توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نسخه ی کامل و کرک شده ی Mikrotik 5.7 Level 6
Ahoora_SS
September 24th, 2011, 00:00
پس از انجام تست های نهایی تصمیم به انتشار نسخه ی کامل و کرک شده ی Mikrotik 5.7 Level 6 با فرمت vmdk آماده ی گرفتم. لایسنس این نسخه به صورت مادام العمر بوده و تمامی ابزار ها بصورت پیشفرض نصب شده اند.
آموزش نصب : پس از unzip کردن فایل Mikrotik 5.7 Level 6 (zagros-data.com).vmdk را در دیتااستور سرور خود آپلود کنید سپس یک ماشین مجازی جدید ایجاد کرده و تمامی مراحل آن را تا ساخت هارد دیسک ادامه دهید سپس همانند عکس زیر Use an existing virtual disk را انتخاب کرده و در مرحله ی بعد فایل میکروتیک را انتخاب کنید.
برای تعیین آی پی پس از باز کردن کنسول ماشین مجازی, پس از وارد کردن اطلاعات زیر :
یوزرنیم : admin
پسورد : ندارد
دستور setup را تایپ کنید و پس از آن به ترتیب a برای تعیین آی پی و g برای تعیین gateway را بزنید.
موفق باشید
پ.ن : با فروپاشی (!) آپلود سنتر ایران بلاگ عکس های لینک ها هم که اونجا آپلود کرده بودم داون شدن و برای همین لینک ها در دسترس نبودن که مشکل رو برطرف کردم
mohsen1
September 24th, 2011, 04:34
فایل ایزو رو ندارید؟
rn4j1m1
September 24th, 2011, 04:43
فایل ایزو رو ندارید؟
فایل ایزو وجود نداره
درواقع این نسخه اصلا کرک نشده و دوستان دارن از باگی که وجود داره استفاده میکنن
اگه شما واسه یه وی پی اس لایسنس بگیرید ، اون فایل لایسنس واسه تمامی وی پی اس هایی که از روی فایل هارد یا تمپلیت وی پی اس اول ساخته شدن قابل استفاده هست
mohsen1
September 24th, 2011, 08:57
نسخه رایگان یا نسخه ای که کرک شده باشه و ایزو هم داشته باشه موجوده؟
rn4j1m1
September 24th, 2011, 09:10
تا جایی که من میدونم اخرین نسخه ای که کرک واسش وجود داره 3.22 هست (ممکنه من اشتباه کنم)
Ahoora_SS
September 24th, 2011, 11:01
ایزوی نسخه ی رایگان ورژن 5.7 وجود داره اما محدودیت استفاده ی تک کاربره داره (برخلاف نسخه ی کرک شده ای که ارائه شده و بصورت سطح 6 قرار داده شده)
ایزوی نسخه ی رایگان رو از لینک های زیر میتونید دانلود کنید :
2Shared : 2shared - download mikrotik_5.7_zagros_data.com_.iso (http://www.2shared.com/file/E0MPyD0v/mikrotik_57_zagros_datacom_.html)
4Shared : mikrotik_5.7_zagros_data.com__2.iso - 4shared.com - online file sharing and storage - download (http://www.4shared.com/file/r8XWRvbp/mikrotik_57_zagros_datacom__2.html)
hotfile : Hotfile.com: One click file hosting: mikrotik_5.7_zagros_data.com_.iso (http://hotfile.com/dl/130557507/773cfd4/mikrotik_5.7_zagros_data.com_.iso.html)
MEGAUPLOAD : MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service (http://www.megaupload.com/?d=SL9CK20T)
Rapidshare : https://rapidshare.com/files/792187040/mikrotik_5.7_zagros_data.com_.iso
