PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اطلاعاتی در مورد serverboost هلند

Warez-Host.IR
September 27th, 2011, 12:58
با سلام خدمت همه دوستان و همکاران محترم
همونطور که میدونید ما ماه قبل از serverboost هلند توسط دوست بسیار عزیز 724server که در همین انجمن هم فعالیت دارند خرید کردیم
زمان تحویل سرویس بسیار عالی بود
قیمتی که به ما ارائه کردند بسیار مناسب
و رفتار و برخود فروشنده بسیار عالی و حرفه ای و تا امروز اگر مشکلی داشتیم خیلی سریع رسیدگی کردند که جا داره همینجا ازشون تشکر کنم
حالا دلیل ایجاد تاپیک
چند نفر از دوستان و همکاران پیغام خصوصی دادند که تجربه یک ماهه ما را از فعالیت با این دیتاسنتر را جویا بشن و اقدام به خرید کنن
به این دلیل که این موضوع به صورت عمومی برای همه قابل دسترس باشه به صورت تاپیک ایجاد شد

خوب میریم سر اصل مطلب :
پورتی که ارائه کردن عالی هست و از نظر پورت و سخت افزار کاربران راضی هستند
آپتایم هم تا امروز شاید 99.99 بوده و قطعی از نظر سرور اصلی نداشتیم
تنها مشکلی که من روی این دیتاسنتر دیدم و هنوز هم داریم , مشکل ای پی ها هست

بعضی از ای پی ها یک باره قطع میشه , که پیگیری کردم و دلایل جالبی دیدم که هیچ جایی روبرو نشده بودم مثلاً یک نمونه از اخطار ها :

Hi man,

2 of your VPS customers seem to be running services that are used or related to/by botnet controllers:

2011-09-23 22:22:07,
" 213.152.173.209 ",
57172,"NL","GET /?ccfde7=13434343 HTTP/1.1","sality","KUKU v5.02c =690428110093",,61733,"Windows","2000 SP2+, XP SP1+ (seldom 98)",,80,"kukutrustnet777.info",,,,"87.106.24.200",8560,"DE"

2011-09-23 00:24:22,
" 213.152.173.191 "
,57172,"NL","GET /?3f8e952a=1006845562 HTTP/1.1","sality","KUKU v5.06exp =68904276539759",,1521,"Windows","XP SP1+, 2000 SP3",,80,"www.kjwre9fqwieluoi.info" (http://www.kjwre9fqwieluoi.info%22/),,,,"87.106.24.200",8560,"DE"

I have nulled the IPs fyi since it's already going on for several days now, make sure they get removed.
Thank you.

Met vriendelijke groet / Regards,
Jelle Maes

Server Boost B.V.
و یا این که امروز ارسال شده است :

Looks like this guy is still abusing network and now also doing it via another ip (.202 in the end):

timestamp,"ip","asn","geo","url","type","http_agent","tor","src_port","p0f_genre","p0f_detail","hostname","dst_port","http_host","http_referer","http_referer_asn","http_referer_geo","dst_ip","dst_asn","dst_geo"
2011-09-25 06:11:58,"213.152.173.209",57172,"NL","GET /?186a3e=6400248 HTTP/1.1","sality","KUKU v5.02c =690428110093",,63314,"Windows","2000 SP2+, XP SP1+ (seldom 98)",,80,"kukutrustnet777.info",,,,"87.106.24.200",8560,"DE"
2011-09-25 23:06:20,"213.152.173.202",57172,"NL","GET /?81c957=68045496 HTTP/1.1",,,,63360,"Windows","2000 SP2+, XP SP1+ (seldom 98)",,80,,,,,"74.208.164.166",8560,"US"
2011-09-25 23:50:07,"213.152.173.202",57172,"NL","GET /?acd5d9=56634685 HTTP/1.1","sality","KUKU v5.02c =2188436917",,63758,"Windows","2000 SP2+, XP SP1+ (seldom 98)",,80,"kukutrustnet777.info",,,,"87.106.24.200",8560,"DE"

Please terminate both from your customer base. Thanks.

در اینجا به دو ای پی ما :
213.152.173.209
و
213.152.173.191
ایراد گرفته شده
کاربران کلاً بی اطلاع هست از چنین سایتهایی و ...

