PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درباره قیمت یک وی پی اس

mahkoom021
September 25th, 2011, 17:04
سلام
من تو یه سایتی میگشتم دیدم نوشته وی پی اس با این مشخصات
رم 512
پهنای باند 1ترا
هارد 50
.......

ماهی 7500 :-؟:-ss

موضوع چیه ؟
الان قیمت وی پی اس 512 رو 15-20 تومانه اینچوری به این قیمت میده ؟
سوال من درباره سیاست کاریه این دوستمون نیستا
سوال من اینه که مجازی سازیش openVZ هست تو همین فروم هم یه جا رو دیده بودم که با همین مجازی سازی همین قیمت میداد واسه همین سوال پرسیدم
این مدل مجازی سازی چیزه خاصی داره که کلا ارزونه ؟یا من اشتباه میکنم؟چون یادمه اون افر دهنده تو این فروم میگفت رو وی پی اسش نمیشه یه سری کارا مثه اکانتینگ و یا رپید لیچ راه انداخت
میخواستم ببینم دلیلش این مجازی سازیه ؟یا سیاست کاریشون رو ارزون دادنه
من دنباله وی پی اس واسه لیچر میگشتم و 512 عالیه واسه اینکار و قیمتشم که دیگه خیلی ارزونه(اخه لیچر 2نفره اس هزینه بالا بی دلیله)
یعنی این افر به کارم میاد مگه اینکه تو این مجازی سازیش خبری باشه که من نمیدونم
ممنون میشم راهنمایی کنید

Amir.Mansoury
September 25th, 2011, 17:35
OpenVz امکان Oversell به مدیر سرور میده.اگر مدیر سرور با انصاف باشه خودش روی منابع مدیریت میکنه.
واسه لیچ دونفره که اگر به سرور هم فشار نیاد به نظر من OpenVz خوبه.

به توجه به تجربه من OpenVZ بهترین مجازی سار برای لینوکس است/.

blueline
September 25th, 2011, 17:36
اپن وی زد برای سرور ها با منابع اشتراکیه اینی که میبینی 512 نوشته مثلا 256 مگ رم داره و در صورت نیاز اگر رم خالی هم روی سرور باشه از 256 مگ دیگه میتونه استفاده کنه یعنی 256 مگ رم اختصاصی و 256 مگ رم اشتراکی که میشه 512 مگ رم

mahkoom021
September 25th, 2011, 17:48
حتی اگه 256 هم باشه خیلی خوبه الان 256 زیره 10 نمیدن
اون قضیه افری که تو همین انجمن هست چی ؟پس این که مثلا رو همه open vz ها نشه اکانتینگ راه انداخت یا لیچر زد یه قانون کلی نیست دیگه و فقط رو افرای اون اقا اینجوری بوده ؟

این قیمت واسه صاحب سرور میصرفه (با این مجازی ساز) که نیاد سرویس بی کیفیت بده ؟(تو وی ام ویر تا اونجایی که دیدم و فهمیدم نمیصرفه)
اگه کل مشکل این قضیه اورسل اینه که بجای 512 رم 256 گیرت میاد مشکلی نیست چون من الان همین کارو دارم رو 256 میکنم
فقط دان نشه
الان یه هاست بیخود بگیری 1گیگو با 20گیگ پهنا میدن 4تومن تازه زرت زرت واسه فشار به سرور میبندنش