PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با ویندوز 2003 در سرور مجازی

tehvps
September 25th, 2011, 19:20
سلام،من هارد ویندوز 2003 افزایش دادم و مشکلی هم پیش نیومد،وقتی سرور و ریست کردم ویندوز بالا نیومد،فکر کنم بوت درایو تعییر کرده،ممنون میشم راهنمایی کنید

the_coder
September 25th, 2011, 20:00
سلام
هارد رو افزایش دادید یا درایو بهش اضافه کردید؟

tehvps
September 25th, 2011, 20:08
هارد و از طریق vmware افزایش دادم،بعد در ویندوز و در قسمت management disk در قالب یه درایو جدید 10 گیگ و اضافه کردم

the_coder
September 25th, 2011, 20:24
فکر کنم سوال من رو متوجه نشدید
منظورم این بور که رفتید توی Setting مقدار هارد رو از 20 گیگ مثلا کردید 50 گیگ
یا اینکه رفتید توی Setting و از گزینه add اقدام به اضافه کردن درایو کردید؟ (امیدوارم از روش اول استفاده نکرده باشید)
وقتی میزنید سرور مجازیتون روشن شه Error خاصی میده؟ یا داخل چه مرحله ای گیر میکنه؟

tehvps
September 25th, 2011, 20:33
از روش اول استفاده کردم، ارور operating system not found

sales data
September 25th, 2011, 20:42
از توی قسمت boot option در Edit setting را enable کنید در مرحله بعدی لود هارد مورد نظر را از setup انتخاب کنید
موفق باشید

tehvps
September 25th, 2011, 20:53
از توی قسمت boot option در Edit setting را enable کنید در مرحله بعدی لود هارد مورد نظر را از setup انتخاب کنید
موفق باشید

در قسمت boot option وی ام ور Edit setting وجود نداره

---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------

موفق باشید

منظورتون و الان متوجه شدم،من در bios هستم از کدوم قسمت این کارو کنم؟

tehvps
September 26th, 2011, 00:24
متاسفانه هنوز مشکل من حل نشده

the_coder
September 26th, 2011, 00:51
شما نباید هیچوقت از این طریق اقدام به افزایش هارد کنید چون سیستم عاملتون به هم میریزه
حالا بک درایو اضافه کنید (از طریق add) و بعد روی اون درایوی که ایجاد کردید یک سیستم عامل نصب کنید و از طریق اون سعی کنید به اطلاعاتتون دسترسی پیدا کنید
امیدوارم از این طریق مشکلتون حل شه