90% قطع شدن ای پی ها روی سرورهای ویندوز 2003 ایجاد میشه و با سرورهای میکروتیک و لینوکس تا امروز مشکلی نبوده
امروز قرار هست به صورت دقیق به ما توضیح بدن و مشکلات ای پی ها رفع شود (( هرچند که ما مجبور شدیم برای رضایت کاربران چند بار ای پی سرور مجازی را تغییر دهیم ))

دوستانی که قصد خرید سرور دارند حتماً قبل از خرید کامل در مورد این موارد صحبت کنند تا مثل ما بدون آگاهی با مشکل مواجه نشوند
هرچند ما به دلیل وجود این مشکل مجبور هستیم سرور را ماه آینده تمدید نکنیم و سرورهای مجازی را به سرور جدید که امروز خرید شده در سینگل هاپ و سرور سوئیس منتقل کنیم
چون در هفته گذشته با نارضایتی یکسری از کاربران هلند مواجه شدیم (( حدود 4 نفر ))

بیشتر این توضیحات برای کاربر MagicVps.Com دادم که دیروز در این مورد سوال کرده بودند
رضایت ما از این سرور حدود 70 به 30 بود
70% از هزینه , پورت و .... راضی بودیم ولی 30% به دلیل مشکلاتی که برای ای پی ها داشتیم ناراضی بودیم

همچنین از همون 3-4 نفر کاربر ناراضی هلند به دلیل مشکل ای پی ها , هرچند خارج از اراده ما بوده عذرخواهی میکنیم و تمام سرورهای مجازی که روی این سرور ایجاد شده تا جمعه شب یا نهایت شنبه شب به سرورهای جدید منتقل خواهد شد

همچنین اگر 724server عزیز هم پاسخی داشتند خوشحال میشیم ارائه کنند
موفق باشید

پ.ن : دوستان و همکاران عزیز دقت کنند این تاپیک انتقاد نیست , تاپیک برای عذرخواهی از کاربران هم نیست , به این دلیل که افکار بد نسبت به این سرویس دهنده برطرف بشه این تاپیک ایجاد شده
(( زمانی که ما قصد خرید داشتیم همه آمدن گفتن : خرید نکن , ضرر می کنی , داری اشتباه میکنی و ... به این دلیل ایجاد کردم که اطلاع داشته باشند سرورهایی که ارائه میکنند از نظر پورت و سخت افزار در حد خوبی قرار دارند ))

MagicVps.Com
September 27th, 2011, 13:59
از اونجای که اسم بردین حقیقتش برای یکسری مواردنیاز بود از اینجا سرور گرفته بشه ولی قبلش خواستم تجربه عملی دوستان که سرور داشتن بدونم( خیلی وقتها بعضی از همکارن بدون اینکه از جایی سرور داشته بشن و فقط بخطار اینکه قبلا مثلا فلان شخص یه حرفی در مورد یه دیتا سنتر زده بود به همون استناد میکردن حالا غافل از اینکه فلان شخص بنا به یکسری دلایل از اونجا خوشش نیمامده بوده یا بدش امده و یه نظری داده بوده ) برای همین از شما که ظاهار 1 ماه پییش سرور تهیه کردین خواستم سوال داشته باشم و تجربه عملی دوستان بدونم وگرنه سوالاتی که از شما پردسم از طریق لایو چت این دیتا سنترهم پرسده شده بود و فقط جهت سبک سنگین کردن حرفهای دیگران و ساپورت و کسانی که سرور داشتن پرسیده شد چون حرف تا عمل خیلی تفاوت داره که یکی بگه فلان چیز اینطوری هست و بعد بصورت عملی مشخص میشه که چی بوده مثلا شما که الان 1 ماه بصورت عملی تست کردین و با اینکه از پورت راضی هستید ولی بدلیل این مشکل که هیچ وقت تا اینکه ادم خودش سررو دستش نباشه و با موردش روبرو نشه متوجه نمیشه که داستان چی هست الان هم باش برخورد کردین و تصمیم به کنسل کردن گرفتید
----------
در مورد اخطار و ایپی هم قبلا داخل انجمن سرهمین قضیه botnet کلی بحث شده بوده و حتی بعضی از دوستان شایدت سر بحث این قضیه از هم دلخور شدن ظاهرا یکی از مشکلاتشون همین قضیه botnet هست و دلیلی یکه باعث شده بود بپرسم از شما وضعیت شکایات و برخورد د با شکایتش را همین قضیهو تجربه عملی شما با این دیتا سنتر بوده وگرنه روی 3تا سرور اختصاصی و سرور مجازی من پورتش تست کردم و برای موردی که میخواستم خیلی عالی بود

