ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دو درخواست از میزبان و پاسخ میزبان ( شما داور )‌

doomhammer65ir
September 22nd, 2011, 23:54
از نگر شما درخواست های بنده نادرست است یا پاسخ های میزبان بنده ؟ 1 - درخواست : روز خوش فایل زیر رو انتقال بدید به حسابم ( پوشه ی public_html )‌ http://fa.wordpress.org/wordpress-3.2.1-fa_IR.tar.gz پاسخ اوشان : با سلام این کار رو شما باید انجام بدید نه ما.... بنده : دسترسی ssh که نمیدید . درخواست انتقال فایل هم میدم میفرمایید وظیفه ما نیست . پس بنده با این اینترنت ذغالی چطور فایل بریزم رو هاست ؟ پاسخ اوشان : هیچ هاستی دسترسی ssh نداره..مشکل اینترنت شما رو هم ما باید رفع کنیم؟ -------------------------------------------------- 2 - درخواست : روز خوش میتونم به mysql از راه دور ( remote ) دسترسی داشته باشم ؟ پاسخ اوشان : اگه توی سی پنل سروری که روش هاست دادیم هست بله میتونین بنده : کدام پورت رو برای mysql باز گذاشتید ؟ اوشان : پورت 3306 هست که از راه دور باز نیست امکان باز کردن هم وجود ندارد ------------------------------------------ از نگر شما ندادن دسترسی SSH‌و remote mysql درست است ؟

sebastian
September 23rd, 2011, 00:03
از نگر شما درخواست های بنده نادرست است یا پاسخ های میزبان بنده ؟ 1 - درخواست : روز خوش فایل زیر رو انتقال بدید به حسابم ( پوشه ی public_html )‌ http://fa.wordpress.org/wordpress-3.2.1-fa_IR.tar.gz پاسخ اوشان : با سلام این کار رو شما باید انجام بدید نه ما.... بنده : دسترسی ssh که نمیدید . درخواست انتقال فایل هم میدم میفرمایید وظیفه ما نیست . پس بنده با این اینترنت ذغالی چطور فایل بریزم رو هاست ؟ پاسخ اوشان : هیچ هاستی دسترسی ssh نداره..مشکل اینترنت شما رو هم ما باید رفع کنیم؟ -------------------------------------------------- 2 - درخواست : روز خوش میتونم به mysql از راه دور ( remote ) دسترسی داشته باشم ؟ پاسخ اوشان : اگه توی سی پنل سروری که روش هاست دادیم هست بله میتونین بنده : کدام پورت رو برای mysql باز گذاشتید ؟ اوشان : پورت 3306 هست که از راه دور باز نیست امکان باز کردن هم وجود ندارد ------------------------------------------ از نگر شما ندادن دسترسی SSH‌و remote mysql درست است ؟

دوست عزیز البته بعضی هاستینگ ها اینجوری هستند شما باید تو انتخابت دقت کنی و سراغ هاستینگی بری که انتقال رایگان تو جدول مشخصات هاستش باشه
من هم برای هاست دانلود سایتم این مشکل واسم پیش اومد که با سرور ویندوزی که داشته تونستم بک آپ رو دانلود کنم روی سرور ویندوز و از اونجا ریستور کنم
شما هم اگه نمیخوای زیاد هزینه کنی میتونی با یه سرور مجازی ( با پورت 100 مگ هم کافیه) میتونی انتقال بک آپت رو انجام بدی

m.hoseynpur
September 23rd, 2011, 00:06
دوست گرامی اولا که هیج کدوم از ما میزبانان دسترسی به ssh برای مشترک هاستینگ نمیدیم.دوم اینکه باید قبل از خرید در مورد امکانات سوال کنید وقتی سرویسی خریدید یعنی قوانین اون میزبان رو پذیرفتید والان جای هیچگونه انتقادی برای شما وجود ندارد

اما درضمینه راه حال میتونید یه راپیدلچ نصب کنید فایلهاتون رو بیارید رو سرور خودتون

HugeServer
September 23rd, 2011, 00:15
درباره ssh -- به دلایل امنیتی نباید این دسترسی به کاربر داده بشه.

