ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث در مورد دیتاسنتر Velia

turboo
September 27th, 2011, 22:54
درود

دوستان کسی از این دیتاسنتر سرویس گرفته ؟
هر کسی از این دیتاسنتر خرید داشته نحوه در مورد برخوردشون و قوانین تا پرداخت و نوع سرویس هاشون این جا بحث بشه برای کسانی که می خوان سرور بگیرن از این دیتاسنتر خیلی خوب هست .

من خودم امروز صبح کار هاش رو دوست خوبم NovinServer انجام داد و به امید خدا قرار شده فردا اینفو سرور رو برامون بفرستند ، سرور رو که گرفتم ، اگر که خودم پرداخت می کردم به پاسپورتم نیازی نبود چون پرداخت با کس دیگری بود پاسپورت از من خواست و دیگه هیچ مشکلی با ایران ندارند با ایمیل info [at] velia.net هم پاسخگو هستند که بعدش یک یوزر و پس می دن در قسمت تیکت شما می تونید تیکت ها رو بررسی کنید و پاسخ بدید ، مثل اینکه قرار هم هست یک پرتال مالی را هم راه اندازی کنند ، تا به امید خدا ما فردا سرور رو بگیریم در مورد سرعت و بقیه چیز ها هم می نویسم .

باز اگه دوستان مطالبی یا چیزی در مورد این دیتاسنتر می دونن در اینجا بگن خوب هست چون دیتاسنتر بزرگی هم نیست اما با سرور های SuperMicro و نوع CPU های عالی و پر قدرتی که داره با این قیمت خیلی خوبه سرویس هاش و Flexi و این چیز ها هم هزینه نمی گیره .

و از همه مهمتر Setup هست که هزینه ای نمی گیره و فقط من دیدم برای Uplink 1GB و یک سری چیزها Setup داشت . در این حد من اطلاعات داشتم .

the_coder
September 27th, 2011, 23:04
ساپورت : به نسبت ضعیف (اما ipmi دارید هرکار بخواید خودتون می کنید مگر مشکلات خاص)
سرعت : خوب
سخت افزار : عالی
طرز برخورد : متوسط
* یک رنج ایپیش مشکل داره باید بگید که اون رنج نمی خواید بقیه رنج هاشون موردی نداره (رنج مشکل دار : 85.195.85...)
شما اگر پرداختت از طریق creadit card باشه مدارک ازت می خوان ولی اگر با paypal باشه مدارکی نمی خوان (تقریبا همه جا این شرط رو داره)
ip ها بنام شماست و میل Abuse میل شماست پس مشکل زیادی با Abuse نخواهید داشت
سوال دیگه ای بود درخدمتم

turboo
September 27th, 2011, 23:18
درسته طبق سفارش شما من هم بهشون گفتم که این رنج رو نمی خواهیم طی چندین مرتبه ایمیل آخر قبول کردند که رنج .....85.195.91 رو به ما بدهند .

بعد اینکه الان یک دوستی به من گفت که من خودم از اینجا سرور دارم و مشکل اساسی خوردم ، طی تماس تلفنی و ایمیل به ما گفتند هیچ میکلی با ایران ندارند و استقبال هم کردند !!؟ در این مورد چیزی می دونید ؟

parsvps
September 27th, 2011, 23:38
سلام دوستان
مطمئن هستید که بعد از سفارش و پرداخت پاسپورت نمیخوان ؟

turboo
September 27th, 2011, 23:41
عزیز من و این دوستمون هم گفتند که برای Paypal نه اما برای Cradit Cart می خوان پاسپورت رو حتما .

the_coder
September 28th, 2011, 00:52
هیچ مشکلی با ایران ندارند
حتما دوستتون مشکلش چیزه دیگه بوده

turboo
September 30th, 2011, 10:32
متاسفانه دیروز دسترسی رو بعد 55 ساعت فرستادند ، و دیشب داشتیم روش کار می کردیم که بعد از پارتیشن Raid 1 هنگ کرد و ریست دادیم تا Iso بالا بیاد و IP بدیم مشکل keybord بود (موقع نصب Os)که اون هنگ کرد و با ریست دوباره KVM داون شد ، بهشون ایمیل دادیم که KVM رو Restart کنند ، که این ایمیل رو به من فرستادند .

Hello,

manual power cycling your server will be charged with €30.

Please approve and include IPMI IP of your server.

Best regards,

Franz Georg Köhler

یک پرتال یک جایی نداردند که ما تیکت بررسی کنیم ، واقعا پشتیبانیشون ضعیف هست ، من وقتی ایمیل Restart KVM رو که دادم فکر کنم بعد 3-4 دقیقه درخواست مبلغ ارسال شد ، اما از دیشب دارم ایمیل می زنم بابا ما که کاری نکردیم رو این کلا هنگه نه جوابی نه چیزی .

itjavani
September 30th, 2011, 12:14
ساپورت : به نسبت ضعیف (اما ipmi دارید هرکار بخواید خودتون می کنید مگر مشکلات خاص)
سرعت : خوب
سخت افزار : عالی
طرز برخورد : متوسط
* یک رنج ایپیش مشکل داره باید بگید که اون رنج نمی خواید بقیه رنج هاشون موردی نداره (رنج مشکل دار : 85.195.85...)
شما اگر پرداختت از طریق creadit card باشه مدارک ازت می خوان ولی اگر با paypal باشه مدارکی نمی خوان (تقریبا همه جا این شرط رو داره)
ip ها بنام شماست و میل Abuse میل شماست پس مشکل زیادی با Abuse نخواهید داشت
سوال دیگه ای بود درخدمتم
+
در صورتی که ابیوز از مقام بالا و یا بانکها بیاد ، ابیوز مستقیما توسط دیتاسنتر ارسال میشود و به شما مهلت پاسخگویی 24 ساعته میدند

novinhost
December 7th, 2011, 17:54
امروز یک ایمیل داشتیم که 5 ساعت سرویس ها در دسترس نیستند ، می خواستم بدونم دوستان دیگه هم این ایمیل رو داشتند یا فقط به ما ارسال شده ؟

start date and time: 2011-12-09 00:00 utc

end date and time: 2011-12-09 05:00 utc

(please note - for customers in usa: Cst = utc - 6hours, cdt = utc - 5hours)

irlogo
December 7th, 2011, 20:41
واقعا 5 ساعت سرور ها در دسترس نیستند؟

novinhost
December 7th, 2011, 20:42
شما هم از Velia دارید ؟

بله مثل متاسفانه