Warez-Host.IR
September 27th, 2011, 14:25
از اونجای که اسم بردین حقیقتش برای یکسری مواردنیاز بود از اینجا سرور گرفته بشه ولی قبلش خواستم تجربه عملی دوستان که سرور داشتن بدونم( خیلی وقتها بعضی از همکارن بدون اینکه از جایی سرور داشته بشن و فقط بخطار اینکه قبلا مثلا فلان شخص یه حرفی در مورد یه دیتا سنتر زده بود به همون استناد میکردن حالا غافل از اینکه فلان شخص بنا به یکسری دلایل از اونجا خوشش نیمامده بوده یا بدش امده و یه نظری داده بوده ) برای همین از شما که ظاهار 1 ماه پییش سرور تهیه کردین خواستم سوال داشته باشم و تجربه عملی دوستان بدونم وگرنه سوالاتی که از شما پردسم از طریق لایو چت این دیتا سنترهم پرسده شده بود و فقط جهت سبک سنگین کردن حرفهای دیگران و ساپورت و کسانی که سرور داشتن پرسیده شد چون حرف تا عمل خیلی تفاوت داره که یکی بگه فلان چیز اینطوری هست و بعد بصورت عملی مشخص میشه که چی بوده مثلا شما که الان 1 ماه بصورت عملی تست کردین و با اینکه از پورت راضی هستید ولی بدلیل این مشکل که هیچ وقت تا اینکه ادم خودش سررو دستش نباشه و با موردش روبرو نشه متوجه نمیشه که داستان چی هست الان هم باش برخورد کردین و تصمیم به کنسل کردن گرفتید
----------
در مورد اخطار و ایپی هم قبلا داخل انجمن سرهمین قضیه botnet کلی بحث شده بوده و حتی بعضی از دوستان شایدت سر بحث این قضیه از هم دلخور شدن ظاهرا یکی از مشکلاتشون همین قضیه botnet هست و دلیلی یکه باعث شده بود بپرسم از شما وضعیت شکایات و برخورد د با شکایتش را همین قضیهو تجربه عملی شما با این دیتا سنتر بوده وگرنه روی 3تا سرور اختصاصی و سرور مجازی من پورتش تست کردم و برای موردی که میخواستم خیلی عالی بود

سلام
ممنون از نظرت
درسته ما هم از نظر کیفیت پورت و سخت افزار مشکلی نداره و مشکل سر همین ای پی ها هست
در مورد مشکلات و حرفهای دیگران قبلاً صحبت کردیم ;)

724server , عزیز هم در پیامی که حدود 30 دقیقه پیش برای من ارسال کردند , اعلام کردند توضیح کامل در تاپیک به زودی ارسال خواهند کرد

موفق باشید

Warez-Host.IR
September 28th, 2011, 09:44
724server , عزیز ما همچنان منتظر پاسخ شما هستیم

s.w.a.t
September 28th, 2011, 12:00
رحمان جان به اینکه این شرکت چیکار میکنه یا کرده یا گیرش کجاست کاری ندارم ولی هیچ وقت یک شرکت درست و حسابی نمیاد به مشتری هاش بگه

Hi man,

همیشه از الفاظ

Dear Rahman
or
Hi Rahman
or
Hi there
استفاده میکنند.
این نشون دهنده درجه خیلی خیلی ضعیف برخورد با مشتری هستش که هنوز این شرکت یاد نگرفته! ;)
موفق باشید

Warez-Host.IR
September 28th, 2011, 12:13
استفاده میکنند.
این نشون دهنده درجه خیلی خیلی ضعیف برخورد با مشتری هستش که هنوز این شرکت یاد نگرفته! ;)
موفق باشید

سلام مصطفی جان
ایمیل برای 724server ارسال شده بود نه مستقیم برای من ;)

ممنون از نظرت

s.w.a.t
September 28th, 2011, 12:16
سلام مصطفی جان
ایمیل برای 724server ارسال شده بود نه مستقیم برای من ;)

ممنون از نظرت
باز هم فرقی نداره!
این زبون رو تو ایران اصطلاحا بهش میگن زبون کوچه بازاری! ;)
موفق باشید

SOI
September 28th, 2011, 12:18
اون زمان که ما اعلام کردیم سرور هلند مشکل داره ، شما گفتید نه ! دوستان هم پست ما رو حذف کردند گفتند مدرک ارائه کنید !

