PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه فایل vmdk در مجازی ساز Vmware

mrbusy
September 26th, 2011, 03:12
سلام
دوستان می خوام بدونم فایل vmdk را چگونه می تونم در Vmware از سرور مجازی بگیرم ؟
با انجام دادم این موضوع دیگه راحت می تونم سریع بدون آپلود template سرور مجازی را سریع بسازم !
لطفا کمک کنید

the_coder
September 26th, 2011, 03:22
سلام
اگر می خواید یک vps ّسازید و بقیه vps ها رو از روی اون بسازید بهتره از ovf استفاده کنید
vps رو خاموش کند انتخابش کنید و بعد از منو file گزینه Export رو انتخاب کنید واسه استفاده ازشم از گزینه deploy ovf file استفاده کنید
----------------
اما واسه اینکه فایل vmdk مربوط به یک vps رو دانلود کنید ، روی datastore مربوطه کلیک سمت راست کنید browse بزنید ، وارد پوشه مربوط به vps بشید و فایل vmdk .* رو دانلود کنید
موفق باشید

mrbusy
September 26th, 2011, 03:52
ممنون از راهنمایی شما !
من همیشه از راه اول استفاده می کردم
ولی امروز در یک تاپیک به راه دوم برخورد کردم که به نظرم بسیار در سرعت تاثیر گذار هست و مشتری خیلی راضی می شود !
آیا در این 2 راه فرقی هست ؟ در کیفیت وی پی اس تغییر ایجاد خواهد شد ؟

the_coder
September 26th, 2011, 04:42
سلام
من روش اول رو می پسندم چون وقتی شما یک فایل ovf تهیه می کنید سایزش به اندازه ای هست که از هارد اون vps مصرف شده (مثلا 3 گیگ)
اما فابل vmdk دقیقا سایز هارد هست (مثلا 20 گیگ باید اپلود کنید برای یک وی پی اسی که 20 گیگ هارد داره)
پس سرعت هم کاهش پیدا می کنه نه افزایش
کیفیت هم فرقی نداره

mrbusy
September 26th, 2011, 15:53
خوب در اینصورت فقط یکبار ما این فایل رو برروی دیتاستور آپلود می کنیم و در دفعات بعدی از دیتاستور فایل رو فراخوانی می کنیم ! حجم هارد رو در template و این نمیشه کلا دست زد !

mrbusy
September 26th, 2011, 23:01
من این کار رو امتحان کردم واقعا بسیار خوب هست و راحت . فقط نیاز هست برای اولین بار شما template رو داخل سرور import کنید . و بعد در دیتاستور وارد شوید و داخل درایو اون سرور مجازی شوید و فایلی که با پسوند vmdk را در مسیر اصلی datastour کپی کنید حالا از آن به بعد دیگه موقع ساختن سرور مجازی در مرحله قبل از انتخاب هارد شما می توانید آدرس این فایل را از دیتاستور دهید ! به همین راحتی و در 1 ثانیه سرور مجازی بدون import ساخته خواهد شد .