ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [فوری] منظور از پرداخت جریمه بابت اسپم چیه ؟

Mohammad_reza
September 22nd, 2011, 01:49
دوستان من سرور مجازی داشتم ، ولی آی پی سرورم مسدود شد و طبق گفته جایی که ازش وی پی اس داشتم ، دلیلش اسپم توسط کاربرام بوده. حالا با اینا کاری ندارم ، الان ایشون به من میگن 10 هزار تومان باید جریمه بدم ! می خواستم ببینم بابت چی هست این جریمه ؟ با تشکر ...

rn4j1m1
September 22nd, 2011, 02:07
جریمه بستگی به قوانین و سیاست های کاری سرویس دهنده تون داره اما این کاملا طبیعی هست که در صورت ارسال اسپم سرویس دهی به شما متوقف بشه

MbjHosting
September 22nd, 2011, 02:14
دوستان من سرور مجازی داشتم ، ولی آی پی سرورم مسدود شد و طبق گفته جایی که ازش وی پی اس داشتم ، دلیلش اسپم توسط کاربرام بوده. حالا با اینا کاری ندارم ، الان ایشون به من میگن 10 هزار تومان باید جریمه بدم ! می خواستم ببینم بابت چی هست این جریمه ؟ با تشکر ...

سلام.
عنوان تاپیک شما پاسخ شماست !
عنوان: منظور از پرداخت جریمه بابت اسپم چیه ؟
پاسخ: پرداخت جریمه بابت اسپم

موفق باشید.

Sir.DarKNesS
September 22nd, 2011, 02:32
سلام.
عنوان تاپیک شما پاسخ شماست !
عنوان: منظور از پرداخت جریمه بابت اسپم چیه ؟
پاسخ: پرداخت جریمه بابت اسپم

موفق باشید.
از کجا میشه فهمید که فروشنده ......

MbjHosting
September 22nd, 2011, 02:35
از کجا میشه فهمید که فروشنده ......

از دید خوب نگاه کردم :"> امیدوارم که اینطور که شما می گویید نباشد.

Veria
September 22nd, 2011, 02:40
حتی اگر خود فروشنده هم جریمه بگیره کاملا طبیعی هست.
شما از هرجا که سرویس میگیرید قوانین و شرایط اونها رو قبول کردید.

MbjHosting
September 22nd, 2011, 02:43
حتی اگر خود فروشنده هم جریمه بگیره کاملا طبیعی هست.
شما از هرجا که سرویس میگیرید قوانین و شرایط اونها رو قبول کردید.

کاملا صحیح می فرمایند شما وقتی از جایی سرویس می گیرید قوانین آن ها را قبول می کنید
مثلا در پرتال whmcs شما تیک قبولی قوانین را می زنید.

موفق باشید.

mahkoom021
September 22nd, 2011, 03:24
دوست عزیز ای پی سرورتو پخ میکنی ؟
البته اگه دوست داری

Mohammad_reza
September 22nd, 2011, 03:29
ممنون از همه شما ! مسأله و مشکلی با شرکت مقابل ندارم ! فقط می خواستم ببینم که دلیلش چیه ؟! یعنی اگه روی سرور سرویس دهنده توسط من (یا کاربرام) اسپم انجام بشه ، سرویس دهنده ی من Abuse دریافت خواهد کرد از دیتاسنتر ، حالا آیا ممکنه این Abuse ها جریمه نقدی در پی داشته باشه ؟

---------- Post added at 02:29 AM ---------- Previous post was at 02:27 AM ----------

البته اینم بگم ، قرار بود فقط آی پی بنده عوض بشه ، اما ظاهرا ایشون کلا سرور رو عوض کردند ! حالا مشکل چی بوده که مجدد سیستم نصب و کانفیگ شده ؟ اگه بخاطر اسپم آی پی بسته بشه ، مگه با جایگزین کردن آی پی نباید درست بشه ؟

MbjHosting
September 22nd, 2011, 03:31
لطف کنید دو آی پی(قدیمی و جدید) را ارسال فرمایید.(پ/خ)

mahkoom021
September 22nd, 2011, 03:41
ممنون از همه شما ! مسأله و مشکلی با شرکت مقابل ندارم ! فقط می خواستم ببینم که دلیلش چیه ؟! یعنی اگه روی سرور سرویس دهنده توسط من (یا کاربرام) اسپم انجام بشه ، سرویس دهنده ی من Abuse دریافت خواهد کرد از دیتاسنتر ، حالا آیا ممکنه این Abuse ها جریمه نقدی در پی داشته باشه ؟

