سلام خدمت همه ی کاربران
تشکر بابت این سایت خوبتون
قبل از هر چیز میخوام ماذرت خواهی کنم واسه اینکه نمیدونستم کجا تاپیک بزنم و اینجا زدم
اگه درست نبود انتقالش بدین
من چند وقتی هست که یک سیستمی رو ( جامعه مجازی phpfox ) لایسنسشو خریدم و همه ی کاراشو کردم
حالا مونده اصل کاری یعنی هاستینگ
من اولش میخوام با 3 گیگ یا 5 گیگ شروع کنم
میخواستم بدونم از کجا هاست بگیرم که به مشکلی بر نخورم ؟؟؟
به پشتیبانی خیلی قوی ای نیاز ندارم چون تقریباً کار با cpanel و دایرکت ادمین رو کامل بلدم
واسه من مهم اینه که بعد از یه مدتی نیان بگن به سرور فشار میاره و نمیدونم باید ارتقا بدی و ...........
بعد اینکه من vps بگیرم خوبه یا هاست اشتراکی ؟
من توی ایرانیا این دو تا هاست رو پرسیدم و گفتن خوبه :
ParsDev.Ir - سایت رسمی شرکت نگاه روشن پارس | ثبت دامنه | هاست | هاستینگ | میزبانی وب | میزبانی در ایران | طراحی وب | سرور مجازی | سرور اختصاصی (http://www.parsdev.ir)
و
هاست نت افراز- خرید هاست و ثبت دامنه با امکان خرید آنلاین هاست و دامنه (http://www.netafraz.com)
این نت افزار بد جوری چشممو گرفته
کسی باهاش کار کرده ؟
جای معتبری هست ؟
چند وقته کار میکنه ؟
در مورد سرویس های خارجی هم اطلاعاتی ندارم اگر میشه راهنمایی کنید که ایرانی بگیرم یا خارجی ؟
بعد اینکه یه هاست دانلود قدرتمند و خوب رو که اونم مطمئن باشه و هیچ مشکلی پیش نیاد
ببخشید سوالام خیلی زیاد بود شرمنده بخدا
پیشاپیش ممنون و تشکر :x
mehdi24
September 27th, 2011, 00:24
می تونید از IRHostings.com انتخاب کنید
m.hoseynpur
September 27th, 2011, 01:41
دوست خوبم پیشنهاد من استفاده از یک سرور مجازی نرمال و حدمتوسط هست و وقتیکه بازدید از سایتتون بیشتر شد ارتقاش بدید
bmppc
September 27th, 2011, 02:16
سلام
ممنون دوست عزیز mehdi24
از شما هم ممنون m.hoseynpur اما سرور مجازی خیلی برای شروع زیاده ون همینطور مدیریت سخت تر
delta
September 27th, 2011, 02:27
معروفترین هاستی که سرعتش بالاست و قدرتش زبان زد هست و سایتهای بسیار پربازدید معروف روش هستند و کم بیار نیست هاست دل هست که البته اول باید بهشون درخواست بدید بعد بررسی سایتتون بهتون سرویس میدند. چون هر سایتی رو میزبانی نمیکنند.ولی اگر بری رو سرورشون معنای سرعت و قدرت رو میفهمی وقتی رو سرورهای ابری 48 هسته ای میزبانی بشید!
hostdl.com
bmppc
September 27th, 2011, 02:34
ممنون delta حون
اما اگر یادت باشه چند ماه پیش هاست دی ال تمامی اطلاعات مشتریاش پاک شد
توی فروم ها هم دیگه این سایت رو پیشنهاد نمیکنن :)
delta
September 27th, 2011, 02:41
ممنون delta حون
اما اگر یادت باشه چند ماه پیش هاست دی ال تمامی اطلاعات مشتریاش پاک شد
توی فروم ها هم دیگه این سایت رو پیشنهاد نمیکنن :)
مطمعنی؟ عزیز فقط سایتهای موزیک و فیلم پاک شد آن هم دلیل داشت.وقتی کار به امنیتی و.. بکشه! من 3 ساله سایتم رو هاست دل هست و حتی وقتی جمع کردند همینطوری سایتم موند و قطع سرویس نشد و دوماه بعدش دوباره برگشتم روش..خیلی سایتهای پربازدید هم از روش رفتند سرورهای دیگه اما الان دوباره برگشتند! چون هیچ سروری و سرویسی نتونست تحملش کنه اما هاست دل میتونه.. من الان رو یک هاست 1 گیگ هاست دل 5 تا سایت وردپرس و نیوک و وی بی و.. بالا آوردم! کدوم هاستی از کدوم هاستینگی میتونه این همه سایت رو با این بازدید تحمل کنه؟
هاست دل دشمن زیاد داره.بشنو باور نکن که تایید نمیکنند.. در ضمن هاستت سی پنل هست. هفته ای یا ماهی یکبار یک بک آپ بگیر نگه دار! نه فقط هاست دل رو هر سروری بری باید این کارو انجام بدی..
