توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور مجازی با رم 2 گیگ
mtmob
September 21st, 2011, 04:24
یه سرور مجازی برای راه اندازی وبسایت حراجی با این مشخصات نیاز دارم:
Linux (Centos) Operating System – Do NOT Use Windows
Apache Webserver – Do NOT Use Internet Information Server (IIS)
2GB RAM Minimum
500 MB Transfer Bandwidth = Half-Billion Page Refreshes
CPU – Any Speed or Make
Diskspace / Hardrive – Any Size – You will only need 1GB Max.
Ability To Setup and Run Cronjobs / Scheduled Tasks Every Minute
MySQL 4.xx or 5.xx
PHP 4.xx or 5.xx
اسکریپتی که میخوام نصب کنم رو قبلا روی هاست اشتراکی نصب کردم اجرا میشد ولی در مواقعی (احتمالا به دلیل استفاده از cron job) سایت هنگ میکرد.
واسه همین میخوام قبل از خرید سرور مجازی تست کنم ببینم رو سرور مجازی هم هنگ میکنه یا بدون مشکل کار میکنه.
اگه کسی هست که میتونه یه سرور با این مشخصات یک روز واسه تست اسکریپت بهم بده لطفا راهنماییم کنه. اگه برای تست یک روزه باید مبلغی بپردازم مشکلی نیست میپردازم.
قیمت سرور هم از 50 تومن ماهیانه بیشتر نباشه، اگه اسکریپت کار کنه حتما میخرم.
خیلی ممنون
Hostpolis
September 21st, 2011, 04:35
سلام ما در آی وب مونترال می تونیم این سرویس رو به شما بدیم. 2 گیگ رم 50 گیگ هارد 1 ترابایت ترافیک ماهانه 30 دلار آمریکا ما هزینه رو دریافت میکنیم و 15 روز مهلت تست بهتون میدیم. ظرف 15 روز هر موردی بود هزینه بهتون مسترد میشه.(فقط نباید از سرویس برای فعالیت های غیرقانونی مثل تورنت و اسپم استفاده کنید)
Milad-H
September 21st, 2011, 07:47
با سلام از هتزنر المان یا سافت لایر امریکا
رم 2Gb
فضا 250 گیگ
پهنای باند 1 T
سی پی یو i7
ماهانه 40 هزار تومان
1 ) امکان تهیه نسخه پشتیبان از کل اطلاعات سرور مجازی بر روی سرور دیگر
2 ) امکان مشاهده وضعیت پردازنده ، رم و پهنای باند به صورت آنلاین
3 ) امکان روشن ، خاموش و ربوت سرور مجازی بدون نیاز به شرکت و به صورت آنلاین!
4 ) آپتایم بسیار بالا در کلیه سرویس ها نزدیک به 100%
5 ) راه اندازی و نصب کنترل پنل کلکسو به صورت رایگان !
6 ) اتصال به اینترنت 100MBPS توسط چندین سرویس دهنده اینترنت معروف جهان
amirizadi
September 21st, 2011, 08:50
با سلام
رم 2 گیگ
60 گیگ هارد
1 ترابایت پهنای باند
ماهانه 50.000
تست 1 ساعت نهایتا
نصب اپاچی ما اسکیو ال و پی اچ پی در مدت زمان تست با خودتون هست
kingoftehran
September 21st, 2011, 11:32
با ماهیانه 36 هزار تومان از آلمان در خدمت شما هستیم جهت راهنمایی بیشتر با تلفن های شرکت تماس حاصل فرمایید.
P-CO
September 21st, 2011, 11:54
سلام، با منابع کاملاً اختصاصی ماهانه 50تومان در خدمت شما هستیم.
زنده باشید
mtmob
September 21st, 2011, 11:58
سلام به همگی
سلام ما در آی وب مونترال می تونیم این سرویس رو به شما بدیم. 2 گیگ رم 50 گیگ هارد 1 ترابایت ترافیک ماهانه 30 دلار آمریکا ما هزینه رو دریافت میکنیم و 15 روز مهلت تست بهتون میدیم. ظرف 15 روز هر موردی بود هزینه بهتون مسترد میشه.(فقط نباید از سرویس برای فعالیت های غیرقانونی مثل تورنت و اسپم استفاده کنید)خیلی ممنون از شمایعنی اگه اسکریپت درست کار نکنه، یعنی سرور شما هیچ مشکلی نداشته باشه و مشکل از اسکریپت من باشه، بازم هزینه مسترد میشه؟چون من مطمئن نیستم که مشکل از هاستم بود که سایت هنگ میکرد یا از اسکریپت.
