توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد رم سرور
arvin_b
September 26th, 2011, 22:57
سلام
منظور از ECC برای رم سرور چیست وچه قابلیت هایی دارد
مثال
Memory: 1 GB ECC
RezaFH
September 26th, 2011, 23:38
سلام
ECC درواقع مخفف Error-Correcting Code memory هست
که به معنی کلمه یعنی میتونه خطا رو توی رم تصحیح کنه
این دسته از رم ها هم خودشون دو نوع هستن :
ECC Registered (Buffered)
ECC Un-Registered (Un-Buffered)
که نوع اول مصرف کمتری داره و میتونه در حجمهای خیلی بالا و تعداد بالا (مثلا 16 استیک با حجم 16 گیگابایت که جمعا میشه 256 گیگابایت) روی سرور استفاده بشه.
در حالی که نوع دوم این قابلیت رو نداره
arvin_b
September 27th, 2011, 00:21
سرعت این نوع رم ها ECC Registered (Buffered) نسبت به ECC Un-Registered (Un-Buffered) چه طوره چه قدر فرق می کنه؟
---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------
سرعت این نوع رم ECC Registered (Buffered) نسبت به ECC Un-Registered (Un-Buffered) چه طوره چه قدر فرق می کنه؟
RezaFH
September 27th, 2011, 02:22
الان بنظر من تکنولوژی در حدی پیشرفت کرده که تفاوت اصلا محسوس نیست و کارایی ها مشابه هستند.
بین ECC و رم معمولی هم اگر اشتباه نکنم فقط یک تفاوت هست.
در صورت استفاده از چند رم در یک سیستم، رمهای معمولی یا همان non-ECC ها میتونن بصورت موازی ( Dual Channel یا Triple Channel) استفاده بشن و این کار باعث افزایش کارایی یا همان Performance میشه.
در حالی که رم های ECC فکر کنم بصورت سری کار میکنن.
(البته در مورد این موضوعی که گفتم مطمئن نیستم و فرصت تحقیق نبوده)
خیر!
ما سه نوع رم معمول داریم :
1- Non ECC که برای دسکتاپ ها بیشتر استفاده میشه
2- ECC Registered
3- ECC Un-Registered
که این دو نوع با توجه به ساختار CPU در سرورها استفاده میشن (برای بعضی CPU ها فقط ECC-UnReg میشه استفاده کرد و برای بعضی هم میشه هر دو نوع رو استفاده کرد)