ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست آموزش نحوه ی کنترل و مانیتورینگ پهنای باند VPS ها در VMware

IRanMAX
September 25th, 2011, 03:14
با سلام من آموزش نحوه ی کنترل ( مانیتورینگ ) پهنای باند وی پی اس ها رو در VMware (نسخه ی 4.1) میخواستم. مثلا چگونه یک وی پی اس با پهنای باند 500 گیگابایت و یکی دیگر با پهنای باند 1000 گیگابایت ایجاد کنم؟ من جستجوی زیادی انجام دادم و میدونم باید از نرم افزار هایی مانند cacti یا prtg یا mrtg استفاده کنم و یا از میکروتیک هم میتونم استفاده کنم اما دوستان سوال اینجاست که چگونه و چطور باید این سیستم ها رو راه اندازی کنم ؟ از کجا دریافت کنم و چطور مدیریت کنم ؟ دوستان خواهش میکنم دانسته های خود رو به اشتراک بگذارید و یک راهنمای قدم به قدم کامل ارسال کنید زیرا که این مشکل بسیاری از کسانی هست که اطلاعات کافی در این ضمینه ندارند از مدیران عزیز هم درخواست میکنم در صورت امکان برای راهنمایی قدم به قدم کمک کنند با تشکر فراوان

Mehdi_Enter
September 25th, 2011, 05:19
منم میخوام کسی نیست آموزش یده :d

E!3
September 25th, 2011, 09:22
سیستم های مانیتورینگ پهنای باند فقط مانیتور میکنن و یا نهایتا میتوانید Alarm بگذارید. مثل کنترل پنل های هاست نیست که Limitation داشته باشند.

اطلاعات کامل در مورد Prtg
PRTG Network Monitor - intuitive network monitoring software (http://www.paessler.com/prtg)

این هم Cacti
Cacti: The Complete RRDTool-based Graphing Solution (http://www.cacti.net)

امکان نوشتن اسکریپت برای مانیتور و Limit کردن پهنای باند ماشین های مجازی وجود دارد :)

arao
September 25th, 2011, 12:36
برای محدود کردن در کنسول vsphere در قسمت configuration گزینه networking رو بزنید و یه network رو add کنید و برای اون محدودیت رو بزارید
حالا هر vps که میخواید بسازید موقع انتخاب شبکه اون شبکه که محدود کردید رو انتخاب کنید
برای مونیتورینگ هم در قسمت perfermence میتونید مانیتور کنید
راستی برا خودت مانیتورینگ رو میخوای یا برا اونا که بهشون vps میدی؟

sasan_blue
September 25th, 2011, 13:07
امکان نوشتن اسکریپت برای مانیتور و Limit کردن پهنای باند ماشین های مجازی وجود دارد :)

اسکریپت رو ندارید؟

atilnic
September 25th, 2011, 13:12
سلامت

وی خود انجمن هست
همکاران آموزش به تازگی گذاشته بودن
ولی محدود کردن نیست
برای کنترل هستب

ا تشکر

arao
September 25th, 2011, 13:31
سلامت

وی خود انجمن هست
همکاران آموزش به تازگی گذاشته بودن
ولی محدود کردن نیست
برای کنترل هستب

ا تشکر
اسکریپتش هست ؟
رایگانه؟
ادرس یا موضوع انجمن رو میگید؟

E!3
September 25th, 2011, 14:14
برای محدود کردن در کنسول vsphere در قسمت configuration گزینه networking رو بزنید و یه network رو add کنید و برای اون محدودیت رو بزارید
حالا هر vps که میخواید بسازید موقع انتخاب شبکه اون شبکه که محدود کردید رو انتخاب کنید
برای مونیتورینگ هم در قسمت perfermence میتونید مانیتور کنید
راستی برا خودت مانیتورینگ رو میخوای یا برا اونا که بهشون vps میدی؟
این راه کاملا اشتباه است دوست عزیز :)
با این کار کل network ای که ساخته اید بین ماشین های مجازی به اشتراک گذاشته می شود و از محدود کردن ضرر خواهند دید :)
فرض کنید پورت را به 10Mbps محدود می کنند و این 10Mbps را بین 10 ماشین مجازی به اشتراک میگذارند. اگر تست نکردید حتما تست کنید. متوجه خواهید شد فاجعه رخ می دهد :)

اسکریپت رو ندارید؟
خیر عزیزم
برای اینکه بهترین نتیجه را به شما بدهد باید بصورت اختصاصی و حرفه ای برنامه نویسی شود :)