اره بستگی به دیتا سنتر داره
من شنیدم حتی احتمال بستن سرور اصلی هم هست
حالا نمیدونم بچه میترسونن یا راست میگن

البته اینم بگم ، قرار بود فقط آی پی بنده عوض بشه ، اما ظاهرا ایشون کلا سرور رو عوض کردند ! حالا مشکل چی بوده که مجدد سیستم نصب و کانفیگ شده ؟ اگه بخاطر اسپم آی پی بسته بشه ، مگه با جایگزین کردن آی پی نباید درست بشه ؟

اره میتونه با عوض کردن ای پی کارتو راه بندازه ولی طبق گفته دوستمون بستگی به سیاستش داره
تو تجربه قبلیم 3 روز ای پیم بسته بود

---------- Post added at 02:41 AM ---------- Previous post was at 02:37 AM ----------

اون اسپم هم درست بوده گویا

MagicVps.Com
September 22nd, 2011, 03:45
خیلی وقتها ممکنه حتی سرور اصلی تا 24 ساعت یا48 ساعت حتی بسته بشه و بخطار یک یوزر مشکل داره کل یوزرهای اون سرور سروشون دان بشه بدون اینکه بقیه مشکلی داشته باشن
اسپم را حتی دیتا سنترهای وارز ساپورت و حتی دیتا سنترهای چینی که میگند بی قانون هستند گیر میدن چیزی نیست که به راحتی ازش بگزرند قابل توجه شما دوست عزیز چه برسه به یک دیتا سنتر معتبر

mahkoom021
September 22nd, 2011, 03:56
خیلی وقتها ممکنه حتی سرور اصلی تا 24 ساعت یا48 ساعت حتی بسته بشه و بخطار یک یوزر مشکل داره کل یوزرهای اون سرور سروشون دان بشه بدون اینکه بقیه مشکلی داشته باشن
اسپم را حتی دیتا سنترهای وارز ساپورت و حتی دیتا سنترهای چینی که میگند بی قانون هستند گیر میدن چیزی نیست که به راحتی ازش بگزرند قابل توجه شما دوست عزیز چه برسه به یک دیتا سنتر معتبر

فقط اینش زور داره که هیچیش دسته خودت نیست یهو میای میبینی سرورت بالا نمیاد 5 ساعت الاف(علاف املاشو بلد نیستم) میشی فک میکنی ایراد از سرور اصلیه
بعد تیکت میزنی میگن اسپم داشتی بعد یه جریمه میشی بعد درس عبرت میگیری بعدشم همه چی مثه روز اول میشه
هیچیشو هیچ کجاش تو نقشی نداری (غیر از جریمه دادن)
حالا این قضیه 10تومن چیه ؟
ای پی جدید دیگه خیلی گرونش 5تومنه
بقیش هزینه نصبشه ؟

Mohammad_reza
September 22nd, 2011, 04:27
نه دیگه ! یه جور خسارت حساب میشه ، چون هم سرویس دهنده مون توی دیتاسنتر بد نام شده و abuse گرفته :دی (البته خودتون می دونید که من بی تقصیر بودم ، من خودم از اسپم منتفرم) دوستان میشه لطف کنید پورت های اسپم رو بهم بگید ؟

mahkoom021
September 22nd, 2011, 04:35
امیدوارم این کاره من پا تو کفش بزرگترا کردن تلقی نشه اگه شد منو به بزرگیه خودشون ببخشن
چیزی که من میبینم میبندن همه پورت 25 بوده
ولی گویا از پورتای دیگه هم میشه زد
اتفاقا رو یکی از وی پی اس های که فروخته بودم امروز همین مشکل اسپم بود
با اینکه پورت اسپم هم بسته بودم و البته زیر نظر استادای این فروم داریم درس پس میدیم ;) ولی با این حال بازم abuse اومد :(

Mohammad_reza
September 22nd, 2011, 05:21
دست بالای دست بسیار است ، پورت اسپم 25 هست من دیدم 5050 هم هست (برای اسپم روم ها) و البته بیشترین چیزی که به نظر من باعث دریافت اخطار میشه ارسال ایمیل تبلیغاتیه ! که پورتشو نمیدونم ! اصلا پورت خاصی داره ؟