ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Giga یا Hetzner ؟

turboo
September 25th, 2011, 17:08
در مورد 2 دیتاسنتر سوال داشتم که از کدوم خرید کنم

1 - Giga - Internathional
2- Hetzner

الان من یک مشکلی دارم در انتخاب این 2 دیتاسنتر است که بنده احتمالا با مجازی کردن سرور پهنای باند نزدیک 10 تا 20 ترابایتی رو مصرف کنم ، و می خواستم از هر 2 سرویسشون سرور 12 هسته ای رو بگیرم که آخرین پلن سرور است .

در خرید هتزنر زده که انتخاب هارد به اختیار شما من این رو دقیقا نفهمیدم باید برای چیزی که انتخاب می کنیم هزینه ای بدیم ؟

متشکر - من به شدت ضروری نیاز به سرور دارم و سریعا می خواستم بگیرم و نماینده ای اگر در ایران دارند یا می تونن خرید کنند بگن ممنون می شم .

smartieuser
September 25th, 2011, 17:23
هتزنز میگه هاردش رو هر چی دوست داری انتخاب کن و هزینه هر کدوم اضافه میشه روی هزینه ماهیانه سرور

turboo
September 25th, 2011, 17:27
شما خودتون یا کسی نماینده آن هست در ایران یا می توانید خرید کنید ؟

الان به نظر شما باز گیگا خوب هست یا هتزنر ؟ با این تفاصیر به نظر من با اینکه هزینه هارد اضافه می شه به نظر بنده از گیگا 12 هسته رو بگیریم + پورت 1 گیگ بهتر نیست ؟

blueline
September 25th, 2011, 17:32
به نظر من از هتزنر بگیر من الآن از هتزنر دارم راضیم سرعت پورتش عالیه من که میگم از هتزنر بگیر سرعتش معرکس

Amir.Mansoury
September 25th, 2011, 17:32
گیگا اون مقدار امکانات را نداره.
هتزنر بهتره.

turboo
September 25th, 2011, 17:37
خیلی متشکر حالا یک سوال من یک سرور بیام عقب و سرور D-Eq8 رو بگیرم + پرت 1 گیگ من برای حساب کتاب خودم می پرسم من با Open Vz چند تا VPS در حد مصرف پایین می تونم ازش بگرم ؟

smartieuser
September 25th, 2011, 17:51
در کل سیستم های دسکتاپ رو نباید انتظار خیلی زیادی ازشون داشت اما در کل زیر بار نه چندان زیاد جواب میدن

قیمت بدون وت هم برای هتزنر این میشه :

EQ8 74.79 Euro
FlexiPack 12.61E Euro
GBit-Port 32.77 Euro

چون اینجا بخش آموزش هست نمیتونم بهتون آفر بدم اما توی قسمت فروش انجمن چک کنید میتونم در خدمتتون باشم.

MbjHosting
September 25th, 2011, 18:00
سلام.
از نظر بنده Hetzner بهتر است.

اگر نیاز به اطلاعات بیشتر داشتید پ.خ ارسال کنید.

kingoftehran
September 26th, 2011, 11:43
گیگا آشغال به تمام معنا هست.
هتزنر خیلی بهتره

turboo
September 26th, 2011, 12:30
دوستان از هتز بهتر می شناسن ، همینطور داره زمان برای ما می گذره و کاری تنوستم بکنم هنوز ، هر چی جل تر می ریم برای خرید سنگ های بیشتری جلو پامون می یفته ،

MagicVps.Com
September 26th, 2011, 12:52
اگر انتخابتGiga - Internathional
و هتزنر هست Giga - Internathional
را بیخال بشو و هتزنر بچسب

وگرنه که باز انتخابهای بهتری دارید البته باید تصمیمت بگیری که اروپا باشه یا امریکا باشه سرورت

m.hoseynpur
September 26th, 2011, 12:59
هتزنر انلاین انتخاب مناسبتری نسبت به گیگااینترنشنال هست

turboo
September 26th, 2011, 13:30
اروپا و آمریکا نباشه بهتره ، حوصله این که یک روز بیام ببینم سرور رو خاموش و تخریم کردن ما رو ندارم ، البته خوب شنیدم هلند لیزوب هم اینطور است (خودم روش هستم) اما در کل یک دیتاسنتری اگه بتونید معرفی کنید که کار من رو در زمینه VPS با Open VZ راه بندازه و سرور هاش DEsktop نباشن و هزینش هم کلا بالای 250 تومن نره خیلی عالی هست . به اسپم هم کاری نداشته باشه و IP به اسم ثبت کنه که عالی تر هست .