درباره ی mysql remote access هم شما خودتون از cPanel میتوانید این کار رو انجام بدید :
Cpanel -> Databases -> Remote MySQL
Add Access Host

موفق باشید :)

mahkoom021
September 23rd, 2011, 00:20
اما درضمینه راه حال میتونید یه راپیدلچ نصب کنید فایلهاتون رو بیارید رو سرور خودتون

هاستش دانلود نیست(داره درباره my sql میگه که فکنم هاست دانلود اینو نداشت , درسته ؟)
اگه لیچر نصب کنه مدیر هاستینگ بفهمه میاد کلا ساسپند میکندش

iMohsen
September 23rd, 2011, 00:38
در مورد اولی که درست گفته ! شما خودتون باید این کاررو انجام بدید . و در مورد دسترسی ssh هم اگر jail کرده باشن میتونستن بدن بهتون . ( jail کردن هم که سخت نیست ! مخصوصا روی سی پنل )

در مورد دومی هم که hugeserver گفتن چیکار کنید .

m.hoseynpur
September 23rd, 2011, 00:55
هاستش دانلود نیست(داره درباره my sql میگه که فکنم هاست دانلود اینو نداشت , درسته ؟)
اگه لیچر نصب کنه مدیر هاستینگ بفهمه میاد کلا ساسپند میکندش

دوست عزیز اولا که پیچوندن کاری نداره کاره چندتا سوت هست.راحت میتونن اینکارو انجام بدند

MbjHosting
September 23rd, 2011, 02:03
سلام.
100% حق با هاستینگ می باشد ( درمورد ssh ).
ولی موارد دیگر را متوجه نشدم.
پست شما نامرتب است.

موفق باشید.

TukaNet
September 23rd, 2011, 02:08
انجمن
بخش آموزشی
هاست اشتراکی
سوالات و مشکلات
دو درخواست از میزبان و پاسخ میزبان ( شما داور )‌

استارتر گرامی اینجا قوانینی داره که باید رعایت بشه در ضمن جایی که برای تاپیک زدن انتخاب کردید اشتباه هست

در ضمن دوستان دیگر نیاز نیست داخل این موارد دخالت کنند ( hugeserver جدا چون پستش آموزشی بود )

iranian-portal
September 23rd, 2011, 03:25
ببخشید جسارت ارسال پست رو می کنم
اما من ندیدم هیچ سرویس دهنده ای برای شما فایلی رو با روش اولی که درخواست کردید روی هاست آپلود کنه
مشکلات اینترنتی شما هم واقعا ارتباطی با ارائه دهنده سرویس نداره
اما اگر واقعا مشکل اینترنت دارید و همین چند مگابایت اندک وردپرس برای شما مشکل ساز هست
از سیستم نصب اتوماتیک خود سی پنل استفاده کنید که در عرض چند ثانیه برای شما ورپرس رو نصب خواهد کرد
در آخر هم برای فارسی شدن بسته زبان فارسی که فکر نکنم بیشتر از چند کیلو بایت باشه رو روی هاست از اف تی پی آپلود کنید
کلیه این عملیات با اینترنت کمتر از دیال آپ هم امکان پذیر هست

doomhammer65ir
September 23rd, 2011, 12:07
درباره ی درخواست نخست شاید درست باشد . میگویم شاید چون اینجا ایران است و مردم دسترسی به نت چند مگابیتی ندارند پس بارگذاری ( آپلود ) یک فایل چند مگابایتی زمان میبرد . کاری که برای مدیر سرور کمتر از 30 ثانیه زمان میبرد . پس این یک وظیفه نیست لاکن خدمتی است که از نگر بنده باید میزبانان ایرانی بر دوش بگیرند . ----------------------------------- درباره ی SSH : چرا بنده نباید دسترسی به اکانتم داشته باشم ؟ اینکه مدیر سرور نمیتواند دسترسی به فایلهای مهم سیستم را تنها به کاربر root محدود کند یا به بنده تنها دسترسی به پوشه خانگی خودم بدهد مشکل از بنده است یا مدیر خادم ؟ ---------------------------------- درباره ی دسترسی به MYSQL از راه دور : یکی از دوستان فرمودند از سی پنل میتوانید دسترسی بگیرید . شما درست نخواندید پاسخ میزبان را که گفتند : (( پورت 3306 هست که از راه دور باز نیست امکان باز کردن هم وجود ندارد)) چرا بنده نباید از راه دور به MYSQL دست بیابم ؟

