ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : محدود کردن سرعت دانلود کاربران در ساعت 12 شب تا 7 صبح

m.hoseynpur
September 26th, 2011, 01:17
سلام دوستان از عنوان تاپیک مشخص هست که چی میخوام

من دسترسی کامل به سرور دارم و میخوام طوری تنظیم کنم که در ساعات 12 شب تا 7 صبح مثلا هر کاربر نتونه بیش از 50 کیلوبایت دانلود داشته باشه.چون الان یه چندتا یوزر هستند که دیدم سرعتای فضایی دارن که 100 درصد یا لچ دارن میکنن یا اینترنت ماهواره ای دارند و این باعث میشه سرعت سایر کاربران دچار اختلال بشه.

در این مورد اگر دوستان راهکاری دارند خوشحال میشم ارائه کنند

m.hoseynpur
September 26th, 2011, 07:58
آپ.....

Vahid
September 26th, 2011, 10:21
http://www.webhostingtalk.ir/f175/20732/
شما از تنظیمات فعلی خودتون بک آپ بگیرید
واین تاپیک رو ببینید و تنظیمات لازم رو انجام بدید
وقتی تنظیمات رو انجام دادید یک کپی بگیرید
حالا در crond سیستمتون ست کنید مثلا یه Bash Shell اجرا بشه
که محتوای فایل اون Bash Shell این هست که تنظیمات هر یک از تظیمات رو قرار بده و Reload کنه

kingoftehran
September 26th, 2011, 10:25
به نظر من این تنظیمات را کلا برای سرعت ایران تنظیم نمایید و ساعت شبانه روز زیاد مهم نیست در واقع کاربران در ایران بیشتر از 1 مگ نت ندارند شما اونا روی این محدودیت در ایران تنظیم کنید که هیچ وقت به مشکل نخورید.

m.hoseynpur
September 26th, 2011, 12:53
به نظر من این تنظیمات را کلا برای سرعت ایران تنظیم نمایید و ساعت شبانه روز زیاد مهم نیست در واقع کاربران در ایران بیشتر از 1 مگ نت ندارند شما اونا روی این محدودیت در ایران تنظیم کنید که هیچ وقت به مشکل نخورید.

دوست عزیز من معمول رو کار ندارم 3 تا کاربر vip دارم که نت ماهواره ای دارند با سرعت گاها 700 کیلوبایت دانلود میکنند که یعنی 5.6 مگابیت یه نفرشون.بعضیا هم که لچ میکنند....من تنظیماتو چک میکنم ببینم چی میشه

servertab
October 16th, 2011, 22:18
شما میخواهید سرعت لیچ کردن رو کم کنین یا دانلود رو ؟

ArtexGroup
October 16th, 2011, 22:28
خواستید میتونم واستون انجام بدم

h4m3d
October 16th, 2011, 22:34
اگه میشه دقیق بگین چه چیزی را دانلود . آپلود . لیچ و ...

m.hoseynpur
October 17th, 2011, 00:25
خودم انجام دادم دوستان برای افزایش پستشون لطفا اسپم نکنند