اما نسخه ی 3.20 دارای ایزو همراه با کرک وجود داره و از وبسایت زیر میتونید اونو دریاقت و کرک کنید :
میکروتیک نسخه 3.20 کرک شده !! + اموزش نصب و کرک کردن Ahmad Choopani Official Website (http://www.achoopani.ir/archives/mikrotik/mikrotik-3-2-with-crack-and-learning-full-crack.aspx)
sasan_blue
September 25th, 2011, 12:39
تمپلت های ESX با Workstation تفاوت نداره؟
میتونم از این نسخه روی workstation استفاده کنم؟
arao
September 25th, 2011, 14:17
این باگی که داره مشکل زا نیست؟
Mehdi_Enter
September 26th, 2011, 06:21
کسی آخرین ایزوی نسخه ی رایگان را داره قرار بده .. ممنون
imane
September 29th, 2011, 19:11
سلام دوستان ، من فايل رو دانلود كردم . خواستم vmdk رو تبديل به vhd بكنم error داد
Error opening file (2) [2]
G:\Mikrotik 5.2 Cracked Level6.vmdk
1- اين داره ميگه كه اين mikrotik 5.2 هست. حالا 5.2 يا 5.7 براي من مهم نيست ولي
2- يكي لطفا key يا license رو ميتونه به من بده
با سپاس
parsreseller
September 29th, 2011, 20:10
میکروتیک 5 کرک شده (تست نکردم)
لطفا دوستانی که دانلود و تست کردند نتیجه رو بگن
دانلود (http://www.mediafire.com/?jcgmmak2ng3lgqg)
imane
September 29th, 2011, 22:09
مشكل convert به vhd حل شد . ورژن كه 5.2 هست . سرور start ميشه بعدش سريعا خاموش ميشه. كسي با vmware تست كرده؟
اگر كار ميكنه license رو لطفا اعلام كنيد. با سپاس.
imane
September 30th, 2011, 19:07
چيزي كه متوجه شدم ، ميكروتيك 5 با Hyper-V سازگار نيست ، فقط VMware
من از vmware server 2 استفاده میکنم
ایا این فایل در او هم قابل اجرا هست؟
PENOIL
October 7th, 2011, 02:46
تا جایی که من میدونم اخرین نسخه ای که کرک واسش وجود داره 3.22 هست (ممکنه من اشتباه کنم)
3.7 من کرکشو دارم
درواقع 3.2 نصب میکنید بعد روش 3.7 بریزی دیگه لایسنس نیمخواد
Mehdi_Enter
October 7th, 2011, 04:36
3.7 من کرکشو دارم
درواقع 3.2 نصب میکنید بعد روش 3.7 بریزی دیگه لایسنس نیمخواد
خوب همین که الان توی پست اول هست چرا نصب نمیکنید .. خیلی ساده و خیلی خوب هست
لازم نیست 3.2 نصب کنی
taghi.karimi
October 9th, 2011, 22:05
از دوستان نسخه پست اول را کسی کانفیگ شده اش را داره؟کانفیگ پورت .؟اسپم و تورنت ممنون
koorosh_kabir
October 12th, 2011, 15:26
اگه یکی از دوستان کانفیگ کنه خیلی خوب میشه واسه اسپم من خیلی بهم ابیوز اسپم می خوره یا حداقل بگید کجاها و چی ها را باید ببندیم مرسی
taghi.karimi
October 12th, 2011, 18:51
تورنت را که آقا رحمان تو یه تاپیک توضیح دادن.تو انجمن هست! یه آموزش دیگه هم بود که یه فایل آماده هست از خود میکروتیک میگیری و میریزی رو سرورخودش پورتهای خطرساز و پورت هایی که ویروسها خودشونو انتقال میدن رو بسته!
rezakhan
October 20th, 2011, 23:27
نیازی به رفتن به setup و .. نیست.