m.hoseynpur
September 23rd, 2011, 12:19
درباره ی درخواست نخست شاید درست باشد . میگویم شاید چون اینجا ایران است و مردم دسترسی به نت چند مگابیتی ندارند پس بارگذاری ( آپلود ) یک فایل چند مگابایتی زمان میبرد . کاری که برای مدیر سرور کمتر از 30 ثانیه زمان میبرد . پس این یک وظیفه نیست لاکن خدمتی است که از نگر بنده باید میزبانان ایرانی بر دوش بگیرند . ----------------------------------- درباره ی ssh : چرا بنده نباید دسترسی به اکانتم داشته باشم ؟ اینکه مدیر سرور نمیتواند دسترسی به فایلهای مهم سیستم را تنها به کاربر root محدود کند یا به بنده تنها دسترسی به پوشه خانگی خودم بدهد مشکل از بنده است یا مدیر خادم ؟ ---------------------------------- درباره ی دسترسی به mysql از راه دور : یکی از دوستان فرمودند از سی پنل میتوانید دسترسی بگیرید . شما درست نخواندید پاسخ میزبان را که گفتند : (( پورت 3306 هست که از راه دور باز نیست امکان باز کردن هم وجود ندارد)) چرا بنده نباید از راه دور به mysql دست بیابم ؟

دوست عزیز شما دارید حرف زور میزنید اخه نه ایشون نه من و نه کلیه همکاران ما هیچکدوم به هاست های اشتراکی حتی اگر قیمت هاست 200000 تومان ماهانه هم باشه دسترسی به ssh نمیدیم به هیچوجه در هیچ شرایطی...امیدوارم این موضوع براتون جا افتاده باشه

اما در مورد مشکلتون من راهنماییتون کردم اینکه گوش نمیکنید و وقتتون رو گذاشتید اینجا و دارید فقط پست میدید معلومه نمیخواید مشکلتون حل بشه پس دیگه نباید انتظاری از بقیه داشته باشید.به حر حال اگر خواستید فایلهاتون رو منتقل کنید بهم پیام خصوصی بزنید لینک فایل زیپ شده که میخواید جابه جا کنید و مشخصات هاست جدیدتون رو بدید جابه جا کنم براتون

doomhammer65ir
September 23rd, 2011, 12:56
ویرایشگر به بنده هیچ گزینه چینش و مرتب سازی نمیدهد ازاینکه نوشته هایم به هم ریخته است شرمنده ---------------------------------------------------- قربان بنده مشکلی ندارم . از سرور خودم فایل رو گذاشتم روی FTP . این پیغام ها از برای ماه پیش است . بنده درباره ی چند و چون دسترسی ها مشکل دارم . ((‌ دوست عزیز شما دارید حرف زور میزنید اخه نه ایشون نه من و نه کلیه همکاران ما هیچکدوم به هاست های اشتراکی حتی اگر قیمت هاست 200000 تومان ماهانه هم باشه دسترسی به ssh نمیدیم به هیچوجه در هیچ شرایطی...امیدوارم این موضوع براتون جا افتاده باشه )) در لینوکس نمیتوان دسترسی به پوشه ها را برای کاربران محدود کرد ؟ Chrooted SSH/SFTP Tutorial (Debian Lenny) | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/chrooted-ssh-sftp-tutorial-debian-lenny)

sebastian
September 23rd, 2011, 13:36
ببخشید جسارت ارسال پست رو می کنم
اما من ندیدم هیچ سرویس دهنده ای برای شما فایلی رو با روش اولی که درخواست کردید روی هاست آپلود کنه
مشکلات اینترنتی شما هم واقعا ارتباطی با ارائه دهنده سرویس نداره
اما اگر واقعا مشکل اینترنت دارید و همین چند مگابایت اندک وردپرس برای شما مشکل ساز هست
از سیستم نصب اتوماتیک خود سی پنل استفاده کنید که در عرض چند ثانیه برای شما ورپرس رو نصب خواهد کرد
در آخر هم برای فارسی شدن بسته زبان فارسی که فکر نکنم بیشتر از چند کیلو بایت باشه رو روی هاست از اف تی پی آپلود کنید
کلیه این عملیات با اینترنت کمتر از دیال آپ هم امکان پذیر هست

خوب شما از کجا میدونی که فقط وردپرس رو تو هاست قبلیش داشته چون وردپرس که چند مگابایت بیشتر نیست (اگه با اینترنت dial up هم بخواد انتقال بده باز هم زیاد وقت گیر نیست)
ولی آخه این راهی که شما هم میگید دیگه انتقال نمیشه اسمش رو گذاشت

doomhammer65ir
September 23rd, 2011, 13:48
این درخواست از برای ترابرش از میزبان پیشین به میزبان کنونی نیست . یک درخواست انتقال و ترابرش است همین . بنده این میگویم که : یا میزبانان باید به درخواست های کاربران پاسخ دهند یا به خود کاربر دسترسی دهند تا کار خود را انجام دهد . در سیستم عامل فلان و فلان ابزار جاسازی شده است تا بنده فلان فایل را از راه دور بر روی میزبان وب ام بریزم نه اینکه نخست به رایانه خود و سپس بر روی میزبان وب ام بیاورم

