PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در استفاده از ایمیل یک سرور دیگر

vahab00
September 25th, 2011, 13:46
سلام دوستان . من ای پی سروری که whmcsم روش نصبه توسط یاهو بلوک شده ولی جیمیل سالمه و میفرسته
آیا راهی هست من تنظیمات ارسال ایمیل Whmcsم رو وصل کنم به یه سرور دیگم.اون سالمه و کار میکنه
آیا راهی هست ؟
اگه میشه ی آموزش کوچولو بدید
روی سرورم اس اس ال فعاله و تو راهنماییتون بگید که آیا جایی باید اس اس ال رو انتخاب کنم یا نه
و یه سوال دیگه
آیا راهی نداره به کاربر اجازه ندم با یاهو و... ثبت نام کنه . یعنی فقط از جیمیل بتونه ثبت نام کنه
ممنون از لطفتون

m.hoseynpur
September 25th, 2011, 13:48
سلام دوست خوبم.ایمیلتون رو تعویض کنید یکی دیگه بزارید

vahab00
September 25th, 2011, 14:44
آی پی بلوک شده و با تغییر ایمیل درست نمیشه یه راهی میخوام که بشه با اون یه سرور که بلوک نیست ایمیل هام رو بفرسته ---------- Post added at 01:44 PM ---------- Previous post was at 12:59 PM ---------- دوستان لطفا از ارسال اسپم خودداری کنید . این مشکل جدیدا مشکل اکثر دوستان و همکاران گرامی شده لطفا از ارسال اسپم خودداری کنید تا کسی که بلده راهنمایی کنه s.w.a.t جان ممنون از لطفت که جلوی اسپم ها رو میگیری راستی تو رسیلر کلاب یه قابلیت ایمیل فری داره که میشه ایمیل ساخت و فرستاد اگه بشه به اون هم وصل کرد تا ایمیل ها ارسال شه عالیه دوستان لطفا یک نفر کمک کنه خیلی مهمه این بحث اکثر دوستان و همکارانی که میشناسم این مشکل رو دارند

vahab00
September 26th, 2011, 14:57
کسی از دوستان نیست کمکمون کنه ؟ ای بابا بد جور گیریم