پس از اینکه یوزر پس رو دادید و وارد شدید این دستور رو وارد کنید :
ip address add
your ip address/24
ether1
ip route add gateway=your gateway ip
offlinebaz
October 22nd, 2011, 17:29
توی این نسخه ether1 و ether2 موجود نیست فقط باید ether3 رو اضافه کرد
rezakhan
October 23rd, 2011, 11:57
چرا من ether1 تعریف کردم و مشکلی نداشت. فقط اگه واسه اینترنت ماهواره ای استفاده می کنید بهتره دو تا کارت شبکه تعریف کنید.
offlinebaz
October 23rd, 2011, 13:03
برای کارت شبکه دوم باید آی پی جدا تعرف کرد؟
taghi.karimi
October 23rd, 2011, 21:32
برای کارت شبکه دوم باید آی پی جدا تعرف کرد؟
بله باید آیپی جدا تعریف کرد و به جایه وی پی ان دوم میتونید از همین سرور وکارت شبکه دوم استفاده کنید!
---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------
کسی میدونه چه جوری میشه همه آیپی های ست شده تو قسمت آدرس را پاک کرد؟
paidar-net
November 22nd, 2011, 08:24
baraye config ssl rooye mikrotik ba ibsng rooye serveram ke citrx hast ehtyaj be tmplets ya fil iso daram kodoom yek az doostan filro dare va mitoone dar ekhtyare man bezare agar kasy mayel bood plz pm bede :
id: persianded@att.net
soshyianet
January 1st, 2012, 17:03
دوستان من تو VMware 8 نصب می کنم ارور می ده از اساتید کسی که نصب کرده راهنمایی کنه لطفا
و این ارور رو می دگیرم
'Mikrotik 5.7 Level 6 (zagros-data.com).vmdk' cannot be opened directly. Open the virtual machine configuration file (vmx) instead.
متشکرم و ممنون و منتظر
dollar
January 11th, 2012, 14:03
با سلام خدمت دوستان . چند سوال مبتدی داشتم . خواهشا جواب بدین . ممنون
من میخوام یک سرور بگیرم که روی این سرور 100 آی پی اختصاصی از 9 کشور میدن . اول گفتم میکروتیک نصب کنید قبول کردند . بعد گفتن اون مسوول نصب نیست و ما هم نمیتونیم نصب کنیم . یکی از دوستان گفن مجازی سازنصب کنن . بهشون گفتم گفت میتونیم براتون ESXi نصب کنیم . حالا من روی این میکروتیک نصب کنم تمام قدرت سرور و قابلیت هاش که تغییری نمیکنه (از نظرسرعت و کیفیت میگم )برای یوزرها؟ و اینکه توی قوانین سایت نوشته شده اگر از برنامه های کرک شده یا بدون لیسانس استفاده کنین بدون اطلاع قبلی سرور بسته میشه . من میخوام بدونم چطوری این مشکل را حل کنم؟ آیا میکروتیک در پست اول را نصب کنم متوجه نمیشن؟ (؟ سرور حدود 730 هزارتومن در میاد واگر بسته بشه خیلی متضرر میشم ) . و سوال آخرم اینه اگر من روی این مجازی ساز ESXi میکروتیک با لیسانس بگیرم و نصب کنم آیا ازش میشه بک آپ گرفت و روی سرورهای دیگه بدون مشکل ( لیسانس و گیر دادن) استفاده کرد؟
ممنون از پاسخ های شما
taghi.karimi
January 11th, 2012, 22:24
با سلام خدمت دوستان . چند سوال مبتدی داشتم . خواهشا جواب بدین . ممنون
من میخوام یک سرور بگیرم که روی این سرور 100 آی پی اختصاصی از 9 کشور میدن . اول گفتم میکروتیک نصب کنید قبول کردند . بعد گفتن اون مسوول نصب نیست و ما هم نمیتونیم نصب کنیم . یکی از دوستان گفن مجازی سازنصب کنن . بهشون گفتم گفت میتونیم براتون ESXi نصب کنیم . حالا من روی این میکروتیک نصب کنم تمام قدرت سرور و قابلیت هاش که تغییری نمیکنه (از نظرسرعت و کیفیت میگم )برای یوزرها؟ و اینکه توی قوانین سایت نوشته شده اگر از برنامه های کرک شده یا بدون لیسانس استفاده کنین بدون اطلاع قبلی سرور بسته میشه . من میخوام بدونم چطوری این مشکل را حل کنم؟ آیا میکروتیک در پست اول را نصب کنم متوجه نمیشن؟ (؟ سرور حدود 730 هزارتومن در میاد واگر بسته بشه خیلی متضرر میشم ) . و سوال آخرم اینه اگر من روی این مجازی ساز ESXi میکروتیک با لیسانس بگیرم و نصب کنم آیا ازش میشه بک آپ گرفت و روی سرورهای دیگه بدون مشکل ( لیسانس و گیر دادن) استفاده کرد؟
ممنون از پاسخ های شما
دوست من میکروتیک که وجود داره دارای لایسانس بوده و قابلیت آبدیت دارد!
