاد جالب نیست ...

دوستانی که فعلا سرور دارند نظر بدن بد نیست ... استفاده می نماییم :دی

m_dg_farari
September 28th, 2011, 02:03
سلام
بابک جان من نزدیک به 1 سال پیش از لوکیشن دنور سرور داشتم.
پورت 1 گیگابیت در حد نزدیک به 250 مگابیت یعنی حدودا 26 27 مگابایت(نهایتا) دانلود میداد. از لینکی که خود دیتا سنتر به ما داده بود برای تست!!!!
آپتایم تقریبا هر 5 روز یک بار حدود 2 تا 5 ساعت سرور داون بود (البته یه روز نزدیک به 12 ساعت هم شد که فرمودن کلا پاور 4 تا از رک هاشون منفجر شده!!!)
ما کلا 8 تا آی پی از این دیتا سنتر داشتیم. 1 دونه آی پی اصلی سالم بود! خدایی مشکلی نداشت. ولی اون 7 تا آی پی دیگه رو ما 5 بار دریافت کردیم. حالا این یعنی چی؟ یعنی 3 بار آی پی های مختلف به ما دادن و همه یه جای دیگه در حال استفاده بود!!!!
2 بار دیگه هم بعد از اینکه آی پی رو به ما دادن حدودا 3 4 روز بعدش آی پی های ما رو دادن به یکی دیگه!!!!
آپتایم تقریبا نزدیک به 85% :)
نکته ی قابل توجهی که هست بنده مستقیم از دیتا سنتر خرید نکردم! و از یه شخصی (که صلاح میدونم اسمش رو نگم ولی فکر میکنم میشناسیش....) که کولوکیشن داشتن سرور گرفتم... که به حال من حدودا از 9 تا دیتا سنتر و 17 سرویس دهنده تا الآن سرویس داشتم ، از این سرویس افتضاح تر هیج جا ندیدم!
(سند و مدرک هم اگه حوصلشو داری مشخصات پنل کاربریمو تو سایت ایشون بدم ببینی... البته اگه پاک نکرده باشن اکانت کاربریمو...)

TukaNet
September 28th, 2011, 02:19
سلام
بابک جان من نزدیک به 1 سال پیش از لوکیشن دنور سرور داشتم.
پورت 1 گیگابیت در حد نزدیک به 250 مگابیت یعنی حدودا 26 27 مگابایت(نهایتا) دانلود میداد. از لینکی که خود دیتا سنتر به ما داده بود برای تست!!!!
آپتایم تقریبا هر 5 روز یک بار حدود 2 تا 5 ساعت سرور داون بود (البته یه روز نزدیک به 12 ساعت هم شد که فرمودن کلا پاور 4 تا از رک هاشون منفجر شده!!!)
ما کلا 8 تا آی پی از این دیتا سنتر داشتیم. 1 دونه آی پی اصلی سالم بود! خدایی مشکلی نداشت. ولی اون 7 تا آی پی دیگه رو ما 5 بار دریافت کردیم. حالا این یعنی چی؟ یعنی 3 بار آی پی های مختلف به ما دادن و همه یه جای دیگه در حال استفاده بود!!!!
2 بار دیگه هم بعد از اینکه آی پی رو به ما دادن حدودا 3 4 روز بعدش آی پی های ما رو دادن به یکی دیگه!!!!
آپتایم تقریبا نزدیک به 85% :)
نکته ی قابل توجهی که هست بنده مستقیم از دیتا سنتر خرید نکردم! و از یه شخصی (که صلاح میدونم اسمش رو نگم ولی فکر میکنم میشناسیش....) که کولوکیشن داشتن سرور گرفتم... که به حال من حدودا از 9 تا دیتا سنتر و 17 سرویس دهنده تا الآن سرویس داشتم ، از این سرویس افتضاح تر هیج جا ندیدم!
(سند و مدرک هم اگه حوصلشو داری مشخصات پنل کاربریمو تو سایت ایشون بدم ببینی... البته اگه پاک نکرده باشن اکانت کاربریمو...)

ممنون ، من هم قبلا که سرور داشتم مشکل از سخت افزار بود و اینکه پرسنل این دیتاسنتر هیچ اقدام درستی انجام ندادند !

که البته بعد از سه روز داون بودن ما تقاضای بازگشت هزینه کردیم ولی نه هزینه برگشت داده شد و نه سرور آپ شد ...

دلیل این داون شدن هایی که می فرمایید بیشتر چی بود ؟ ( البته گذشته از مورد پاور سوپلای )

m_dg_farari
September 28th, 2011, 03:49
بیشتر نتورک مشکل داشت. کلا رنج آی پی داون میشد!

