PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کسی یه دامین .co که از privacyprotect استفاده میکنه، میشناسه؟

m.Amin
September 18th, 2011, 10:22
.................

m_dg_farari
September 18th, 2011, 12:30
الآن میشه این چیزی که گفتید رو توضیح بدید!؟!؟!؟!؟!
یه دامین تو دایرکت آی ثبت شده! بعد Privacy Protect شده هست.بعد هرچی میگردید پیدا نمیشه!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
اسمش رو ما بگیم!؟!؟!؟
والا من که نفهمیدم منظورتون رو!

mohsen1
September 18th, 2011, 12:42
الآن میشه این چیزی که گفتید رو توضیح بدید!؟!؟!؟!؟!
یه دامین تو دایرکت آی ثبت شده! بعد Privacy Protect شده هست.بعد هرچی میگردید پیدا نمیشه!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
اسمش رو ما بگیم!؟!؟!؟
والا من که نفهمیدم منظورتون رو!

بیا ما رو بزن :d ولی جوش نزن...

دایرکت آی هر دامنه ای ثبت کنی می تونی اطلاعات هویز رو ببندی البته فکر کنم نام رجیستار رو نشون بده...

m_dg_farari
September 18th, 2011, 12:48
نه محسن جان بحث جوش زدن نیست. قصد من اینه که به ایشون کمک کنم.... ولی اصلا منظور ایشون رو متوجه نشدم!
میدون نوع کار دایرکت آی رو! اما گفته ی ایشون رو متوحه نمیشم!

یک دامین .co که تو Directi ثبت شده و از PrivacyProtect استفاده میکنه رو میشناسید؟؟؟
این یعنی چی الآن!؟ میشناسیم؟ خوب دامنه چیه که بشناسیم؟

هر چی میگردم یه همچین دامینی پیدا نمیشه
اگه پیدا نمیشه پس ما باید چی رو بشناسیم!؟!؟
من که چیزی متوجه نشدم! اگه دوستان چیزی متوجه شدن بگن چون فکر میکنم خیلی های دیگه مثل من باشن در این مورد...

mohsen1
September 18th, 2011, 13:21
خوب منظورشون شاید اینه که شما یه دامنه .co بهشون معرفی کنید که تو دایرکت آی ثبت شده باشه ولی اطلاعات هویزش مخفی باشه. گویا ایشون هر دامنه ی .co ای سرچ کردن همه هویزشون مخفی نبوده ...
ترجمه رو حال کردی :d

m_dg_farari
September 18th, 2011, 13:26
والا رجیستراتور رو که اسمش رو مینویسه.... اما به هر حال : config.co
مال خودمه

MbjHosting
September 18th, 2011, 17:25
سلام.
طبق قانون بین المللی private whois برای دامنه های خاص و کشور ها قابل استفاده نمی باشد.
مثلا co de co.uk و...

HugeServer
September 18th, 2011, 17:37
سلام.
طبق قانون بین المللی private whois برای دامنه های خاص و کشور ها قابل استفاده نمی باشد.
مثلا co de co.uk و...

با سلام،
در مورد حرفی که زدید مطمئن نیستم، ولی این بهس در مورد دامنه .co صحیح نمیباشد. و شما میتوانید این دامنه را با privacy protect استفاده کنید.

موفق باشید.

MbjHosting
September 18th, 2011, 17:41
با سلام،
در مورد حرفی که زدید مطمئن نیستم، ولی این بهس در مورد دامنه .co صحیح نمیباشد. و شما میتوانید این دامنه را با privacy protect استفاده کنید.

موفق باشید.

باسلام.
بنده برای دامنه های Cl ie nts Por tal .co.uk و M B J H O S Ting .co تست کردم فعال نشد ! وقتی برای Co پرس و جو کردم گفتند که امکان پذیر نیست. این نیز متن:

Due to United States Department of Commerce regulations, private domain registration is not available for .us or .co and .ca domains.

HugeServer
September 18th, 2011, 18:23
با سلام،

دوست عزیز، اینکه ارض میکنم خدمت شما خود ما داریم استفاده میکنیم و اصلا هم مشکلی ندارد. لطفآ اطلاءات غلط در فروم به اشتراک نذارید.

HugeServer.co - HugeServer - Dedicated Servers,VPS,Server Management (http://whois.domaintools.com/hugeserver.co)

ممنونم.

MbjHosting
September 18th, 2011, 18:37
با سلام،

دوست عزیز، اینکه ارض میکنم خدمت شما خود ما داریم استفاده میکنیم و اصلا هم مشکلی ندارد. لطفآ اطلاءات غلط در فروم به اشتراک نذارید.

HugeServer.co - HugeServer - Dedicated Servers,VPS,Server Management (http://whois.domaintools.com/hugeserver.co)

ممنونم.

دوست عزیز شما اینگونه صحبت می کنید به نظرتان بنده چه نفعی بهم می رسد که حرف را می زنم؟
3282
البته شاید در Godaddy این کار منعی نداشته باشد ! ولی بنده اطلاعات غلط ندادم !