Warez-Host.IR
September 28th, 2011, 12:44
اون زمان که ما اعلام کردیم سرور هلند مشکل داره ، شما گفتید نه ! دوستان هم پست ما رو حذف کردند گفتند مدرک ارائه کنید !

سلام
اگر به پست های قبلی دقت کنید
اعلام شده سرور اصلی هیچ مشلی نداره
تنها برای بعضی از ای پی ها که تعداد کمی هم هستند مشکل ایجاد شده است

موفق باشید

724server
September 28th, 2011, 16:15
عرض ادب و سلام خدمت همه دوستان

من چند نکته رو راجع به این موضوع باید ذکر کنم .

1- متاسفانه بسیاری از کاربرای ایرانی از vps و یا *** برای خراب کاری در سایتهای مختلف استفاده می کنند و این یک رویه برای اونها شده ، سرور بوست روی این فعالیتها به شدت حساس هست ، به طور مثال با ip های یکی از vps ها به سایت یکی از بانکها حمله کرده بودند که روی این موارد سروربوست حساس هست .

2- مشکل بوت نت عموما بر روی ویندوز 2003 اتقاق می افته که احتمالا ضعف از این سیستم عامل هست .

3- با توجه به مشکلاتی که کاربرای ایرانی به وجود می آورند ، پیشنهاد می کنم چناچه کاربران سرورهای مجازی شما سرورها را برای ایجاد *** استفاده می کنند از سرور بوست سرور تهیه نکنید .

چناچه سوالی باقی مونده باشه در همین تاپیک پاسخ خواهم داد .

---------- Post added at 03:15 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------

باز هم فرقی نداره!
این زبون رو تو ایران اصطلاحا بهش میگن زبون کوچه بازاری! ;)
موفق باشید

دوست گرامی رابطه من و jelle بیشتر از هر چیزی رابطه دوستانست و به 6 سال پیش بر می گرده ، ایشون حتی زمانی هم که من سروری اونجا نداشتم با من در ارتباط بودن .

مسلما شما بعد از 6 سال با دوستتون راحت تر صحبت می کنید .

MbjHosting
September 28th, 2011, 17:38
سلام.
دوستان با نظر مصطفی موافق هستم؛
و از 724server عزیز هم یک سوال دارم:
تنها کسی که در این دیتاسنتر هست Jelle هست؟ انصافا؟

موفق باشید.

s.w.a.t
September 28th, 2011, 18:00
باسلام

دوست گرامی رابطه من و jelle بیشتر از هر چیزی رابطه دوستانست و به 6 سال پیش بر می گرده ، ایشون حتی زمانی هم که من سروری اونجا نداشتم با من در ارتباط بودن .

مسلما شما بعد از 6 سال با دوستتون راحت تر صحبت می کنید .
بله بنده هم با خیلی از شرکتها رابطه دوستانه دارم ولی روابط دوستانه و تجارت از هم جدا هستند.
بنده با لحنی که مثلا شب قبل رییس یک شرکت رو در یک رستوران دیدم و باهاش خوش و بش کردم نمیام فرداش در روز کاری با همون لحن با طرفم صبحت کنم.
البته متذکر میشم این گونه رفتار میباشد که فرق بین شرکتها رو تعیین میکند.
موفق باشید

Warez-Host.IR
September 28th, 2011, 18:16
عرض ادب و سلام خدمت همه دوستان

من چند نکته رو راجع به این موضوع باید ذکر کنم .

1- متاسفانه بسیاری از کاربرای ایرانی از vps و یا *** برای خراب کاری در سایتهای مختلف استفاده می کنند و این یک رویه برای اونها شده ، سرور بوست روی این فعالیتها به شدت حساس هست ، به طور مثال با ip های یکی از vps ها به سایت یکی از بانکها حمله کرده بودند که روی این موارد سروربوست حساس هست .

2- مشکل بوت نت عموما بر روی ویندوز 2003 اتقاق می افته که احتمالا ضعف از این سیستم عامل هست .