Aria
September 28th, 2011, 18:31
سلام.

دیتاسنتر FDC - Denver در واقع یک warehouse در حال ورشکستگی بود که چندین دیتاسنتر Denver از این مکان دیدن کردند تا در صورت مناسب بودن خریداری کنند و دیتاسنتر خودشون رو راه اندازی کنند.

طبق مشاهدات مدیریت دیتاسنتر دنور ما از محل دیتاسنتر فعلی FDC - Denver علت ارزان بودن سرویس های ایشان در واقع -دیتاسنتر نبودن- مکان مذکور هست!

یک دیتاسنتر می بایست دارای استاندارد های خاصی در سیستم خنک کننده، کف و سقف مکان، شبکه های کابل کشی، سیستم های cabinet tightening و موارد امنیتی از جمله Fire protection - backup generator و ... باشد که دیتاسنتر FDC - Denver قطعاً هیچ یک از این موارد را دارا نیست.

از نظر شبکه، ایشان از carrier hotel معروف دنور یعنی data932 سرویس می گیرند و به دلیل بالا بودن هزینه های Transport و Transit در ایالت Colorado به دلیل carrier nature نبودن این ایالت، داشتن شبکه با کیفیت بالا و ارائه سرویس با هزینه پایین عملاً کار غیر ممکنی خواهد بود.

علت انتخاب ایالت کلورادو و مخصوصاً شهر دنور، در واقع این است که ایالت کلورادو از نظر بلایای طبیعی، حملات تروریستی و موارد غیر منتظره بسیار ایمن می باشد و به همین دلیل هزینه مکان (خرید و اجاره) و همینطور هزینه های جانبی برای build کردن یک دیتاسنتر مطابق با استاندارد های جهانی کار آسان و کم هزینه ای نخواهد بود که متاسفانه FDC - Denver با خرید warehouse مذکور و قرار دادن سیستم های غیر استاندارد شبکه و برق و همینطور انجام ندادن موارد اولیه، ارائه سرویس در یک مکان امن در کشور آمریکا را با هزینه ای بسیار پایین میسر کرده است که تنها کاربران مبتدی تا متوسط را جذب خواهد کرد و کاربران حرفه ای و هوشمند به هیچ عنوان این اشتباه را نخواهند کرد که تجارت خود را با کار کردن با چنین سیستم غیر استانداردی به خطر بیندازند.

اما نکته قابل ذکر این است که همیشه انتخاب با کاربر خواهد بود، پس موارد ذکر شده توسط بنده در بالا بدون هیچ تضمینی ارائه می شود.

با تشکر.

itjavani
September 28th, 2011, 21:33
تقریبا یک سال پیش از این دیتاسنتر از روترهاستینگ سرویس داشتیم که اصلا پورت و آپتایم جالبی نداشت
همش دان بود،مشکلات ای پی هم که ذکر شده کاملا تایید میشه در کل من اصلا خاطره خوبی از این دیتاسنتر ندارم!

irlogo
September 28th, 2011, 23:30
چرا لوکیشن دنور دیتاسنتر رو مد نظر دارید؟
قیمت کولو؟

info_dlsong
September 29th, 2011, 03:46
درود
حدود 6 ماه کار کردم
بنده توصیه نمیکنم چون نه شبکه پایداری داشتن نه برق پایداری ! شیکاگو خیلی از Denver بهتره ولی اون رو هم توصیه نمیکنم!
ارادتمند

TukaNet
September 29th, 2011, 04:58
با تشکر از همه دوستان گرامی

با این که این دیتاسنتر از نظر ساختاری و مدیریتی کمی ضعف داره موافق هستم

ولی هر جایی ممکن هست در طی زمان تغییری کنه و کیفیت بالا یا پایین بره ، نمونه هم مثل نت دایرکت !

review هایی که طی یکی دو ماه گذشته از این دیتاسنتر داده شده نشوم میده که تغییراتی حاصل شده

قصد دارم یک سرور به عنوان تست از این لوکیشن تهیه کنم ، فکر کنم رِویوی خوبی بتونیم ارائه کنیم :دی

@ آریا : بازدید شما مربوط به کی میشه ؟ آیا دیتاسنتر به شرکت دیگری واگذار شد یا خیر ؟

@ حسین : تاریخ همکاری رو میتونی بگی که مربوط به کی بوده ؟

Aria
September 29th, 2011, 05:28
سلام.