با سلام از هتزنر المان یا سافت لایر امریکا رم 2Gbفضا 250 گیگپهنای باند 1 Tسی پی یو i7ماهانه 40 هزار تومان 1 ) امکان تهیه نسخه پشتیبان از کل اطلاعات سرور مجازی بر روی سرور دیگر 2 ) امکان مشاهده وضعیت پردازنده ، رم و پهنای باند به صورت آنلاین 3 ) امکان روشن ، خاموش و ربوت سرور مجازی بدون نیاز به شرکت و به صورت آنلاین! 4 ) آپتایم بسیار بالا در کلیه سرویس ها نزدیک به 100% 5 ) راه اندازی و نصب کنترل پنل کلکسو به صورت رایگان ! 6 ) اتصال به اینترنت 100MBPS توسط چندین سرویس دهنده اینترنت معروف جهان
با ماهیانه 36 هزار تومان از آلمان در خدمت شما هستیم جهت راهنمایی بیشتر با تلفن های شرکت تماس حاصل فرمایید. نحوه تست اسکریپت روی سرور مجازی چطوریه؟ یعنی تست یک روزه با پرداخت هزینه هست یا بازگشت وجه در صورت پشیمانی؟با تشکر فراوان
با سلامرم 2 گیگ60 گیگ هارد1 ترابایت پهنای باندماهانه 50.000تست 1 ساعت نهایتانصب اپاچی ما اسکیو ال و پی اچ پی در مدت زمان تست با خودتون هست با اینترنتی که من دارم محاله بتونم در یک ساعت این کارها رو بکنم. حداقل یک روز زمان نیاز دارم.خیلی ممنون
alborzhost
September 21st, 2011, 12:00
یه سرور مجازی برای راه اندازی وبسایت حراجی با این مشخصات نیاز دارم:
Linux (Centos) Operating System – Do NOT Use Windows
Apache Webserver – Do NOT Use Internet Information Server (IIS)
2GB RAM Minimum
500 MB Transfer Bandwidth = Half-Billion Page Refreshes
CPU – Any Speed or Make
Diskspace / Hardrive – Any Size – You will only need 1GB Max.
Ability To Setup and Run Cronjobs / Scheduled Tasks Every Minute
MySQL 4.xx or 5.xx
PHP 4.xx or 5.xx
اسکریپتی که میخوام نصب کنم رو قبلا روی هاست اشتراکی نصب کردم اجرا میشد ولی در مواقعی (احتمالا به دلیل استفاده از cron job) سایت هنگ میکرد.
واسه همین میخوام قبل از خرید سرور مجازی تست کنم ببینم رو سرور مجازی هم هنگ میکنه یا بدون مشکل کار میکنه.
اگه کسی هست که میتونه یه سرور با این مشخصات یک روز واسه تست اسکریپت بهم بده لطفا راهنماییم کنه. اگه برای تست یک روزه باید مبلغی بپردازم مشکلی نیست میپردازم.
قیمت سرور هم از 50 تومن ماهیانه بیشتر نباشه، اگه اسکریپت کار کنه حتما میخرم.
خیلی ممنون
سلام
سرور های مجازی لینوکس ما در دیتاسنتر کارو هستش که از مزایاش میتونیم به این موارد اشاره کنیم :
سرعت بسیار بالا
آپتایم 99.99 (ما بیش از 900 روز هست آپتایم 99.99 داریم) !!!
امنیت مناسب
فضا برای گرفتن بک آپ روزانه , هفتگی , ماهانه
کنترل پنل دارای لایسنس سی پنل به صورت رایگان
پشتیبانی بسیار سریع و مطمئن از جانب ما و دیتاسنتر و ...
برای لیست قیمت ها و مشخصات کامل تر به لینک زیر مراجعه کنید
البرز هاست |میزبانی وب | ثبت دامنه | سرور مجازی | سرور اختصاصی | مدیریت سرور (http://www.alborzhost.net/linuxforhosting.php)
September 21st, 2011, 12:02
سلام.
از آمریکا اگر نیاز داشتید با قیمت 45000 تومان ماهانه ارائه خواهد شد.
تعداد هسته سی پیو ارائه شده 3 عدد و هارد 200 گیگ می باشد.
tthost
September 21st, 2011, 12:39
CPU: 3 Ghz Dedicated CPU
RAM: 2 GB Dedicated Memory
HD: 100 GB Hard Drive Space
BW: 3000 GB Transfer Per Month
IP: 2 Public IP Address
cPanel
Fully Managed
Security Stable
قیمت ماهیانه 85000 تومان
amirizadi