مشکلی پیش نمیاد!
فقط یک موردی روی یک سرور اختصاصی میخواهند از 9 کشور آیپی بدهند ؟
damashi
January 12th, 2012, 14:48
اقا سلام از اینکه لینک رو برای دانلود گذاشتی خیلی ممنون اما اینو تو esxi 5.0.0 نمیشه وارد کرد
seyediali3
February 3rd, 2012, 12:39
پس از انجام تست های نهایی تصمیم به انتشار نسخه ی کامل و کرک شده ی Mikrotik 5.7 Level 6 با فرمت vmdk آماده ی گرفتم. لایسنس این نسخه به صورت مادام العمر بوده و تمامی ابزار ها بصورت پیشفرض نصب شده اند.
آموزش نصب : پس از unzip کردن فایل Mikrotik 5.7 Level 6 (zagros-data.com).vmdk را در دیتااستور سرور خود آپلود کنید سپس یک ماشین مجازی جدید ایجاد کرده و تمامی مراحل آن را تا ساخت هارد دیسک ادامه دهید سپس همانند عکس زیر Use an existing virtual disk را انتخاب کرده و در مرحله ی بعد فایل میکروتیک را انتخاب کنید.
برای تعیین آی پی پس از باز کردن کنسول ماشین مجازی, پس از وارد کردن اطلاعات زیر :
یوزرنیم : admin
پسورد : ندارد
دستور setup را تایپ کنید و پس از آن به ترتیب a برای تعیین آی پی و g برای تعیین gateway را بزنید.
موفق باشید
برادر دانلود نمیشه لطفا یه بار دیگه اپلود بفرمایید
luckybuilding
February 4th, 2012, 20:07
متاسفانه گویا قسمت Queue این نسخه در جریان کرک از کار افتاده و هرچی تعریف میکنم ترافیکی نشون نمیده! بقیه این مشکل رو ندارن؟!
farbod_47
March 17th, 2012, 16:08
آقا من این تمپلتو نصب کردم اما سرعت کانکشن های من خیلی پایینه درست هم کانفیگ کردم نمی دنم مشکل از کجاست !!! یعنی بد کانفیگ کردم؟؟
کسی تمپلت دیگی نداره ؟
midosolo
March 25th, 2012, 04:21
thax
hadimousavi
April 28th, 2012, 16:04
دوستان این نسخه که گذاشتین برای دانلود من وقتی روی سرور میرم برای نصبش ارور هارد دیسک میگیره و میگه که هاردی روی سرور نصب نیست . ممنون میشم که راهنمایی کنید
razavihost
April 28th, 2012, 16:17
http://www.webhostingtalk.ir/f65/47057/
hadimousavi
April 28th, 2012, 17:03
دمت گرم دوست عزیز
vps238
May 5th, 2012, 20:42
لینک دانلود مشکل داره
zasa
May 14th, 2012, 17:35
سلام دوستان من هم تو سایت و هم تو میکروتیک تازه وارد هستم
میشه به سوالهام جواب بدین/
1-چه طوری یوزر منیجر رو رو میکروتیک نصب کنم
2-چه طوری به یوزر منیجر وصل بشم و تنظیمات اون رو انجام بدم
مرسی
hadi
May 20th, 2012, 14:37
لینک دانلود مشکل داره، لطفا یکی دیگه بذارید
razavihost
May 20th, 2012, 14:41
http://www.webhostingtalk.ir/f65/47057/
اینجا هست.