Mehdi_Enter
September 27th, 2011, 03:48
حدود 4 ماه هست از irhostco.com سرویس هاست دارم ..راضی هستم
kingoftehran
September 27th, 2011, 12:20
با سلام
دوست گرامی اگر می خواهید به مشکل بر نخورید من سرور پارس را پیشنهاد می کنم.وب سایت های بسیاری را هم میزبانی می کنند.
هاست دانلود، میزبانی سایت های پرترافیک (http://www.serverpars.com/download-host.html)
bmppc
September 27th, 2011, 14:47
مطمعنی؟ عزیز فقط سایتهای موزیک و فیلم پاک شد آن هم دلیل داشت.وقتی کار به امنیتی و.. بکشه! من 3 ساله سایتم رو هاست دل هست و حتی وقتی جمع کردند همینطوری سایتم موند و قطع سرویس نشد و دوماه بعدش دوباره برگشتم روش..خیلی سایتهای پربازدید هم از روش رفتند سرورهای دیگه اما الان دوباره برگشتند! چون هیچ سروری و سرویسی نتونست تحملش کنه اما هاست دل میتونه.. من الان رو یک هاست 1 گیگ هاست دل 5 تا سایت وردپرس و نیوک و وی بی و.. بالا آوردم! کدوم هاستی از کدوم هاستینگی میتونه این همه سایت رو با این بازدید تحمل کنه؟
هاست دل دشمن زیاد داره.بشنو باور نکن که تایید نمیکنند.. در ضمن هاستت سی پنل هست. هفته ای یا ماهی یکبار یک بک آپ بگیر نگه دار! نه فقط هاست دل رو هر سروری بری باید این کارو انجام بدی..
سلام
بله دوست عزیز یکی از دوستام 2 تا سایت داشت رو هاتستشون که پاک شد
خوب اگر به سوال من هم نگاه کنید سایتی که قراره راه اندازی کنم ممکنه چند باری ***** بشه و شاید دیگه بعد چند بار بازش نکنم و همونطور با ***** ادامش بدم با یوزرهای ایرانی و خارجی
پس در این صورت فردا پاک میکنه میگه از فلان نهاد گفتن باید پاک شه
من هم میخوام یه همچین روزی نرسه که کل زحمت های من به باد بره
چون سایت شبکه اجتماعی طور هست که اگر یک روز و اصلاً حتی چند ساعتی بسته باشه باید بوسیدش گذاشت کنار
من از سایت هایی که کارشون اینه و سایت هایی مثل پرشن اسکریپت و وب آلفا و پی سی ول و ...... در مورد هاست دی ال پرسیدم نگفتن بده گفتن اگر میخوای یهو سایتت نپره نرو رو این سرور
حالا نمیدونم در مورد هاست دی ال بیشتر تحقیق میکنم
یه سوال : هاست دی ال شرکت ثبت شدست ؟
بعد اینکه گفتی کنترل پنل cpanel هست من برام مهم نیستش چون میخوام هاست دانلود رو برای عکس های کاربرا و شاید در آینده ویدئو قرار بدم و اصلاً هیچ کاری باهاش ندارم
فقط مهم اینه php رو ساپورت کنه تا یه کد قرار بدم برای حذف فایل هائی که میخوام و الآنم همه ی سایت های دانلود php رو ساپورت میکنن
در مورد اینکه دشمن دارن خیلی راحت میشه از نوشته ها و گفته هاشون فهمید که دشمن هستن یا برای کمک اومدن :D
ولی یه چیز رو هم بگم من واقعاً به هاست دی ال میخواستم برم ولی اون موقع که این اتفاق افتاد واقعاً دست و دلم لرزید
میدونی یک آدمی 50 سال اعتماد جمع میکنه بعد در یک شب با یک کاری همه ی اون اعتماد از بین میره هاست دی ال هم دقیقاً همینطوری شد برای من :(
بعد اینکه میتونی یه نظری هم بدی در مورد سایت هایی که گفتم ؟؟؟
همه جا از parsdev دارن تعریف میکنن
این نت افزار رو هم که کسی در موردش هیچی نگفت :)
ممنون Mehdi_Enter عزیز میرم ببینم چه چیزائی در موردش میگن :x
ممنون kingoftehran بله چند تا پیغام داشتم در مورد این جا و نمیدونم چرا محدودیت گذاشته برای تعداد همزمان آنلاین :-S
بعد اینکه کسی میتونه در مورد vps بگه ؟
مثلاً یک vps با رم 256 هارد 20 چند نفر کاربر رو میتونه همزمان آنلاین داشته باشه ؟
نمیدونم بدجوری تو این هاستینگ گیر کردم فکر نمیکردم انقد انتخابش سخت باشه
خیلی ها هم میگن برو روی هاستینگ های خارجی :|
tthost
September 27th, 2011, 19:30
یه نکته ای که هست سیستم شما روی وب سرور Litespeed به خوبی ران نمی شه
هاست با وب سرور Apache لازم دارید!
bmppc
September 27th, 2011, 21:36
یه نکته ای که هست سیستم شما روی وب سرور litespeed به خوبی ران نمی شه
هاست با وب سرور apache لازم دارید!
سلام ممنون از پاسخت
میبخشید این گفتتون رو کجا نوشته ؟