PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : directi چیست؟

مهدی مانیان
September 21st, 2011, 09:27
با سلام.

من می خواستم بدونم که پنل directi چیست.

یکی از دوستان می گفت که دامنه های ir این پنل را ندارند ولی com دارد.

میشه بگید این پنل چه کاربرد هایی دارد؟

با تشکر.

poshtiban
September 21st, 2011, 09:39
با سلام.

با تشکر.

directi یک Registrar یا ثبت کننده دامنه می باشد.
شما می توانید به جز .ir اکثر پسوندهای موجود از قبیل com net org info cc biz و امثال اینهارو با گرفتن پنل و شارژ کردن پنل خودتون به راحتی ثبت کنید.

TukaNet
September 21st, 2011, 10:28
با سلام.

با تشکر.

ثبت تمام دامنه های اینترنتی تحت اجازه موسسه ICCAN و توسط شرکت های واسطه مثل directi و ... انجام می شود

ICCAN یک موسسه بین المللی هست که شامل تحریم و .... نمی شود و سایر شرکت ها تحت مجوز این موسسه اقدام به ثبت دامنه میکنند

شرکت های زیادی هستند که مجاز به ثبت دامنه هستند و هر کدام پنل ، قیمتی و امکانات متفاوتی دارند ولی در اصل یک کار واحد رو انجام می دهند

علت محبوبیت شرکت دایرکتی در بین کاربران ایرانی هم این است که این شرکت هندی الاصل می باشد و مثل سایر شرکت ها ایران رو تحریم نکرده است

از طرفی قیمت و امکاناتی که این شرکت ارائه می کند در سطح بسیار خوبی هست و تمام کاربران رو به سمت خود جذب می کند ...

توجه نمایید سازمان فیزیک نطری و دانش های بنیادی که مسئولیت ثبت دامنه های ir. و ایران. را بر عهده دارد هم زیر نظر ICCAN فعالیت میکند

و در حقیقت همان کاری رو انجام می دهد که شرکت دایرکتی انجام می داد فقط پسوند هایی که ثبت می کنند متفاوت هست

کافی بود ؟ :دی

kingoftehran
September 21st, 2011, 10:43
توضیح آخر دیگه کامل بود فقط آدرس وب سایت این شرکت resellerclub.com می باشد.