m.hoseynpur
September 23rd, 2011, 14:18
ویرایشگر به بنده هیچ گزینه چینش و مرتب سازی نمیدهد ازاینکه نوشته هایم به هم ریخته است شرمنده ---------------------------------------------------- قربان بنده مشکلی ندارم . از سرور خودم فایل رو گذاشتم روی ftp . این پیغام ها از برای ماه پیش است . بنده درباره ی چند و چون دسترسی ها مشکل دارم . ((‌ دوست عزیز شما دارید حرف زور میزنید اخه نه ایشون نه من و نه کلیه همکاران ما هیچکدوم به هاست های اشتراکی حتی اگر قیمت هاست 200000 تومان ماهانه هم باشه دسترسی به ssh نمیدیم به هیچوجه در هیچ شرایطی...امیدوارم این موضوع براتون جا افتاده باشه )) در لینوکس نمیتوان دسترسی به پوشه ها را برای کاربران محدود کرد ؟ chrooted ssh/sftp tutorial (debian lenny) | howtoforge - linux howtos and tutorials (http://www.howtoforge.com/chrooted-ssh-sftp-tutorial-debian-lenny)

دوست عزیز بحث سر محدود کردن نیست شما اطلاعات ساختاری ندارید که بدونید با ssh چکار میشه کرد برای همین فقط فکرتون محدود کردن دسترسی کاربر هست.برای مدیر سرور به هیچوجه مقدور نیست که دسترسی به ssh بده به کاربرش

iranian-portal
September 23rd, 2011, 14:37
خوب شما از کجا میدونی که فقط وردپرس رو تو هاست قبلیش داشته چون وردپرس که چند مگابایت بیشتر نیست (اگه با اینترنت dial up هم بخواد انتقال بده باز هم زیاد وقت گیر نیست)
ولی آخه این راهی که شما هم میگید دیگه انتقال نمیشه اسمش رو گذاشت
دوست خوبم شما یا پست ایشون رو مطالعه نکردید یا نمیدونید سیستم مدیریت محتوا و انتقال چی هست!!!
به لینک درج شده در پست اولی این دوست عزیز نگاه کنید لطفا
http://fa.wordpress.org/wordpress-3.2.1-fa_IR.tar.gz (http://fa.wordpress.org/wordpress-3.2.1-fa_IR.tar.gz)
این بسته وبلاگ نویسی وردپرس خام هست که روی خود سایت وردپرس برای دانلود قرار داده شده
ایشون در پست خودشون عرض کرده بودند که این فایل رو براشون آپلود کنند
اگر مشکل با آپلود وردپرس بود که خود فانتازیکو در سی پنل وردپرس رو در کمتر از 20ثانیه نصب می کنه بعدم هم طبق توضیحات کافیه....
و شما که با مفهوم انتقال آشنایی ندارید
انتقال به عملی تلقی میشه که این دوست عزیز کلیه محتوای سایت خودش رو در هاست قبلی منتقل کنه به هاست جدید
حالا اگر هم مفهوم انتقال رو میدونید پس حتما سایت وردپرس رو نمیشناسید چون به طور حتم سایت وردپرس مال این آقا نیست!!!!!!!

iMohsen
September 23rd, 2011, 14:42
دوست عزیز بحث سر محدود کردن نیست شما اطلاعات ساختاری ندارید که بدونید با ssh چکار میشه کرد برای همین فقط فکرتون محدود کردن دسترسی کاربر هست.برای مدیر سرور به هیچوجه مقدور نیست که دسترسی به ssh بده به کاربرش
این حرف درست نیست ( البته تایید درخواست استارتر هم نیست ) . هر سرویس دهنده ای به راحتی میتونه یوزرهای شل رو jail کنه و ssh بده . حتی میتونه محدودیتهای خاصی رو روی jail پیاده کنه .

