توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکا در ورود
sardarn
September 21st, 2011, 00:54
سلام
من یه مشکل دارم.من وقتی پسوورد cpanel رو عوض کردم دیگه نتونستم بیام سایت و هاستم.ام وقتی با چیز پی ان اومدم سایت و هاست می اومد.بعد پس رو دوباره تغییر دادم.حالا با چیز پی ان هم نمیاد.به خاطر چی هست؟
m.hoseynpur
September 21st, 2011, 01:00
مشکلتون کش isp تون هست بهتون گفتم که :)
sardarn
September 21st, 2011, 01:07
مشکلتون کش isp تون هست بهتون گفتم که :)
چرا با تغییر پسوورد اینطوری می شه؟
من با چیز پی ان دوم رفتم درست بود
m.hoseynpur
September 21st, 2011, 01:35
ربطی به پسورد نداره عزیز شما اینطور فکر میکنی :d
Mohammad_reza
September 21st, 2011, 01:37
دوست عزیز رمز سی پنل به کش آی اس پی چه ربطی داره ؟ اینطور که پیداست ، هنگام تغییر رمز آی پی تون توسط سی پنل (یا ...) بن میشه !!!
sardarn
September 21st, 2011, 09:12
دوست عزیز رمز سی پنل به کش آی اس پی چه ربطی داره ؟ اینطور که پیداست ، هنگام تغییر رمز آی پی تون توسط سی پنل (یا ...) بن میشه !!!
نه بن نمی شه چون الان میاد.من دقیقا این روچک کردم تا پسوورد رو عوض می کردم دیگه نمی اومد و وقتی با یک چیز پی ان دیگه می رفتممی اومد با اون پسوورد رو تغییر دادم دیگه نیومد و با یک چیز پی ان دیگه اومد.انگار بعد از تغییر پسوورد کش می شده
m.hoseynpur
September 21st, 2011, 10:15
دوست عزیز وقتی اطلاعات ندارید لطفا بحث نکنید ایشون تو کش بودند دیشب چون تو یاهو که حرف میزدیم گفتند سایت براشون باز نمیشه اما برای من باز میشد ترک هم گرفتم 60 تا مکان تو دنیا باز میشد پس...
Mohammad_reza
September 21st, 2011, 10:40
دوست عزیز فکر نمی کنید آی پی بن میشده ؟ هر کسی یک آی پی داره ! ایشون وقتی با آی پی اصلی هستن ، بعد تغییر رمز سایت براشون باز نمیشه! بعد از اتصال به چیز پی ان (تغییر آی پی) سایت براشون باز میشه ... این یعنی چی ؟
sardarn
September 21st, 2011, 10:43
دوست عزیز فکر نمی کنید آی پی بن میشده ؟ هر کسی یک آی پی داره ! ایشون وقتی با آی پی اصلی هستن ، بعد تغییر رمز سایت براشون باز نمیشه! بعد از اتصال به چیز پی ان (تغییر آی پی) سایت براشون باز میشه ... این یعنی چی ؟
بن نمی شه چون در عرض چند ساعت درست شد.چرا باید بعد از تغییر پسوورد این جوری بشه؟بعد از تغییر پسوورد اصلا سایت نمی اومد که من اطلاعات رو بزنم که بگه اشتباه هست بعد بن بشه