ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شروع کار با cpanel

jahan654
September 22nd, 2011, 12:00
من بدون آشنایی اولیه شروع به خرید هاست کردم الان وارد کنترل پنل (cpanel) شدم و نام های سرور را در دامین وارد کردم از کجا بفهمم که دامینم به هاست اتصال پیدا کرده یا نه؟ مرحله ی بعدی چیست؟

sardarn
September 22nd, 2011, 12:07
من بدون آشنایی اولیه شروع به خرید هاست کردم الان وارد کنترل پنل (cpanel) شدم و نام های سرور را در دامین وارد کردم از کجا بفهمم که دامینم به هاست اتصال پیدا کرده یا نه؟ مرحله ی بعدی چیست؟

یه عکس توی هاستت بریز بعد فرخوانیش کن ببین میاد یا نه

mehdi24
September 22nd, 2011, 12:13
intodns.com
اینجا دامینتون رو وارد کنید و ببینید چه اخطارهایی نشون میده

Mohammad_reza
September 22nd, 2011, 12:20
اگه پارک دامین یا ادآن دامین باشه که هروقت سی پنل قبول کردشون بدونید همه چیز درسه ، اما اگه دامنه اصلی هست باید از همون روش هایی که دوستان گفتند استفاده کنید ، البته این بستگی به کش آی اس پی تون داره که چقدر زمان ببره این تغییر دی ان اس

jahan654
September 22nd, 2011, 12:30
یه عکس توی هاستت بریز بعد فرخوانیش کن ببین میاد یا نه گفتم که آشنایی ندارم اگه ممکنه نحوه آپلود و نمایش تصویر و نمایش یک متن ساده را در صفحه ی اول بدهد؟ در ضمن کد ها php را کجا وارد می کنند که خروجی اش در صفحه ی اول نمایش داده شود ( چند کد خیلی ساده دارم)؟

sardarn
September 22nd, 2011, 12:34
گفتم که آشنایی ندارم اگه ممکنه نحوه آپلود و نمایش تصویر و نمایش یک متن ساده را در صفحه ی اول بدهد؟ در ضمن کد ها php را کجا وارد می کنند که خروجی اش در صفحه ی اول نمایش داده شود ( چند کد خیلی ساده دارم)؟
شما از گزینه های بالا یکیش نوشته upload اون رو بزن آپلود می کنه بعدش هم آدرس عکس رو بزت مثلا yoursite.cum/picture.jpg

jahan654
September 22nd, 2011, 13:41
کد های php یا html را کجا باید وارد کرد تا روی صفحه ی اول یک متن ساده نمایش داده شود مثلا : سایت در حال طراحی است لطفا بعدا مراجعه کنید

Mohammad_reza
September 22nd, 2011, 14:52
دانلود notepad محتویات صفحه را بنویسید ، و بعد با نام index.html و فرمت utf-8 ذخیره کنید ، سپس اون فایلو در پوشه public_html آپلود کنید تا در صفحه اول سایتتون به نمایش در بیاد

---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 01:50 PM ----------

دانلود => داخل :دی