اسکریپتش هست ؟
رایگانه؟
ادرس یا موضوع انجمن رو میگید؟
همون Prtg و Cacti هست که کار مانیتورینگ انجام می دهند.

sasan_blue
September 25th, 2011, 21:04
توی فاروم های انگلیسی زبان چیزی پیدا نکردم...
اونها نهایت بحثشون به محدودیت پورت می رسید

خیر عزیزم
برای اینکه بهترین نتیجه را به شما بدهد باید بصورت اختصاصی و حرفه ای برنامه نویسی شود :)

منظورتون با cli خود وی ام ور هست؟

razavihost
September 30th, 2011, 20:11
با میکروتیک میشه

tizparvaz
March 29th, 2012, 12:00
با میکروتیک میشه

اگه با میکروتیک این کار انجام بشه اینتنت تو سرورا کش نمیشه ؟

astro.alireza
March 29th, 2012, 16:08
شما می تونید از یه میکروتیک به عنوان گیت وی کل سرورهای مجازی استفاده کنید
بعد با برنامه ای مثل cacti گزارش مصرف پهنای باند رو برای هر آی پی از میکروتیک بگیرید
یه addon واسه whmcs هست که نمودار cacti رو توی پنل کاربر نشون می ده و در صورت مصرف بیش از حد فاکتور صادر می کنه ولی ساسپند نمی کنه
می شه خیلی راحت ماژولی نوشت تا سرور رو ساسپند کنه

tizparvaz
April 30th, 2012, 19:04
بعد با برنامه ای مثل cacti گزارش مصرف پهنای باند رو برای هر آی پی از میکروتیک بگیرید
یه addon واسه whmcs هست که نمودار cacti رو توی پنل کاربر نشون می ده و در صورت مصرف بیش از حد فاکتور صادر می کنه ولی ساسپند نمی کنه
میتونید آموزشی چیزی مربوط به تنظیمات داخل میکروتیک بدین ؟
و این برنامه cacti چطوری کار میکنه
واسه فاکتور ایجاد کردن زیاد مهم نیست فقط میخوام بتونم مونیتور کنم مصرف سرورارو و اگه خیلی رفت بالا ساسپند کنم همین

nasa_de
December 4th, 2012, 13:57

سلام دوستان،

جناب اسکندری آیا در تمامی دیتا سنتر ها این امکان وجود داره که بتونیم میکروتیک نصب کنیم؟

astro.alireza
December 7th, 2012, 14:44
سلام دوستان،

جناب اسکندری آیا در تمامی دیتا سنتر ها این امکان وجود داره که بتونیم میکروتیک نصب کنیم؟

سلام دوستان،

سلام
بله می شه نصب کرد اما واسه کارهای حرفه اصلا توصیه نمی شه چرا که:
میکروتیک محصولات vmware رو به صورت رسمی ساپورت نمی کنه و برنامه ای به عنوان vmware tools برای میکروتیک وجود نداره. همین باعث می شه میکروتیک به جای pravirtualization از full virtualiazation برای دسترسی به رم و کارت شبکه سرور اصلی استفاده کنه که کارایی رو به شدت کاهش می ده و اصلا مناسب نیست
به جای میکروتیک می شه از سیستم های بهینه تر مثل pfSense و vyatta استفاده کرد که vyatta از همه اش بهتره. ساپورت کامل ESXi + سرعت بالا در فورواد پکت ها می تونه در شرایط مناسب سرعت ۱۰ گیگابیت بر ثانیه رو تامین کنه که این توی میکروتیک در حدود ۲۰۰ مگابیت بر ثانیه است.
تنها ایراد vyatta اینه که نسخه رایگان اون به صورت به صورت CLI هست و اینترفیس گرافیکی نداره. البته تنظیمات vyatta نسبت به میکروتیک پایه ای تر و سخت تر هست.
در مورد مواردی که دوستان واسه کنترل پهنای باند، ایجاد خودکار وی پی اس و ... مطرح می کنند باید بگم که ESXi در واقع هسته سیستم مجازی سازی هست و اصلا نباید ازش انتظار داشت که از این کارهای انجام بده. vCenter با اتصال به ESXi به شما API ها و SDK های لازم رو ارایه می ده تا بشینید برنامه بنویسید و یک کنترل پنل کامل برای مدیریت سرورهای مجازی به کابران خودتون بدید. اینکه شما بخواید با امکانات ناچیز خود ESXi یه پروژه رو مدیریت کنید کاملا غیر ممکن هست.