MagicVps.Com
September 26th, 2011, 13:37
اروپا و آمریکا نباشه بهتره ،

خوب المان هم اروپا هست دیگه گیگا و هتزنر هم جفتشون مال المان هست
اگر میخواهی که دسکتاپ نباشه از سورهای سوییس بگیر سرورها هم سوپر میکرو هستند و جزو گرید وان هستش سوپر میکرو
در مورد اسپم هم حتی درپیتترین دیتا سنتر به اسپم گیرمیدن و هیچ دیتا سنتری به اسپم رحم نمیکنه و جریمه خواهد داشت و حتی ممکنه سرور اصلی ببندین

پس اگر دنبال جایی هستی که با اسپم مشکل نداره نگرد نیست پیدا کردی معرفی کنی کل هاستنگها و سرور فورشها چه اختتصی چه مجازی دعات میکنند یه شرینی خوب هم برات درنظر میگیرند

turboo
September 26th, 2011, 13:50
اشتباه تایپ بود همون آمریکا منظورم هست ، :55:

velia.net هم با اسپم کاری نداره و IP به اسم هم می زنه ، نمی دونم در موردش چیزی می دونید یا نه ؟؟

MagicVps.Com
September 26th, 2011, 13:55
غیر ممکنه هست مطمنا اینطوری نیست و شما سررو داشته باشید و اسپم کنه حتما برخورد میکنند میتوندی امتحان کنید و ببینید

turboo
September 26th, 2011, 14:06
نه در اون حد ، تخلف که بشه سرور خاموش نمی کنه و جزیمه کنه ، مثل گیگا !

لا اقل یک اخطاری می ده و بعد می گه اون vps رو خاموش کن همین

---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:05 PM ----------

باز می گم اگر شما بیشتر در موردش می دونید بگید ، من زیاد هم نمی شناسمش .

the_coder
September 26th, 2011, 14:33
سلام
درسته که اسپم رو توی هیچ دیتاسنتری (حتی دیتاسنتر های وارز) مستقیما نمیگن که که مجازه
اما بعضی دیتاسنتر ها حساسیتشون روی این موضوع خیلی کمه
مثلا velia چون میل Abuse میل خود شماست ، مستقیما به ایمیل شما میاد و کاری به اونا نداره مگر موارد خیلی خاص
یا ecatel که اونم خیلی خیلی کم حساسه عملا می تونم بگم برخوردی نمی کنه باهاتون

turboo
September 26th, 2011, 15:19
پس با این حساب ما از همون Velia می گیریم تا ببینیم چه جور با ما راه میاد و مشکلی نباشه رو همون فعالیت می کنیم . خیلی متشکر از همه دوستان این مشکخصاتی که در Velia زدم خوب هست ؟

http://up.usblog.ir/images/x7pgnzkf5sfyj7s3ijd.jpg

the_coder
September 26th, 2011, 15:30
فقط بهشون بگید ای پی از این رنج نباشه : 85.195.85....
چون این رنج روی پارس انلاین مورد داره
اینجا هم لطفا اعلام کنید : http://www.webhostingtalk.ir/f34/31290/

kingoftehran
September 26th, 2011, 17:48
دوست عزیز برای من که فرقی نمی کنه ولی آمریکا روی این موارد خیلی خیلی حساس هستند محتاط باشید.

the_coder
September 26th, 2011, 17:55
دوست عزیز برای من که فرقی نمی کنه ولی آمریکا روی این موارد خیلی خیلی حساس هستند محتاط باشید.
ببخشید کدوم dc منظورتون بود؟

smartieuser
September 26th, 2011, 18:35
خوب راستش خیلی چیزا تغییر میکنه ! به نظر من نباید به این که گیر میدن یا نمیدن فکر کنین ! باید ببینین کدوم یکی سابقه بهتری دارن

مثلا نت دایرکت یا همون لیزوب آلمان کلا مشکل خاصی با ابیوس رپورت نداشت اما بدون هیچ اخطار قبلی زدن کل سرورهای امین عزیز رو فرستادن هوا !

جایی رو انتخاب کنین که قوانینش مشخص تر و منطقی تر باشه ! مثلا هتزنر آلمان روی همه موارد حساس هست تقریبا اما همیشه 24 ساعت وقت میده تا مشکل رو برطرف کنین و اگر نکردین آیپی شما رو نال روت میکنه.

kingoftehran
September 27th, 2011, 11:53
با سلام
دوست گرامی،کللیه دیتاسنتر های آمریکایی کلا طابق قوانین هستند و نظم خاصی دارند.
در کل بایستی از ابتدا گام را محکم بردارید.