ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گیر کردن در دو راهی برای انتخاب هاست مناسب

zirefi
September 24th, 2011, 18:40
سلام
دوستان من الان یه سایت دارم که 6 ماهش میشه و تا حالا بر روی یه سرویس هاستینگ بوده اما الان بدلیل گرون کردن سرویسش مجبور به انتقال سایتم به هاستینگ دیگه ای می باشم در بین دو راهی گیر کردم از هر کی می پرسم میگه که از همون اول یه هاست قدرتمند انتخاب کن بیشتر افراد هم میگن نت افزار خوبه منم تصمیم به انتخاب نت افزار کردم اما نمیدونم کدوم سرویسشو انتخاب کنم خودم که میگم اول سرویس نقره ایشو انتخاب کنم بعدا اگه لازم بود کم کم در صورت نیاز سرویس های سرویس طلایی ، سرویس الماس 1 و سرویس الماس 2 رو انتخاب کنم اما بعضی از دوستان میگن که برم همون اول سرویس الماس 1 رو انتخاب کنم میگن اگه میخوام از همون اول با قدرت سایت بالا بیاد هاست قدرتمند رو باید انتخاب کرد حالا نمیدونم باید چیکار کنم پولشم خوب کم نیستش ماهانه 19 هزارتومنه!!! از کجا بیارم نمیدونم حالا دوستان لطفا نظر بدن و منو راهنمایی کنن که چیکار کنم بهتره؟
با تشکر ممنون از همه ی دوستان

vahab00
September 24th, 2011, 19:15
سلا م دوست من
من با نظر خود شما بیشتر موافقم
اگه قرر باشه سایت شما با 1گیگابایت بالا بیاد و بعدا مثلا بعد 2 ماه نیاز به 1.5گیگ یا 2 گیگ دارید چرا میخواید از همون اول سرویس بالا انتخاب کنید؟
از کم شروع کنید . توجه داشته باشید که سرور مثلا همون پنل 1 نت افزار و سرویس پنل الماس 1 هز دو یکی هستند و فقط حجم و.. کم و زیاد شده
پس ربطی به قدرت سرور نداره.چون در هر دو صورت سرور یکی هست
بنظر من به عنوان یه دوست از همون سرویس کم شروع کنید هر وقت نیاز به آپدیت داشتید سرویستون رو آپدیت کنید و هیچ مشکلی پیش نمیاد و نیاز به انتقال و.. نداره
باز میل خودتونه
موفق باشید
یا حق

Mehdi92
September 24th, 2011, 20:49
سلام،
منم با نظر دوستمون موافقم از کم شروع کنید کم آوردید ارتقا میدین، در مورد نت افراز هم دوستام داشتن میگفتن کیفیت مناسب و پشتیبانی خوبی داره.

kingoftehran
September 25th, 2011, 14:21
با سلام
هاستینگ خوب هاستینگی هست که امکان ارتقا به صورت روز شمار رابرای شما فراهم نماید.
حق شما هست که ابتدا با پلن ارزان شروع و در صورت نیاز به پلن های بالاتر آپگریت نمایید.

salar74_a
September 25th, 2011, 14:38
از کم شروع کن هر وقت پر شد باز ارتقا بده

zirefi
September 26th, 2011, 19:31
ممنون از همه دوستان همون نظر شما رفتم یه هاست گرفتم هر وقت نیاز شد ارتقا میدم