تشکر فراموش نشه :دی
Ahoora_SS
June 26th, 2012, 14:23
لینک ها اصلاح شد
nickjoo
July 12th, 2012, 16:24
ميشه اينو روي vmware work نسب كرد ؟
اگه ميشه كمك كنيد
اگه هم نميشه من يه ميكروتيك ميخوام كه ورن 5 باشه كرك شده باشه محدو.ديت 24 ساعته نباشه
دوستان من بکاپ یه میکروتیک دیگه رو وری میکروتیک خودم اجرا کردم و الان سرور بالا نماید
چطوری میتونم با استفاده از دسترسی ادمین به سرور اختصاصی ایپی این میکروتیک رو عوض کنم که میکروتیک بالا بیاد ؟
با تشکر
ServerDL.com
September 3rd, 2012, 13:38
با سلام
دوستان من بکاپ یه میکروتیک دیگه رو وری میکروتیک خودم اجرا کردم و الان سرور بالا نماید
چطوری میتونم با استفاده از دسترسی ادمین به سرور اختصاصی ایپی این میکروتیک رو عوض کنم که میکروتیک بالا بیاد ؟
با تشکر
سلام
شما باید از طرق کنسول وارد سرور مجازی شوید و مراحل زیر را انجام دهید
ip address
print
remove 1
سرور مجازی یکبار ریبوت دهید و مجدد آی پی مورد نظر خود را تنظیم کنید
موفق باشید
taghi.karimi
September 3rd, 2012, 13:42
درود
ip address remove 0
ip address remove 1
بعد مجدد ایپی سرور را بهش بدید با گتوی
تو فایروال هم ایپی را چنج کنید تا برای ماهواره که استفاده میکنید کار بده
روز خوش
naderdvb10
September 3rd, 2012, 16:52
چرا ip رو که مینویسم تو میکروتیک تایپ نمیشه؟
hamidmatris
October 9th, 2012, 00:31
mikrotik 5.8 level 6 کرک شده امده بزارید واسه دانلود.
اقا این که ایزو نیست من ایزوشو میخوام.میشه تو مدیا فایر اپلود کنید؟
omid_tom
October 9th, 2012, 17:36
شماره 6 قوانین سایت رو بخونید دوستان:بحث در مورد کرک و عناوین مشابه ممنوع می باشد1- لطفا از ایجاد تاپیک های مغایر با قوانین سایت خودداری کنید . 2- جهت ارسال پست های انتقادی قوانین بخش مربوطه را مطالعه کنید . 3- برای مشاهده تعرفه های تبلیغاتی انجمن وب هاستینگ تاک اینجا کلیک کنید . 4- در صورتی که امکان ایجاد تاپیک در بخش فروش ندارید لطفا قوانین آنرا مطالعه کنید . 5- از ایجاد تاپیک های خلاف قوانین کشور خودداری کنید. این تاپیک ها حذف خواهد شد . 6- از ایجاد مباحث مربوط به وارز - نال (null) - کرک (crack) - هک - اتک (حمله) مربوطه خودداری کنید . 7- مسئولیت خرید و فروش های انجام شده در سایت به عهده طرفین می باشد و انجمن وب هاستینگ تاک هیچ مسئولیتی بر عهده ندارد . 8- از ایجاد مباحث مربوط به v-p-n ، اکانتینگ ، پروتکل های تونلینگ و نرم افزار های مربوطه خودداری کنید (اعم از خرید و فروش سرویس یا سرور برای اینکار یا مباحث آموزشی یا سوالات در این مورد)
ehsan7715
February 13th, 2013, 09:50
سلام نسخه ovf میخواستم کسی داره؟ ممنون
m-r-r
July 25th, 2013, 12:00
آقا هیچکدوم از لینکا کار نمیکنن؛ لینک دیگه ای نیست ؟
hpnn.wm