ما در 2 مرحله بازدید داشتیم، یک بار زمانی که هنوز FDC اقدام به خرید warehouse مذکور نکرده بود و یک بار پس از ساخته شدن دیتاسنتر که برای انتقال برخی از کارمندان ایشان به دیتاسنتر دنور خودمان از طرف مدیریت دیتاسنتر اقدام شد.

در واقع آخرین بازدید مربوط به 10 ماه پیش می باشد که کماکان FDC اقدامی جهت پیشرفت دادن شبکه/سیستم خنک کننده/کابینت ها و ... نکرده بود و مشخصاً تمام قطعات دسته دوم بودند.

با تشکر.

aghdaee
September 29th, 2011, 11:28
با تشکر از همه دوستان گرامی

با این که این دیتاسنتر از نظر ساختاری و مدیریتی کمی ضعف داره موافق هستم

ولی هر جایی ممکن هست در طی زمان تغییری کنه و کیفیت بالا یا پایین بره ، نمونه هم مثل نت دایرکت !

review هایی که طی یکی دو ماه گذشته از این دیتاسنتر داده شده نشوم میده که تغییراتی حاصل شده

قصد دارم یک سرور به عنوان تست از این لوکیشن تهیه کنم ، فکر کنم رِویوی خوبی بتونیم ارائه کنیم :دی

@ آریا : بازدید شما مربوط به کی میشه ؟ آیا دیتاسنتر به شرکت دیگری واگذار شد یا خیر ؟

@ حسین : تاریخ همکاری رو میتونی بگی که مربوط به کی بوده ؟
یکی از دوستان من توی دنور سرور کولو کرده میگه طی 3 ماه گذشته دان تایم نداشته سرورش

TukaNet
September 29th, 2011, 13:11
یکی از دوستان من توی دنور سرور کولو کرده میگه طی 3 ماه گذشته دان تایم نداشته سرورش

عرض کردم ممکنه هر دیتاسنتری طی زمان کیفیتش تغییر کنه ولی بحث اینجاست که پیشینه خیلی بدی برای خودشون درست کردن

یکی از دوستان هم یک ماه سرور تست گرفته بود و واقعا راضی بود که همین مورد باعض شد من این تاپیک رو ایجاد کنم

MbjHosting
September 29th, 2011, 15:51
سلام.
بنده افتخار حضور در این دیتاسنتر را نداشته ام ولی شنیده هایم از دوستانم نشان دهنده عدم کیفیت مناسب این دیتاسنتر است.

موفق باشید.

TukaNet
September 29th, 2011, 17:01
سلام.

بنده افتخار حضور در این دیتاسنتر را نداشته ام ولی شنیده هایم از دوستانم نشان دهنده عدم کیفیت مناسب این دیتاسنتر است.

موفق باشید.

ممنون از نظرتون ، اما تجربه و منطق نشون میده که فقط با نظرات سایرین نمیشه کاری رو کرد یا نکرد !

هر کس تجربه متفاوتی میتونه داشته باشه و این بستگی داره به سطح علمی ، انتظارات و کاربرد مورد نظر فرد

فعلا در نظر دارم مذاکراتی با دیتاسنتر انجام بدم و اگر شد تصاویر جدید و تایید شده رو از خود دیتاسنتر بگیرم

aghdaee
September 29th, 2011, 18:16
ممنون از نظرتون ، اما تجربه و منطق نشون میده که فقط با نظرات سایرین نمیشه کاری رو کرد یا نکرد !

هر کس تجربه متفاوتی میتونه داشته باشه و این بستگی داره به سطح علمی ، انتظارات و کاربرد مورد نظر فرد

فعلا در نظر دارم مذاکراتی با دیتاسنتر انجام بدم و اگر شد تصاویر جدید و تایید شده رو از خود دیتاسنتر بگیرم
اگر بگیری و در یک تاپیک جدید بزاری که دعات میکنیم :)
چون خودم هم خیلی نسبت به اف دی سی کنجکاو شدم

TukaNet
September 29th, 2011, 22:38
عکس هایی هم که داخل سایت خودشون هست بد نیست ، البته عکس ها و گفته دوستان زیاد با هم نمی خونه ...

تا به حال دوستان گفتند که دیتاسنتر شیکاگو بهتر از لوکیشن دنور هست ولی از عکس ها نتیجه ای کاملا بر خلاف این نظرات به دست میاد

دنور : FDC SERVERS (http://www.fdcservers.com/datacenter_denver_pics.php)

شیکاگو : FDC SERVERS (http://www.fdcservers.com/datacenter_chicago_pics.php)