توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قطع شدن اینترنت هنگام نصب Cpanel
m.hoseynpur
September 23rd, 2011, 21:23
سلام دوستان حدود 50 دقیقه از نصب سی پنل میگذشت که اینترنتم قطع شد به طبغ Puty هم بسته شده.الان سوالم اینه ایا خودش داره نصب میشه یا قطع شده؟اگر داره نصب میشه و مطمئن هستید بگکید اگر نه دوباره برم بزنم نصب شه
Warez-Host.IR
September 23rd, 2011, 21:47
سلام دوستان حدود 50 دقیقه از نصب سی پنل میگذشت که اینترنتم قطع شد به طبغ Puty هم بسته شده.الان سوالم اینه ایا خودش داره نصب میشه یا قطع شده؟اگر داره نصب میشه و مطمئن هستید بگکید اگر نه دوباره برم بزنم نصب شه
سلام
بهتر هست مجدد اقدام به نصب کنید
موفق باشید
vahab00
September 23rd, 2011, 21:54
سلام دوستم
طبق تجربه ای که من دارم قطع نمیشه و انجام میشه عملیات نصب
حدودا یک ساعت صبر کنید و خواهید دید که عملیات انجام شده است
من شخصا تجربه دارم
البته یه بار رو 30دقیقه اتفاق افتاد و من چون عجله داشتم os ریلود کردم
لازم به ذکر است که اگه انجام نشه باید ریلود کنید سیستم رو
موفق باشید
m.hoseynpur
September 23rd, 2011, 23:49
سلام دوستم
طبق تجربه ای که من دارم قطع نمیشه و انجام میشه عملیات نصب
حدودا یک ساعت صبر کنید و خواهید دید که عملیات انجام شده است
من شخصا تجربه دارم
البته یه بار رو 30دقیقه اتفاق افتاد و من چون عجله داشتم os ریلود کردم
لازم به ذکر است که اگه انجام نشه باید ریلود کنید سیستم رو
موفق باشید
خیر دوست عزیز نیاز به نصب مجدد سیستم عامل نیست با حذف کردن فایل لاگ اینستلال و بستن برنامه های در حال اجرا براحتی میشه نصب رو از آغاز اجرا کرد من همینکارو کردم
---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------
عجب گرفتاری شدم دوباره وسط نصب اینترنتم قطع شد عجب اوضعی شده بخدا دارم روانی میشم
Maya
September 23rd, 2011, 23:53
اگر میخواهید سرور را برای بنده ارسال کنید براتون بزنم بر روی نصب
یا اگر خودتان Remote Desktop دارید با آن نصب کنید
Masoud.B
September 24th, 2011, 00:14
دستور زیر را بزنید و وضعیت نصب را ببینید :
tail -f /var/log/cpanel-install*
m.hoseynpur
September 24th, 2011, 00:18
دستور زیر را بزنید و وضعیت نصب را ببینید :
برای بار سوم زدم نصب بشه.اما مطمئن نیستم این اینترنت داغون من باز قطع نشه.این دستور دقیقا چکاری میکنه؟ادامه نصب رو نشون میده؟یا اینکه لاگ ها رو نشون میده؟
iMohsen
September 24th, 2011, 00:38
با این دستور شما میتونید ببینید چه فعالیت هایی در حال انجام در بک گراند هست ( ps aux )
اگر مثلا دستور نصب این بوده باشه : sh ./cpanel-install.sh
با این دستور میتونید ببینید در حال اجرا هست یا نه : ps aux | grep cpanel-install
اگر در حال انجام باشه نیاز به نصب مجدد نیست دیگه .
معمولا اینستالر ها زمانی که کنسول قطع میشه ادامه پیدا میکنند .
اون دستور tail -f هم میاد فایل /var/log/cpanel-install رو به صورت real-time به شما نشون میده و هر چیزی که بهش اضافه میشه رو همون لحظه نشون میده .
Masoud.B
September 24th, 2011, 00:47
برای بار سوم زدم نصب بشه.اما مطمئن نیستم این اینترنت داغون من باز قطع نشه.این دستور دقیقا چکاری میکنه؟ادامه نصب رو نشون میده؟یا اینکه لاگ ها رو نشون میده؟
بله . همون طور که دوستمون گفت لاگ نصب را به صورت رئال تایم نشون میده . البته * آخرش هست اینجا بالعکس نشون میده
سعی کنید این گونه کارها را با ریموت دسکتاپ سرور مجازی انجام بدید
m.hoseynpur
September 24th, 2011, 03:44
این اولین باری نیست که دارم سی پنل نصب میکنم به هیچ وجه مبتدی هم نیستم اما واقعا کلافه شدم ایندفعه نمیدونم چرا اینقدر کند داره نصب میشه از ساعت 23:16 برای بار سوم زدم نصب بشه الان 3ساعتو نیم هست هنوز تمام شدنی در کار نیست من حتی رو یه سرور تو 40 دقیقه شد که نصب شد دیدم این دیگه چشه من نمیدونم والا....
iMohsen
September 24th, 2011, 11:12
ما هم نگفتیم مبتدی هستید که ! داریم از موارد مشابهی که پیش اومده اینجا مینویسیم شاید مشکل شما هم به همون صورت حل بشه .
شاید از منابع سیستم کم میاره . مموری و cpu بیش از حد مصرف نمیشن ؟ نصب کننده دیگه در حال کار نیست ؟
m.hoseynpur
September 24th, 2011, 13:00
بعد از 5 ساعتو 20 دقیقه نصب شد رم که نه مونیتور میکردم همیشه 400 مگ حدودا خالی بود اما یوزیج سی پی یو 98 درصد . 99 درصد بود