July 25th, 2013, 14:59
البته نسخه 5.7 رو ندارم ولی شما می تونید با مراجعه به ادرس زیر میکروتیک نسخه 6.1 که لایسنس Level 6 داره رو دانلود بفرمایید
Mikrotik RouterOS 6.1 for VMware DiGiBoY (http://www.digiboy.ir/?p=709)
hassan5099
July 25th, 2013, 15:09
آقا هیچکدوم از لینکا کار نمیکنن؛ لینک دیگه ای نیست ؟
سلام ftp پ.خ کنید تا براتون اپلود کنم
PENOIL
July 25th, 2013, 16:34
http://your-server.ir/dl/Mikrotik5-20byAGONIS.ova
sajjads24
July 31st, 2013, 06:33
سلام دوستان
نسخه ی 5.22 با level6 و کرک شده به صورت فایل iso هست :
Mikrotik-5.22_Full_Levl6_Uploaded By mri2599.rar (http://www.mediafire.com/download/gjdspgwmlaj1ju0/Mikrotik-5.22_Full_Levl6_Uploaded+By+mri2599.rar)
armageddon
September 13th, 2013, 19:21
15596
با درود
و خوشوقتم از آشنائی با دوستان عزیز و این سایت خوب تازه وارد هستم و مبتدی سئوالی از دوستان دارم من میخوام این آی پی رو وارد کنم 192.168.1.10 اول باید طبق تصویر تو
قسمت ای پی و جای 192.168.1.1 وارد کنم ؟ لطفا کامل راهنمائیم کنین الان سیستم کار میکنه میکروتیک رو دان کردم همین ورژن که تو پست اول لطف کردین و گذاشتین و ورژن
5.5 رو هم قبلا وارد کردم اونم کار میکنه و هردوشون تو وین باکس شناسائی میشن ولی وقتی تو قسمت interface و بخش pppoe client کانکشن اصلی رو ست میکنم وصل نمیشه با سپاس
armageddon
September 13th, 2013, 19:23
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f65/15596-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87-%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D9%88-%DA%A9%D8%B1%DA%A9-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%DB%8C-mikrotik-5-7-level-6-untitled-jpg
با درود
و خوشوقتم از آشنائی با دوستان عزیز و این سایت خوب تازه وارد هستم و مبتدی سئوالی از دوستان دارم من میخوام این آی پی رو وارد کنم 192.168.1.10 اول باید طبق تصویر تو
قسمت ای پی و جای 192.168.1.1 وارد کنم ؟ لطفا کامل راهنمائیم کنین الان سیستم کار میکنه میکروتیک رو دان کردم همین ورژن که تو پست اول لطف کردین و گذاشتین و ورژن
5.5 رو هم قبلا وارد کردم اونم کار میکنه و هردوشون تو وین باکس شناسائی میشن ولی وقتی تو قسمت interface و بخش pppoe client کانکشن اصلی رو ست میکنم وصل نمیشه با سپاس
hajimetal
October 31st, 2014, 15:41
سلام
دوستان کسی نسخه جدید و کرک شده و iso داره؟
لمور کاتا
October 31st, 2014, 15:49
جای مناسبی سوال نکردی
farsvideo
September 29th, 2015, 10:59
کسی کرک نسخه 6.32.2 رو داره ؟
Computer
September 29th, 2015, 11:32
سلام
از سایت زیر میتونید پیدا کنید یا درخواست بدید براتون لینکشو بذارن
http://digiboy.ir
موفق باشید