PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : توضیح مراحل اجرای ESX 4 روی Vmware Workstaion

kiomars mohtashami
September 24th, 2011, 13:01
با سلام خدمت کلیه دوستان .من یک مشکل دارم.با توجه به مهم بودن مقوله مجازی سازی و رفتن بیشتر سازمانها به سمت بستر مجازی سازی (Virtualization) و مهم بودن این موضوع، آموزش نصب Vmware esx را برای من توضیح دهید . آیا میشود آنرا جداگانه همانند یک سیستم عامل در کامپیوتر نصب کرد؟ حتما باید مادربرد قابلیت مجازی سازی (VT) داشته باشد.کامپیوتر من پنتیوم 4 است آیا می توانم جهت تمرین esx را روی آن نصب کنم؟ چه نسخه ای باید استفاده کنم؟ سازگاری های سخت افزاری را توضیح دهید و چگونگی نصب در کامپیوتر. ممنون می شوم کمکم کنید.

ajax234
October 4th, 2011, 14:42
لطفا این آموزش رو زود تر شروع کنید
مرسی

kiomars mohtashami
October 4th, 2011, 22:12
دوست عزیز با سلام.گویا متن پست من را خوب متوجه نشدید.من درخواست کمک کردم.منظورم سوال از چگونگی نصب و سازگاری سخت افزاری برای esx بود.من خودم احتیاج به راهنمایی دارم.اطلاعاتم کم است.فقط یکبار یک نسخه esx قدیمی را ابتدا روی vm ware work station 7 نصب کردم.بعد آنرا روشن کرده که محیط آن منویی بود ( مثل محیط بایوس- گرافیکی نبود)باید پسورد و تنظیمات IP را پیکربندی می کردی.آنوقت با یکبار restart و بالا آمدن یک IP خاص ظاهر می شد که باید این IP را در مرورگر وارد می کردی( مثل تنظیم مودم ADSL) صفحه هشدار ssl می آید که continue را انتخاب و یک صفحه مربوط به vm ware ظاهر می شود.یک لینک دانلود در سمت راست و بالای صفحه جهت دانلود(local یا محلی یعنی بدون نیاز به اینترنت) به نام
download vmware infrastructure client وجود دارد. بعد از نصب در صورت روشن بودن esx اولیه یا همان host device در infrastructure client با زدن نام root و پسوردی که تعیین کرده ایم log on کرده که در این ماشین می توان انواع سیستم عامل را نصب کرد .در این ماشین می توان IP سیستم عامل ها را متفاوت از IP ماشین مجازی باشد. تنظیمات آن در تاپیکها پیدا می شود.
منظور سوال من چیز دیگری است.این نسخه با ورژنی که مستقیما روی کامپیوتر نصب می شود متفاوت است.منظورم esx 4 به بعد است که باید مادربرد کامپیوتر در بایوس قابلیت فعال سازی (VT(virtuall technology را داشته باشد.بحث ram و cpuهم هست.در مورد این نسخه سوال دارم.کسی می تواند کمکم کند؟