توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال دایرکتی
UserWht
September 21st, 2011, 20:23
سلام من یه رسیلر از رسیلر کلوب بصورت مستقیم دارم ، از رسیلر کلوب لاگین میکنم و برای یوزر ها هم یه لینک هنگام ایجاد میده که اونو میدم بهشون
حالا میخوام لاگین کردن یوزر و رسیلرهام رو بیارم رو دامنه خودم و از دامنه خودم مثلاً اینطوری : domain@mysite.com لاگین کنن و مدیریت کنن پنلشونو چیکار کنم ؟
UserWht
September 22nd, 2011, 00:00
Up
Woshka
September 22nd, 2011, 01:13
در نوار منوی بالایی
settings=>supersite & parent site=>URL
وارد می شوید و تنظیمات لینکتون رو انجام می دهید
پس از اعمال تغیرات در
tools=>reload supersite& parentsite cache
رو می زنید
UserWht
September 22nd, 2011, 14:16
ممنون بابت پاسخ میدونم از این قسمته ولی تنظیمشو یاد ندارم البته متن های انگلیسی رو خوندم و ترجمه کردم و یه چیزهایی فهمیدم اما خوب این قسمتش تجربیه و اکتسابی نیست از کدوم قسمت اقدام کنم ؟
من میخوام مثل سایت iranwhois.com بکنم دقیقاً
Woshka
September 22nd, 2011, 15:11
باید رکورد های در ان اس دامینتون رو روی ریسلر کلاب ست کنید می تویند با پنل خود ریسلر کلاب این کار رو بکونید یا به صورت دستی از جایی که دامین روش هستش a رکورد هاش رو فوردارد کنید ری ریسلرکلاب
UserWht
September 22nd, 2011, 16:01
دامین ir متصل بشه ایرادی نداره ؟ چون میخوام بصورت ساب دومین باشه A record از سی پنل براش تنظیم می کنم خوب بعد از این کار از قسمت settings=>supersite & parent site=>URL چی رو تنظیم کنم ؟
UserWht
September 23rd, 2011, 13:55
کسی بلد نبود دقیق راهنمایی کنه ؟
Woshka
September 23rd, 2011, 13:57
آی آذ مشکلی نداره
UserWht
September 23rd, 2011, 13:59
آی آذ مشکلی نداره
متوجه نشدم ممنون میشم شما که تجربه بیشتری دارید و چند سالیست در این انجمن رحمت میکشید بصورت دقیق گام به گام راهنمایی کنید تا هم یه آموزش کامل بشه هم مشکل من حل بشه
Woshka
September 23rd, 2011, 15:05
دات آی آر ر بلد نیستم دی ان اس هاشو
اگر دامینتون می خواید کاملا تحت کنترل ریسلرکلاب بشه در قسمت دی ان اس دامین که رایگان نوشته کلیک می کنید و مدیریتش رو روی ریسلرکلاب می گذارید
بعدش در اونجا که آدرس رو تغییر می توانید بدهید آدرسش رو تغییر می دهید
یا اینکه اگر وارد باشید رکورد ها رو به صرت دستی ست می کنید