3- با توجه به مشکلاتی که کاربرای ایرانی به وجود می آورند ، پیشنهاد می کنم چناچه کاربران سرورهای مجازی شما سرورها را برای ایجاد *** استفاده می کنند از سرور بوست سرور تهیه نکنید .

چناچه سوالی باقی مونده باشه در همین تاپیک پاسخ خواهم داد .

سلام
من که حرفی واسه گفتن نداره , هرکس هر اسپمی داره بیاد بده :D
همینقدر بگم که دیتاسنتر به این حساسی ندیده بودم
یک سرورمجازی سه ماه روی سوئیس بود هیچ اخطاری دریافت نکرد , کاربر رضایت کامل داشت
به درخواست کاربر انتقال دادیم به هلند , دوبار ip بلوک شد , در انتها مجدد برگشت روی سوئیس

بگذریم , این هم تجربه ای بود
موفق باشید

HugeServer
September 28th, 2011, 18:19
باسلام

بله بنده هم با خیلی از شرکتها رابطه دوستانه دارم ولی روابط دوستانه و تجارت از هم جدا هستند.
بنده با لحنی که مثلا شب قبل رییس یک شرکت رو در یک رستوران دیدم و باهاش خوش و بش کردم نمیام فرداش در روز کاری با همون لحن با طرفم صبحت کنم.
البته متذکر میشم این گونه رفتار میباشد که فرق بین شرکتها رو تعیین میکند.
موفق باشید

سلام.

http://www.webhostingtalk.ir/f55/29185/index2.html#post278143
This guy has 2 servers....

از شرکتی (!) که خیلی راحت اطلاعات و حریم خصوصی افراد رو در اختیار افراد قرار میدهد دیدن این مورد خیلی دور از انتظار نیست.

من هیچ سرویسی از دیتاسنتر مذکور ندارم و اطمینان دارم که هر دیتاسنتر قوانین خودش رو داره ولی بعضی از قوانین به صورت عمومی برای تمام شرکت های سرویس دهنده در سراسر دنیا apply میشه که اون هم customer privacy هست!

----

تنها کسی که در این دیتاسنتر هست Jelle هست؟ انصافا؟

دیتاسنتر نیست.
عمدتا کار هارا ایشان با لحن خوش و توجه به قوانین بین المللی انجام میدهند.

با تشکر.

tthost
October 4th, 2011, 19:40
آخر سر به تفاهم نرسیدید؟

blueline
October 4th, 2011, 20:07
این همه بحث رو پیچوندید کلا در یک کلام می گفتید این دیتا سنتر برای وی پی مشکل داره(ویندوز)
البته بگزریم از لحن جالب ایشون(hi man...:71:)

armintanha
October 4th, 2011, 21:05
فارسی ساز مشکل داره :D
?????????????????????????????????????????????????? ????
Server Boost B.V. - Portal Home (http://www.serverboost.com/whmcs/index.php)

nimapendar
October 4th, 2011, 22:23
این دیتاسنتر اصلا به درد ارائه سرور مجازی نمی خوره من قبل از خرید وارز هاست درباره ی این موضوع به ایشون اطلاع داده بودم اگر یادشون باشه

info_dlsong
October 25th, 2011, 02:48
درود
اگر کسی بتونه در مورد sinkhole http dron توضیحاتی بده واقعا ممنون میشم
حتی روی دیتاسنتر netrouting هم این مشکل رو دارم البته شعورشون بیشتر از اونیه که سریع بگیرن آی پی نال روت کنن و از این نظر واقعا راضی هستم...
این سه کلمه رو فقط توی دیتاسنتر های هلندی تا حالا شنیدم و روی هیچ دیتاسنتر دیگه ای چنین موردی مشاهده نکردم
فکر میکنم منظور فعالیت های مخرب در شبکه هست (botnet)که به وبسرور مربوط میشه.
من بیشتر روی سرور های میکروتیک این مشکل رو دارم
متاسفانه Source Address متغییر هست و Destination Address 80 هست.
آیا کسی راه حلی برای حل مشکل botnet روی سرور هایی که برای شبکه مجازی استفاده میشند داره؟
من ماهیانه حدود 10 تا ریپورت در این خصوص دریافت میکنم که باعث میشه مجبور به انتقال سرور ها به سایر کشور ها بشیم...
این مسئله تا جایی پیش رفته که ممکنه سرورهای هلند رو کاملا به یک کشور دیگه منتقل کنیم...