با سلام خدمت دوستان و همکاران آفر ها خدمت شما..فقط چند نکته :
1- امکان نصب مجازی ساز نیست
2- روی هر سرور 3 آی پی داده میشود
3- تمامی سرور ها دارای پنل میباشد
4- هر سرور برای ماه اول 15% تخفیف داره.
5- تمامی سرور ها آماده میباشد
عزیز دل من نگفتم که از فرانسه کلا نداره...گفتم نداره الان که بده...
به طور مثال شما ببین
Server Details – SERVER4YOU (http://www.server4you.com/root-server/server-details.php?products=5)
هم آمریکا هم اروپا رو داره بین 3 تا 5 روز تحویل میده در صورتی که داشته باشه 24 ساعته میده..این هایی که من آفر دادم همه موجود هست و بعد از پرداخت تحویل داده میشه
sasan_blue
October 1st, 2011, 16:21
چرا امکان مصب مجازی ساز نیست؟
AmirHosein
October 1st, 2011, 16:29
برای خرید سرور های فرانسه فکر کنم باید ایمیل بزنید.
faranetwork
October 2nd, 2011, 17:57
چرا امکان مصب مجازی ساز نیست؟
چون ساپورت نمیکنه
sasan_blue
October 6th, 2011, 01:17
Xeon که باید virtualization ساپورت کنه
ViToN
October 6th, 2011, 01:32
این سرور ها تا اونجایی که من میدونم اختصاصی نیست و با Citrix مجازی میکنن و میدن دست خرق الله . البته بنده خودم یه ۴ ماهی ازش سرور داشتم اپ تایمش واقعا ۱۰۰ بود .
faranetwork
October 9th, 2011, 23:00
این سرور ها تا اونجایی که من میدونم اختصاصی نیست و با Citrix مجازی میکنن و میدن دست خرق الله . البته بنده خودم یه ۴ ماهی ازش سرور داشتم اپ تایمش واقعا ۱۰۰ بود .
اونی که شما از دیتاسنتر گرفتین سرورهای مجازی بوده...سرور ها کاملا اختصاصی هست
ViToN
October 9th, 2011, 23:07
بسیار عالی من تجربیات که داشتم رو خدمتت عرض کردم
در ضمن میشه کامل توضیح بدید چرا مجازی ساز Supp نمیکنه ؟
---------- Post added at 10:07 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------
اگر بخوایم از دیتا سنتر ریسلری فروش سرور ها شونو بگیریم به چه صورت باید اقدام کنیم ؟
faranetwork
October 10th, 2011, 10:50
بسیار عالی من تجربیات که داشتم رو خدمتت عرض کردم
در ضمن میشه کامل توضیح بدید چرا مجازی ساز Supp نمیکنه ؟
---------- Post added at 10:07 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------
اگر بخوایم از دیتا سنتر ریسلری فروش سرور ها شونو بگیریم به چه صورت باید اقدام کنیم ؟
مجازی ساز vmware و hypervm ساپورت نمیکنه..ولی یک مجازی ساز دیگه ساپورت میکنه الان اسمش یادم نیست..ولی فایده نداره چون کلا 4 تا آی پی میدن بهتون.....
به خودشون ایمیل بدین !
ViToN
October 10th, 2011, 10:55
مجازی ساز vmware و hypervm ساپورت نمیکنه..ولی یک مجازی ساز دیگه ساپورت میکنه الان اسمش یادم نیست..ولی فایده نداره چون کلا 4 تا آی پی میدن بهتون.....
به خودشون ایمیل بدین !
CPU هاشون Xeon هست Hyper هم باید باشه فکر میکنم از کارت شبکه شون باید مشکل داشته باشه .. Virtulazo یا openvz رو ساپورت میکنه . . . ایپی هم صحبت باهشون انجام بدید مطمین باشید بیشتر بهتون ایپی میدن
faranetwork
October 10th, 2011, 11:00
CPU هاشون Xeon هست Hyper هم باید باشه فکر میکنم از کارت شبکه شون باید مشکل داشته باشه .. Virtulazo یا openvz رو ساپورت میکنه . . . ایپی هم صحبت باهشون انجام بدید مطمین باشید بیشتر بهتون ایپی میدن
ما بیشتر از 25 تا سرور ازشون داریم دوست عزیز آی پی بیشتر نمیدن...مجازی ساز هم این هایی که گفتین هم ساپورت نمیکنه اسمش رو میپرسم از دیتاسنتر میگم..لطفا بحث رو به حاشیه نکشید سوالی دارین پیام خصوصی بدین در خدمتم
itjavani
October 10th, 2011, 11:49
به خودشون ایمیل بدین !
HyperVM مجازی ساز نیست!!!
Zhobin
October 11th, 2011, 12:18
سلام. هنوز موجود دارید ؟ یکی برای کار شخصی احتیاج دارم !
faranetwork
October 11th, 2011, 13:12
سلام. هنوز موجود دارید ؟ یکی برای کار شخصی احتیاج دارم !
با سلام بله کدوم سرور رو میخواین ؟
takinhost
October 20th, 2011, 12:36
با سلام خدمت دوستان و همکاران آفر ها خدمت شما..فقط چند نکته :
1- امکان نصب مجازی ساز نیست
2- روی هر سرور 3 آی پی داده میشود
3- تمامی سرور ها دارای پنل میباشد
4- هر سرور برای ماه اول 15% تخفیف داره.
5- تمامی سرور ها آماده میباشد