@استارتر : شما یه تاپیک بازکردی و مشکلت رو گفتی و خواستی کاربرای این فروم یه قضاوتی داشته باشند در این مورد . حالا شما انگار از این یوزرهای انجمن طلب کاری ! ... شما با هاستینگت مشکل داری خیلی راحت کنسل کن برو از یه جا دیگه بگیر . نباید از یوزرهای اینجا که دارن سعی میکنن موارد رایج رو توضیح بدن طلب کار باشین که !

sebastian
September 23rd, 2011, 14:42
دوست خوبم شما یا پست ایشون رو مطالعه نکردید یا نمیدونید سیستم مدیریت محتوا و انتقال چی هست!!!
به لینک درج شده در پست اولی این دوست عزیز نگاه کنید لطفا
http://fa.wordpress.org/wordpress-3.2.1-fa_IR.tar.gz (http://fa.wordpress.org/wordpress-3.2.1-fa_IR.tar.gz)
این بسته وبلاگ نویسی وردپرس خام هست که روی خود سایت وردپرس برای دانلود قرار داده شده
ایشون در پست خودشون عرض کرده بودند که این فایل رو براشون آپلود کنند
اگر مشکل با آپلود وردپرس بود که خود فانتازیکو در سی پنل وردپرس رو در کمتر از 20ثانیه نصب می کنه بعدم هم طبق توضیحات کافیه....
و شما که با مفهوم انتقال آشنایی ندارید
انتقال به عملی تلقی میشه که این دوست عزیز کلیه محتوای سایت خودش رو در هاست قبلی منتقل کنه به هاست جدید
حالا اگر هم مفهوم انتقال رو میدونید پس حتما سایت وردپرس رو نمیشناسید چون به طور حتم سایت وردپرس مال این آقا نیست!!!!!!!

تایید میشه لینک یک آپ رو دقت نکرده بودم که از کدوم سایت هستش

doomhammer65ir
September 23rd, 2011, 15:10
طلب کار ؟ چرا من باید از کاربران اینجا طلب کار باشم ؟ تنها بحث خدماتیست که میزبانان به کاربران میدهند همین ---------------------------------- اقای حسین پور : گیریم شما نتونی دسترسی بدی به بنده . آیا نباید به درخواست انتقال یک فایل پاسخ بدی ؟ یعنی وظیفه ی یک میزبان نیست که اسکریپت هایی که کاربر درخواست میدهد را به پوشه ی کاربر ترابرد (‌ انتقال دهد . منتقل کند )‌ ----------------------------------- نگرتان درباره ی درخواست دوم چیست ؟ دسترسی به mysql را از راه دور بسته اند و میگویند که باز هم نمیکنیم

m.hoseynpur
September 23rd, 2011, 16:35
طلب کار ؟ چرا من باید از کاربران اینجا طلب کار باشم ؟ تنها بحث خدماتیست که میزبانان به کاربران میدهند همین ---------------------------------- اقای حسین پور : گیریم شما نتونی دسترسی بدی به بنده . آیا نباید به درخواست انتقال یک فایل پاسخ بدی ؟ یعنی وظیفه ی یک میزبان نیست که اسکریپت هایی که کاربر درخواست میدهد را به پوشه ی کاربر ترابرد (‌ انتقال دهد . منتقل کند )‌ ----------------------------------- نگرتان درباره ی درخواست دوم چیست ؟ دسترسی به mysql را از راه دور بسته اند و میگویند که باز هم نمیکنیم

خیر دوست عزیز میزبان هیچ وظیفه ای در انتقال فایل های شما به سرور خود ندارد این رو کاملا قاطع اعلام میکنم

MbjHosting
September 23rd, 2011, 16:38
دیگر موضوع به انتقاد شدید کشیده شد !
لطفا بخش مرتبط پست بزنید. ( انجمن انتقاد و پیشنهاد )

doomhammer65ir
September 23rd, 2011, 17:12
از نگر بنده بهترین جا برای این جستار همینجاست . دردرجه دوم میتواند به بخش متفرقه رود . لاکن نه به بخش انتقاد و پیشنهاد که تنها ویژه ی همین انجمن است

MbjHosting
September 23rd, 2011, 17:13
از نگر بنده بهترین جا برای این جستار همینجاست . دردرجه دوم میتواند به بخش متفرقه رود . لاکن نه به بخش انتقاد و پیشنهاد که تنها ویژه ی همین انجمن است

میل خودتان است. بنده اصراری ندارم
بنده می خواستم که خاطی قوانین نباشید.

موفق باشید.

sebastian
September 23rd, 2011, 17:14
میل خودتان است. بنده اصراری ندارم
بنده می خواستم که خاطی قوانین نباشید.

موفق باشید.

آفرین به شما که قانون رو زیر پا نمیزاری :دی

Talahost.Com
September 23rd, 2011, 17:27
سلام، به نظر من در هر سه مورد حق با میزبان شماست.

doomhammer65ir
September 23rd, 2011, 20:32
((سلام، به نظر من در هر سه مورد حق با میزبان شماست. )) دلیل ؟ چرا دسترسی به mysql از راه دور نمیدهید ؟