توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل عجیب بعد از دادن سفارش
parsrayaneh
September 21st, 2011, 14:35
سلام من وقتی میخواهم از شهر خودم وارد سایت شوم و یک سفارش ایجاد کنم بعد از جستجو دامنه و ارسال سفارش با پیغام زیر مواجه میشوم Invalid TLD/Registration Period Supplied for Domain Registration یعنی بعد از اتخاب "کارت بروز " قالب را تعویض کردم ولی نمیشه کش سیستم و مرورگر را خالی کردم ولی مشکل داره ولی از شهر دیگر تست میکنم مثلا تهران . رشت و ... این مشکل پیش نمیاد و به خوبی ارسال می شود ممنون میشوم کمک کنید که ببینم مشکل از کجاست
m.hoseynpur
September 21st, 2011, 14:41
خدمت شما
API remote order form problems - WHMCS Forums (http://forum.whmcs.com/showthread.php?t=27443)
parsrayaneh
September 21st, 2011, 16:36
من این لینکی که قرار دادید را ملاحظه کردم ولی چیزی دستگیرم نشد میشه شما بفرمایید که من چکاری انجام دهم ممنون میشوم کمک کنید
parsrayaneh
September 22nd, 2011, 10:31
از دوستان کسی نیست کمک کنههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههه
Maya
September 22nd, 2011, 10:33
مشکل از تنظیمات domain pricing شماست فکر میکنم
parsrayaneh
September 22nd, 2011, 10:38
تونظیم کردم ولی نشد ببنبد دوستان از شهرهای دیگر مشکلی ندارند و به راحتی میتوانند سفارش دهند ولی در شهر ما امکان پذیر نمیباشد و پیغام خطا زیر را میدهد Invalid TLD/Registration Period Supplied for Domain Registration
parsrayaneh
September 22nd, 2011, 17:39
دوستان یک زحمت بکشن و یه راهنمایی کنند ممنون میشوم
exoff
June 19th, 2016, 01:20
دوستان یک زحمت بکشن و یه راهنمایی کنند ممنون میشوم
فکر کنم باید نمایندگی دامنه بگیرید و در پنلتون فعال کنین